Γιατί σε Τεστάρει; (Και πώς να το διαχειριστείς στην πράξη) - Men's Bible

Γιατί σε Τεστάρει; (Και πώς να το διαχειριστείς στην πράξη)

Γιατί σε Τεστάρει; (Και πώς να το διαχειριστείς στην πράξη)

Πολλοί άνδρες γέρνουν το κεφάλι τους με απορία σχετικά με τις γυναίκες: «Άλλα λένε και άλλα εννοούν», αναφωνούν. Στην πραγματικότητα όμως, δεν είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις τις γυναίκες. Πολλές φορές μάλιστα αυτό που σε μπερδεύει και δεν μπορείς να καταλάβεις είναι ότι σε τεστάρει.

Γιατί σε τεστάρει όμως; Ποιος είναι ο λόγος που γίνεται αυτό;

Προτού συνεχίσουμε όμως να διευκρινίσω εδώ ότι αναφέρομαι στα γυναικεία πειράγματα (τεστάκια) στα πλαίσια του παιχνιδιάρικου φλερτ. Εννοείται ότι αν μια γυναίκα δεν ενδιαφέρεται, δεν επιμένεις, ούτε την πιέζεις.

Κάθε γυναίκα τεστάρει

Στα πρώτα χρόνια του ανθρώπου στη γη υπήρχε μεγάλη αβεβαιότητα. Εκεί που σταματούσες δίπλα στο ποτάμι να πιεις νερό, εμφανιζόταν από το πουθενά μία τίγρης και σε κατασπάρασσε. Οι καιροί ήταν δύσκολοι και γι’ αυτό οι άνθρωποι λειτουργούσαν σε φυλές

Και φυσικά για τις γυναίκες ήταν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Χωρίς την προστασία του άνδρ(σε εκείνα τα χρόνια) , η επιβίωση της ήταν ακόμα πιο δύσκολη υπόθεση. Ειδικά από τη στιγμή που για να αναθρέψει τα παιδιά της χρειαζόταν βοήθεια.

Έτσι όπως ήταν λογικό, κάθε γυναίκα θέλει ο σύντροφός της (όπως και κάθε άνθρωπος όπως είναι λογικό) να είναι αξιόπιστος, με αυτοπεποίθηση και θάρρος, να μπορεί να στηριχτεί πάνω του στις δυσκολίες της ζωής. Και ποιος είναι ο τρόπος να το εξακριβώσει αυτό;

Εδώ είναι που έρχονται τα γυναικεία τεστ. Όπως ίσως έχεις καταλάβει, αυτά τα τεστ δεν είναι παρά κάποια σχόλια που σου πετάει ξαφνικά και που έχουν ως σκοπό να διαπιστώσουν αν έχεις όντως τα χαρακτηριστικά που δείχνεις (ή που θέλει).

Αν συνεχίσουμε το παράδειγμα της προϊστορικής εποχής, ας πούμε ότι η κοπέλα θέλει να καταλάβει αν αυτός που έχει απέναντί της είναι καλός κυνηγός. Αρκεί απλά να τον ρωτήσει; Όχι.

Είναι καλύτερα να τον «πειράξει» για την ικανότητά του να κυνηγάει. Ίσως λοιπόν αστειευτεί με το πόσα λίγα θηράματα φέρνει σπίτι για να δει πως αντιδράει αυτός.

Εκείνος που δεν έχει εμπιστοσύνη στις κυνηγητικές του ικανότητες, θα σφιχτεί και θα πει μεμιάς: «όχι, είμαι πολύ καλός κυνηγός, αλήθεια, πάντα φέρνω το καλύτερο κρέας».

Εκείνη όμως δεν θα σταθεί στα λόγια του. Αλλά στα συναισθήματα που έχει και αυτά που δείχνουν. Και στο παράδειγμά μας λένε: «νιώθω ανασφάλεια για την ικανότητά μου στο κυνήγι».

Αντίθετα, αυτός που είναι καλός στο κυνήγι και έχει πίστη στις δυνάμεις του, δεν θα τα χάσει, δεν θα «μαζευτεί», δεν θα πάρει το πράγμα σοβαρά, αλλά θα αστειευτεί μαζί της: «Ναι, ρε παιδί μου, έχεις δίκιο, εκείνο το μαμούθ που ζύγιζε 1000 κιλά, με το ζόρι έφτασε για να ταΐσει τους φίλους μου».

Και παρ’ όλο που οι λέξεις του λένε «είμαι χάλια κυνηγός», η υποβόσκουσα αυτοπεποίθησή του φαίνεται καθαρά και ξάστερα. Και φυσικά η κοπέλα ελκύεται από αυτόν.

Αυτό ήταν μόνο ένα παράδειγμα. Γιατί και στην εποχή μας, παρ’ όλο που δεν κινδυνεύουμε από άγρια θηρία, κάθε γυναίκα θέλει έναν αξιόπιστο σύντροφο.

Ας πούμε λοιπόν ότι κάποια κοπέλα αναζητάει έναν άνδρα, αλλά όχι απλά κάποιον τύπο. Θέλει κάποιον που θα τη νοιάζεται και θα μπορεί να στηριχτεί πάνω του. Κι ο τρόπος για να το διαπιστώσει αυτό είναι με το να σε τεστάρει για να δει αν όντως έχεις τα στοιχεία που δείχνεις. Γιατί σε Τεστάρει; (Και πώς να το διαχειριστείς στην πράξη)

Στην εποχή μας

Ίσως σου έχει τύχει να προσεγγίσεις σε κάποιο κλαμπ κάποια κοπέλα και αυτή να είναι αρχικά ψυχρή, να απαντάει με το ζόρι ή να γυρνάει αδιάφορα από την άλλη.

Και εδώ σε τεστάρει αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο. Τεστάρει να δει αν αυτομάτως αποθαρρύνεσαι επειδή είναι ψυχρή ή αν αντιθέτως έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση για να ξεπεράσεις την αρχική αμηχανία και να σπάσεις τον πάγο.

(Σημείωση: εδώ αναφερόμαστε στο να είναι απλά κάπως ψυχρή αρχικά. Εννοείται πως αν δεν επιθυμεί να συνομιλήσει μαζί σου, το σέβεσαι και προχωράς σε άλλη που να θέλει).

Οι περισσότεροι αποτυγχάνουν εδώ. Θυμώνουν ή στεναχωριούνται που ήταν «κακιά» μαζί τους, τη στολίζουν από μέσα τους με ένα σωρό κοσμητικά επίθετα και τελικά επιβεβαιώνουν τις αμφιβολίες της.

Όπως αναφέραμε, θέλει να ξεχωρίσει άμεσα αυτούς που έχουν πραγματική αυτοπεποίθηση από αυτούς που απλά το «παίζουν» άνετοι. Και αυτός είναι ένας καλός τρόπος να τους φιλτράρει γρήγορα.

Γενικά, όταν μια γυναίκα σε τεστάρει είναι καλό πράγμα, γιατί σημαίνει ότι ως ένα βαθμό ενδιαφέρεται να σε γνωρίσει καλύτερα. Γιατί αν δεν ήθελε, δεν θα έμπαινε καν στον κόπο να σε τεστάρει και θα το άφηνε εκεί.

Εσύ όμως, ως φίλος του Men’s Bible, είσαι διαφορετικός. Ξεχωρίζεις από τους άλλους άνδρες. Το καταλαβαίνει αυτή, το καταλαβαίνουν και οι φίλες της. Και θέλει να διαπιστώσει αν όντως είσαι τόσο καλός, όσο δείχνεις.

Και ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος για αυτό; Μα φυσικά να σε τεστάρει.

Καλωσόριζε λοιπόν αυτά τα τεστ με ανοιχτές αγκάλες. Γιατί κάθε τεστ που περνάς σε βοηθάει να αυξήσεις την έλξη που νιώθει για εσένα. Κάθε τεστ που σου κάνει λέει: «Ενδιαφέρομαι και θέλω να δω πόση αυτοπεποίθηση έχεις».

Τι κάνεις όμως στην πράξη όταν σε τεστάρει;

Πως απαντάς όταν σε τεστάρει (+ Παραδείγματα)

Υπάρχουν πολλές στρατηγικές να ξεπεράσεις τα γυναικεία τεστ (και τις αναλύω όλες στα μαθήματά μας).

Αυτό όμως που σε γενικές γραμμές χρειάζεται να έχεις κατά νου είναι πως όταν σε τεστάρει, χρειάζεται να παραμείνεις άνετος, να μην τα χάσεις, να μην «σφιχτείς», να μην «κουμπώσεις», να μην απολογηθείς. Και κυρίως χρειάζεται να αστειευτείς ώστε να δείξεις ότι δεν πήρες και πολύ στα σοβαρά το σχόλιό της.

Ας δούμε 1-2 παραδείγματα και πως μπορείς να απαντήσεις σε αυτά.

Αυτή: «Αυτά λες σε όλες;»

Είναι απολύτως σίγουρο πως ο μέσος άνδρας θα απολογούνται και θα έλεγε: «Μα όχι, εγώ είμαι κύριος, δεν είμαι πέφτουλας, μόνο σε εσένα μίλησα».

Όμως έτσι της δείχνεις αμέσως ότι δεν έχεις αυτοπεποίθηση και ότι της αιτιολογείς τον εαυτό σου με το παραμικρό. Δες κάτι καλύτερο που θα μπορούσες να πεις:

Εσύ: «Ναι, εσύ είσαι η 5718ή κοπέλα που το λέω σήμερα».

Αυτή είναι μια ωραία απάντηση, γιατί ασφαλώς κάνεις χιούμορ υπερβάλλοντας, χωρίς να απολογείσαι ή να προσπαθείς να της αποδείξεις ότι δεν μιλάς σε κοπέλες.

Άλλο παράδειγμα:

Αυτή: «Μα τι χρώμα πουκάμισο είναι αυτό;»

Σκέψου λίγο: τι θα μπορούσες να απαντήσεις εδώ; Είμαι βέβαιος πως ο μέσος άνδρας θα γινόταν απολογητικός και θα έλεγε κάτι του στυλ: «Μα γιατί τι έχει; Μου το έφεραν δώρο προχτές. Δεν σου αρέσει;».

Μια τέτοια απάντηση δεν θα βοηθούσε, και επειδή απαντάς πολύ σοβαρά αλλά και επειδή της δίνεις με τον τρόπο σου την άδεια να κριτικάρει το ντύσιμό σου.

Ας δούμε μια καλύτερη απάντηση:

Εσύ: «Ουάου, ξέρω ότι θες να το βγάλεις από πάνω μου, αλλά περίμενε λίγο, μόλις γνωριστήκαμε ρε συ»

Αυτή είναι πιο ωραία απάντηση, γιατί πάλι απαντάς με χιούμορ και δεν απολογείσαι για τις επιλογές σου στο ντύσιμο. Επιπλέον εδώ, βάζεις και μια «πινελιά» ερωτικού ενδιαφέροντος από μεριάς της.

Σημείωση: Σε όλες τις απαντήσεις παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ο τρόπος και η εκφορά σου. Καλό είναι να είσαι πάντα χαμογελαστός και να φαίνεται ότι κάνεις χιούμορ, και όχι ότι της «την λες».

Αυτά είναι δύο από τα πολλά διαφορετικά παραδείγματα και τεστ που θα αντιμετωπίσεις εκεί έξω όταν φλερτάρεις. Και φυσικά το κλειδί είναι σταδιακά να αποκτήσεις την εμπειρία να μπορείς να διαχειριστείς οτιδήποτε κι αν ειπωθεί.

Μάθε να διαχειρίζεσαι κάθε γυναικείο τεστ και να το γυρνάς υπέρ σου. Δες εδώ

Συμπέρασμα

Η γυναίκα που φλερτάρεις λοιπόν, συχνά θα σε τεστάρει για να δει αν «το ‘χεις». Γιατί θέλει να δει πίσω από την ισχυρή εικόνα που έχεις φτιάξει, καθώς γνωρίζει ότι αυτή μπορεί να είναι απλά και μόνο βιτρίνα για να την ρίξεις.

Αυτό λοιπόν που θα κάνει είναι τεστάρει με πολλούς τρόπους την αυτοπεποίθησή σου και τη σταθερότητά σου. Για παράδειγμα θα σου κάνει κάποιο παιχνιδιάρικο πείραγμα.

Είναι στο χέρι σου να μένει ανεπηρέαστος από αυτά τα τεστ, να τα διαχειρίζεσαι σωστά και να δείχνεις τον πραγματικό εαυτό σου, τον cool και ωραίο τύπος που είσαι.

Φυσικά, αν θες να μάθεις τα πάντα για τα γυναικεία τεστ και πώς να τα διαχειρίζεσαι ώστε να της δημιουργείς ερωτική έλξη, είμαι στη διάθεσή σου.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!