Βγαίνοντας έξω με τους Coach: 4 Πράγματα που έμαθα στην πρακτική έξοδο - Men's Bible

Βγαίνοντας έξω με τους Coach: 4 Πράγματα που έμαθα στην πρακτική έξοδο

Βγαίνοντας έξω με τους Coach: 4 Πράγματα που έμαθα στην πρακτική έξοδο

Θυμάμαι σαν χθες την πρακτική έξοδο με τους coach.

Είναι από εκείνες τις εμπειρίες ζωής που σε αλλάζουν και ανατρέπουν την ως τότε κοσμοθεωρία σου, που σου δίνουν ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης, την ικανότητα να δράσεις και μια γερή ώθηση μπροστά.

Κι αυτό ισχύει για όλους μας ανεξάρτητα από τις γνώσεις μας, την ηλικία μας και το σημείο που βρισκόμαστε στο φλερτ.

Εμένα μου έδωσε γνώσεις και πρωτόγνωρα ερεθίσματα, τα οποία ακόμη και σήμερα σκέφτομαι και χρησιμοποιώ σε αυτή τη συνεχή προσπάθεια βελτίωσης και εξέλιξης στο φλερτ και τις διαπροσωπικές σχέσεις.

4 Πράγματα που έμαθα στην πρακτική έξοδο με τους coach

#1 Το άγχος είναι φυσιολογικό

Η ψυχολογία παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο, χωρίς όμως να σημαίνει πως αρκεί από μόνη της.

Και είναι λογικό στην αρχή της εξόδου με τους coach ή αλλιώς του Infield, να είσαι αγχωμένος και η καρδιά σου να χτυπάει σαν τρελή.

Ευτυχώς όμως είναι εκεί ο Coach για να σε ηρεμήσει και να σε βοηθήσει να το διαχειριστείς ώστε να χαλαρώσεις όσο χρειάζεται, να απολαύσεις τη διαδικασία και να φλερτάρεις με χαμόγελο και θετική διάθεση.

Έτσι δεν θα περνάς απαρατήρητος σχεδόν από καμία γυναίκα. Καθώς οι γυναίκες έλκονται από ένα άντρα που χαμογελάει και πιστεύει στον εαυτό του παρά από έναν άντρα που δείχνει έτοιμος να γκρινιάξει και να παραπονεθεί με την πρώτη ευκαιρία.

Θα διαπιστώσεις και μόνος σου πως η ασφάλεια που σου εμπνέει ο coach και ο τρόπος που διαχειρίζεται την κατάσταση θα σε βοηθήσει να περάσεις καλύτερα και απολαύσεις μια συναρπαστική βραδιά.

#2 Η Εξάσκηση τα κάνει όλα απλά

Για να γίνεις καλός σε κάτι δεν αρκούν οι κατάλληλες γνώσεις, χρειάζονται και πράξεις.

Κάποιοι νομίζουν πως με το να διαβάζουν βιβλία, με το να ετοιμάζονται για κάθε πιθανό σενάριο θα έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Και ως ένα σημείο είναι σωστοί, καθώς η διαδικασία του φλερτ έχει συγκεκριμένους κανόνες και μοτίβα τα οποία την ορίζουν. Η γνώση τους είναι σημαντική.

Αυτό που κατάλαβα στην πρακτική έξοδο όμως είναι ότι η στιγμή της δράσης είναι αυτή που πραγματικά κάνει τη διαφορά. Ειδικά αν είσαι από τους ανθρώπους που αγχώνονται κοινωνικά.

Κάθε φορά που δρας, που μιλάς σε μια άγνωστη κοπέλα το άγχος προσέγγισης, ένα από τα μεγαλύτερα αντρικά προβλήματα αρχίζει να μειώνεται. Το να μιλήσεις σε μια κοπέλα, σου φαίνεται κάτι φυσιολογικό. Αρχίζει και φαίνεται οικείο στον οργανισμό σου.

Στην αρχή είσαι αγχωμένος, φοβάσαι να το κάνεις αλλά όσο περνάει η ώρα και μιλάς με γυναίκες, νιώθεις πιο άνετα.

Αντιλαμβάνεσαι πως το να πλησιάσεις και να φλερτάρεις με μια γυναίκα είναι κάτι που όντως μπορείς να κάνεις και καταλαβαίνεις πως αν καλλιεργήσεις σωστά τις δεξιότητες σου μπορείς να το κάνεις καλά.

Τα πάντα είναι στο χέρι σου και νιώθεις πιο ελεύθερος από ποτέ.

Θυμάμαι τον εαυτό μου που ήδη στη μέση της πρακτικής εξόδου, δεν πίστευα πόσα πράγματα είχα καταφέρει, είχα φλερτάρει πολλές κοπέλες και ήδη είχα πάρει κάποια τηλέφωνα.

Σε εκείνο το σημείο μόλις συνειδητοποίησα τι γίνεται, η αδρεναλίνη μου άρχισε να χτυπάει κόκκινο. Ένιωθα την απόλυτη ελευθερία και δύναμη να μιλήσω σε κάθε γυναίκα. Είναι τόσο λυτρωτική αυτή η στιγμή και την θυμάμαι τόσο έντονα.

Να θυμάσαι πως ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος να μαθαίνει μέσα από την επανάληψη και εκείνο το βράδυ έχασα το μέτρημα του πόσες κοπέλες φλερτάραμε με τη βοήθεια του coach.

Θες να ζήσεις κι εσύ τέτοιες στιγμές; Δες εδώ

#3 Πέρνα κι εσύ ο ίδιος καλά

Πόσες φορές έχεις βγει έξω με σκοπό να φλερτάρεις και τελικά γυρνάς σπίτι απογοητευμένος χωρίς να έχεις κάνει κάτι;

Βλέπεις την κοπέλα που θες να πας να της μιλήσεις και ξαφνικά η σκέψη του «δεν έχω τι να της πω» εμφανίζεται μπροστά σου και σε μπλοκάρει.

Σε όλους μας έχει συμβεί τουλάχιστον μια φορά. Όταν όμως αρχίζεις και εξασκείσαι βλέπεις την διαδικασία διαφορετικά.

Κατά τη διάρκεια της πρακτικής εξόδου με τους coach γίνεσαι ολοένα και πιο άνετος με τον διάλογο. Και όσο πιο άνετος γίνεσαι διαπιστώνεις πως σου έρχονται πράγματα να πεις και θέματα τα οποία θες να συζητήσεις πέρα από αυτά που σου έχει προτείνει ο coach να πεις.

Αρχίζεις να ξεφεύγεις από το αρχικό πλάνο επικοινωνίας που έχεις για την πρακτική έξοδο και το οποίο λειτουργεί όπως οι βοηθητικές ρόδες στο ποδήλατο και να βάζεις τις δικές σου προσωπικές πινελιές.

Οι γυναίκες γοητεύονται από τους άντρες που πάνω στην κουβέντα παίρνουν πρωτοβουλίες. Σκέψου θέματα που θα σου άρεσε εσύ να συζητήσεις. Πράγματα με τα οποία νιώθεις καλά με τον εαυτό σου ή και που παθιάζεσαι. Κι είναι απίστευτο ότι όσο πιο καλά πέρναγα ο ίδιος, τόσο πιο καλά φαινόντουσαν να περνάνε και οι κοπέλες όταν μιλούσαμε.Βγαίνοντας έξω με τους Coach: 4 Πράγματα που έμαθα στην πρακτική έξοδο

#4 Χρησιμοποίησε την απόρριψη ως feedback

Ας είμαστε ειλικρινείς, δε γίνεται να αρέσουμε σε όλες τις γυναίκες.

Υπάρχουν γυναίκες που έχουν σχέση, που δεν θέλουν να φλερτάρουν την στιγμή που τις προσεγγίζεις. Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν και δε θέλουν αλλά και γυναίκες που είναι ανοιχτές στο φλερτ.

Καλώς ή κακώς θα συναντήσεις γυναίκα από κάθε κατηγορία και διάθεση. Κάποιες θα σε απορρίψουν, ενώ κάποιες θα κάτσουν να σου μιλήσουν.

Και πολλές φορές αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ο τρόπος που θα την πλησιάσεις και θα της μιλήσεις.

Ο Coach ήταν δίπλα μου σε όλη την πρακτική έξοδο και με βοηθούσε και μου επισήμανε θετικά και αρνητικά σημεία την ώρα της δράσης. Έτσι σιγά σιγά άρχισα να τα αναγνωρίζω και μόνος μου.

Στα πρώτα βήματα σου στο φλερτ θα βιώσεις την απόρριψη και γυναίκες που δε θα ανταποκρίνονται σε αυτά που τους λες. Το σημαντικό όμως εδώ είναι ο τρόπος σκέψης και η νοοτροπία σου .

Είναι πολύ διαφορετικό να αφήσεις μια απόρριψη από μια γυναίκα να σε στεναχωρήσει, να σε φοβίσει και να σε αποθαρρύνει, σε σχέση με το να δεις την απόρριψη διαφορετικά.

Να δεις την θετική πλευρά της. Σαν ένα μάθημα που σε βοηθάει να γίνεσαι καλύτερος. Σαν το feedback από την τελευταία σου προσπάθεια. Τι έκανες καλά και τι όχι, αλλά και σε τι χρειάζεται να βελτιώσεις τον τρόπο με τον οποίο θα φλερτάρεις την επόμενη φορά.

Το πώς λοιπόν βλέπεις και αντιμετωπίζεις την απόρριψη είναι κι αυτό ένα σημείο κλειδί που θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις από πολλούς άντρες και θα σου δώσει κίνητρο για την συνέχεια.

Η πρακτική έξοδος με τους coach του Men’s Bible σου δίνει τα ερεθίσματα και όλα τα εφόδια για να βελτιωθείς. Είναι η αρχή, το που θα φτάσεις όμως εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα και από τον χρόνο που αφιερώνεις να εξασκείς αυτά που έμαθες.

Στο τέλος της δικής μου πρακτικής εξάσκησης, ήμουν κουρασμένος (κάναμε πραγματικά πολλά χιλιόμετρα, πήγαμε σε πολλά μαγαζιά, μιλήσαμε με πολλές κοπέλες) αλλά με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη μου. Θαύμαζα τον εαυτό μου για όσα είχα καταφέρει εκείνο το βράδυ, σε πόσες άγνωστες γυναίκες είχα μιλήσει και κυρίως με πόση άνεση γινόταν αυτό!

Δεν μπορείς να καταλάβεις το συναίσθημα αυτό αν δεν το ζήσεις και εσύ ο ίδιος.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!