Πώς να προετοιμάσεις σωστά το Υπνοδωμάτιο σου για την ευτυχή κατάληξη ενός μεγάλου Ραντεβού - Men's Bible

Πώς να προετοιμάσεις σωστά το Υπνοδωμάτιο σου για την ευτυχή κατάληξη ενός μεγάλου Ραντεβού

Πώς να προετοιμάσεις σωστά το Υπνοδωμάτιο σου για την ευτυχή κατάληξη ενός μεγάλου Ραντεβού

Η συμπεριφορά σου και ο τρόπος που της μίλησες στη γνωριμία και στη διάρκεια του μεγάλου ραντεβού, την μαγνήτισαν πάνω σου, αλλά η εμπειρία που θα έχει η κοπέλα μπαίνοντας στο υπνοδωμάτιο σου, θα κρίνει το αν κάνει σεξ μαζί σου.

Το υπνοδωμάτιο αποτελεί ίσως τον πιο προσωπικό από όλους τους χώρους του σπιτιού σου και λέει πολλά περισσότερα για εσένα και την προσωπικότητα σου, απ’ όλες τις ατάκες που σκέφτεσαι να πεις.

Το σπίτι σου είναι γεμάτο από διακριτικές και από – όχι και τόσο διακριτικές – λεπτομέρειες τις οποίες πρέπει να φροντίσεις, αν θες να καταλήξετε μαζί γυμνοί στο κρεβάτι.

Οι γυναίκες έχουν καλά ακονισμένες και τις πέντε αισθήσεις. Γι’ αυτό κοίταξε να μην εστιάσεις μονάχα στα όσα βλέπει, αλλά και στα όσα ακούει, μυρίζει, αγγίζει και γεύεται στον χώρο σου.

Εστίασε στο να ικανοποιήσεις και τις πέντε αισθήσεις της ταυτόχρονα και θα έχεις δημιουργήσει μια υπέροχη και ζεστή ατμόσφαιρα η οποία θα διευκολύνει την κοπέλα να νιώθει άνετα και σου χαμογελάει πονηρά.

Τι χρειάζεται να φροντίσεις αν θες να πάτε σπίτι σου στο τέλος του μεγάλου ραντεβού

Βάλε τα καλά σου (σεντόνια)

Όπως και με τα εσώρουχα σου, έτσι και τα σεντόνια σου δεν χρειάζεται να είναι ακριβά και φανταχτερά. Επιβάλλεται ωστόσο να είναι προσεγμένα.

Το πώς δείχνουν και το πώς μυρίζουν τα σεντόνια σου, καθώς και το τι αίσθηση αφήνουν στην κοπέλα όταν τα αγγίζει, έχει τεράστια σημασία, καθώς, όταν θα έχετε βγάλει τα ρούχα σας και θα χαλαρώνετε γυμνοί στο κρεβάτι σου, αυτά θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και την εμπειρία της κοπέλας.

Φρόντισε λοιπόν να έχεις ένα καλό σετ από σεντόνια, τα οποία θα τα χρησιμοποιείς όταν προσκαλείς ή φιλοξενείς κόσμο, ή όταν ξέρεις πως θα επιστρέψεις στο σπίτι σου με θηλυκή παρέα.

Φώς, διακόσμηση και αρμονία

Τα ρούχα που φοράς καθώς και το πώς έχεις επιλέξει να τα συνδυάσεις, επηρεάζει σε τεράστιο βαθμό την εντύπωση που αφήνεις στην κοπέλα που σε ενδιαφέρει και πολλές φορές κάνει τη διαφορά στο πως θα σε δεχτεί στα αρχικά στάδια του φλερτ.

Αντίστοιχα, η εικόνα που παρουσιάζει το υπνοδωμάτιο σου παίζει τεράστιο ρόλο στο πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ σας.

Οι γυναίκες είναι εξαιρετικές στην παρατήρηση και ακόμα και χωρίς εσύ να το αντιλαμβάνεσαι, η κοπέλα με την οποία βγαίνεις, μαζεύει στοιχεία για εσένα μέσα από μικρές και διακριτικές λεπτομέρειες στον τρόπο που μιλάς και φέρεσαι.

Με αντίστοιχο τρόπο, θα παρατηρήσει και τον χώρο σου και το υπνοδωμάτιο σου και θα ψάξει για σημάδια που φανερώνουν πως είσαι ώριμος και οργανωμένος άνδρας.

Οπότε τι μπορείς να κάνεις;

Για αρχή απόφυγε να «κολλήσεις» το κρεβάτι στον τοίχο. Ο λόγος είναι πως έχουμε συνηθίσει τα μεγάλα διπλά κρεβάτια, τα οποία συνήθως χρησιμοποιούν οι ενήλικες, να τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει χώρος και από τις δύο πλευρές.

Αντίθετα, τα κρεβάτια που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε με τη μια πλευρά τους «κολλημένη» στον τοίχο, είναι τα παιδικά κρεβάτια τα οποία τα «κολλάμε» στον τοίχο ώστε να μεγαλώσει ο χώρος στο δωμάτιο.

Επίσης, φρόντισε να είναι όλα οργανωμένα και να μην επικρατεί χάος και ακαταστασία.

Το κρεβάτι πρέπει να είναι καθαρό. Τα ρούχα σου πρέπει να είναι διπλωμένα σε κάποιο συρτάρι ή κρεμασμένα στην ντουλάπα σου. Οτιδήποτε υπάρχει τριγύρω που κανονικά δεν θα έπρεπε να βρίσκεται σε ένα υπνοδωμάτιο, θα πρέπει να είναι έστω τακτοποιημένο με τρόπο που φαίνεται οργανωμένο ή φυλαγμένο σε κάποια ντουλάπα.

Επίσης δώσε βάση στον φωτισμό.

Για να φτιάξεις τη σωστή ατμόσφαιρα χρειάζεσαι μια πηγή φωτός η οποία παρέχει αρκετό φωτισμό ώστε να μπορείτε να δείτε τον χώρο (όπως και ο ένας τον άλλο) και παράλληλα να μη σας κάνει να νιώθετε πως έχετε έναν προβολέα πάνω σας.

Ο ήπιος φωτισμός λειτουργεί σαν ψίθυρος στο αυτί της κοπέλας, προκαλεί την οικειότητα και τον ερωτισμό αναγκάζοντας σας να είστε αρκετά κοντά ο ένας στον άλλο.

Τα κεριά είναι καλή επιλογή, αρκεί να τα χρησιμοποιήσεις με τρόπο που δείχνει αυθόρμητος και όχι προμελετημένος. Διαφορετικά, το φωτιστικό δίπλα στο κρεβάτι που σε βοηθάει να διαβάζεις, αρκεί.

Το κλειδί, είναι να έχεις μελετήσει τη διάταξη και τον φωτισμό του δωματίου σου από πριν ώστε όταν επιστρέψεις σπίτι σου με την κοπέλα να τα βρείτε έτοιμα.

Δε θες να μπείτε σε σκοτεινό υπνοδωμάτιο και καταλάθος να ανάψεις την κεντρική λάμπα η οποία υπερφωτίζει τον χώρο.Πώς να προετοιμάσεις σωστά το Υπνοδωμάτιο σου για την ευτυχή κατάληξη ενός μεγάλου Ραντεβού

Πρόσθεσε μερικές προσεγμένες γευστικές επιλογές

Ένα μικρό μπολ με σοκολατάκια ή πραλίνες στον χώρο σου (ή ακόμα καλύτερα ένα μικρό μπολ με τσίχλες για δροσερή αναπνοή για την περίπτωση που κάποιος από τους δύο σας ξέχασε πως το τζατζίκι δεν είναι καλή επιλογή στο ραντεβού) προσδίδουν μια ευχάριστη και εύγεστη νότα.

Επίσης, καλό είναι να βγάλεις κάποιο γυάλινο μπουκάλι νερό και δύο ποτήρια μαζί με ότι άλλο της προσφέρεις.

Η άμεση πρόσβαση σε δροσερό νερό βοηθά και την κοπέλα αλλά και εσένα να μείνετε στη στιγμή και να αποφύγετε να χαλάτε κάθε τόσο την ατμόσφαιρα μεταξύ σας γιατί θέλετε να πάτε στην κουζίνα για να ξεδιψάσετε.

Ήχος και ατμοσφαιρική μουσική στο τέλος του μεγάλου ραντεβού

Αρχικά, αυτό που θες με το που μπείτε στο σπίτι σου με την κοπέλα, είναι να βάλεις γρήγορα κάποιου είδους μουσική ώστε να μειώσεις την αμηχανία.

Καλό είναι να έχεις επιλέξει τα κομμάτια από πριν ή να διαλέξεις κάποιον καλλιτέχνη για τον οποίο μιλήσατε στη διάρκεια του μεγάλου ραντεβού.

Επίσης, μην κάνεις το τραγικό λάθος να ανοίξεις την τηλεόραση και απόφυγε να βάλεις μουσική από κάποιο ραδιοφωνικό ή διαδικτυακό σταθμό.

Το τελευταίο πράγμα που θες είναι να την κοιτάς βαθειά στα μάτια με ένα ελαφρύ χαμόγελο, να πλησιάζεις το πρόσωπο σου στο δικό της και ξαφνικά, πριν τα χείλη σου ακουμπήσουν τα δικά της, να ακούτε για την τελευταία προσφορά της Cosmote με τα 1500 λεπτά ομιλία προς όλους και τα 1500GB internet.

Τέλος, βάλε το τηλέφωνο σου στο αθόρυβο και βγάλε τη δόνηση. Ένα παλλόμενο κινητό σκοτώνει κάθε ερωτική στιγμή σε δευτερόλεπτα.

 

Άρωμα καθαριότητας

Η καλύτερη οσμή που μπορεί να έχει ο χώρος σου και το υπνοδωμάτιο σου, είναι αυτή της καθαριότητας.

Πριν το ραντεβού λοιπόν ξεκίνα έναν ανελέητο πόλεμο ενάντια στις πιθανές δυσάρεστες οσμές που μπορεί να υπάρχουν στο σπίτι σου και φρόντισε να τον κερδίσεις ολοκληρωτικά.

Αν θες να «σκοράρεις» στο τέλος του μεγάλου ραντεβού, θα πρέπει πρώτα να τρίψεις καλά τα πάντα. Κουζίνα, σαλόνι, υπνοδωμάτιο και μπάνιο πρέπει να λάμπουν και να μοσχομυρίζουν.

Δεν έχει σημασία τι έχεις κάνει πιο πριν και πόσο καλά τα έχεις πάει. Αν η κοπέλα νιώθει πως παραμελείς την υγιεινή σου τότε μπορεί να κλειδώσει και να απομακρυνθεί συναισθηματικά, χωρίς καν να σου δώσει κάποια εμφανή εξήγηση.

Πέρα απ’ το θέμα της υγιεινής, η καθαριότητα του χώρου σου της δείχνει πως σέβεσαι και φροντίζεις τον εαυτό σου και πως είσαι άνδρας αυτόνομος.

Οι δυσωδίες μπορούν να κολλήσουν σε κάθε επιφάνεια του σπιτιού σου.

Φρόντισε λοιπόν να έχεις πλύνει τα άπλυτα ρούχα σου, να έχεις καθαρίσει τα μαξιλάρια σου, να έχεις σφουγγαρίσει και, αν έχεις κάποιο κατοικίδιο, να έχεις αφαιρέσει από παντού τις τρίχες του.

Εννοείται επίσης πως πριν το ραντεβού, αλλάζεις τα σεντόνια σου στο κρεβάτι με καινούρια. Δε με ενδιαφέρει αν τα σεντόνια τα είχες αλλάξει μια μέρα πριν. Ο ιδρώτας και τα έλαια από το δέρμα σου, τα μαλλιά σου και το πρόσωπο σου, ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν δυσάρεστες οσμές στο υπνοδωμάτιο σου.

Από τη στιγμή που έχεις καθαρίσει τα πάντα, τότε και μόνο τότε μπορείς να αναρωτηθείς για το αρωματικό χώρου, το οποίο απλά χρειάζεται να έχει μια διακριτική και ευχάριστη μυρωδιά.

Τέλος, ξέρω πως τα περισσότερα απ’ τα  παραπάνω μοιάζουν με ασήμαντες λεπτομέρειες στο μυαλό σου.

Δεν είναι όμως.

Αντίθετα, πρόκειται για στρατηγικά μελετημένες κινήσεις οι οποίες σε βοηθούν να αφαιρέσεις από τον χώρο σου όλα αυτά που μπορεί να σας αποσπάσουν την προσοχή και που ενδεχομένως να χαλάσουν μια υπέροχη ερωτική στιγμή.

Αν θες να γνωρίζεις όλες τις στρατηγικά μελετημένες κινήσεις που πρέπει να κάνεις για να ενθουσιαστεί μαζί σου, δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!