Έκφρασε τις προθέσεις σου: Η θεμελιώδης αρχή του φλερτ - Men's Bible

Έκφρασε τις προθέσεις σου: Η θεμελιώδης αρχή του φλερτ

Έκφρασε τις προθέσεις σου: Η θεμελιώδης αρχή του φλερτ

Σκέψου για λίγο πόσες φόρες μιλούσες με μια ελκυστική γυναίκα που γνώρισες (είτε μέσω κοινωνικού κύκλου, είτε από προσέγγιση σε μπαρ)  και πάνω στη ροή της κουβέντας ένιωσες μια ακαταμάχητη θέληση να εκφράσεις ελεύθερα τις προθέσεις και τα συναισθήματα σου σε αυτή.

Τελευταία στιγμή όμως δίστασες, διότι φοβήθηκες πως αν το κάνεις, κάτι θα πάει στραβά και η κοπέλα θα χάσει το ενδιαφέρον που είχε για εσένα.

Δε θα σου πω ψέματα. Είχα βρεθεί πολλές φορές σε παρόμοια θέση στο παρελθόν. Το αστείο είναι πως όταν βρισκόμουν σε μια παρέα με άντρες, δε δίσταζα ποτέ να εκφραστώ ελεύθερα και να πω αυτό που σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή. Δεν με ένοιαζε αν θα γίνω αποδεκτός από όλους στην παρέα και αν θα με συμπαθήσουν, ακόμα και αν κάποιους από αυτούς τους είχα γνωρίσει τα τελευταία δέκα λεπτά.

Όταν όμως μιλούσα με μια γυναίκα που μου άρεσε, συνέβαινε ακριβώς το αντίθετο. Πάντα ένιωθα πως ήθελα να πω αυτό που σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή, αλλά μια φωνή μέσα μου μού έλεγε «πήγαινε καλύτερα με τα νερά της για να σε συμπαθήσει». Φαντάζεσαι λοιπόν ότι με αυτή τη νοοτροπία, η επιτυχία μου με τις γυναίκες έπιανε στην καλύτερη των περιπτώσεων, πάτο.

Έπειτα από πολλές κουβέντες που έκανα με τους φίλους μου, διαπίστωσα πως δεν ήμουν μόνος. Οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) από την παρέα μου, είχαν το ίδιο πρόβλημα. Δεν μπορούσαν να εκφράσουν το ενδιαφέρον και τις προθέσεις τους για μια κοπέλα που τους άρεσε.

Μια μέρα αποφάσισα να πάρω το ρίσκο και να γυρίσω το διακόπτη του μυαλού μου. Το μόνο που ήθελα να κάνω την επόμενη φορά που θα συναντούσα μια ελκυστική γυναίκα, ήταν να αγνοήσω αυτή τη φωνή μέσα μου και να δράσω με βάσει το ένστικτο και τα συναισθήματα μου και όταν το έκανα αυτό, τα αποτελέσματα ήταν λυτρωτικά και παράλληλα αποκαλυπτικά!

Ανακάλυψα πως το να μπορέσω να εκφράσω τις προθέσεις μου σε μια κοπέλα, είχε περισσότερο να κάνει με τις πεποιθήσεις και την άποψη που είχα για τον εαυτό μου, παρά με την τεχνική του φλερτ αυτή καθαυτή.

Γίνε ειλικρινής με τον εαυτό σου

Η θεμελιώδης αλήθεια ανάμεσα στην επικοινωνία των ανδρών με τις γυναίκες, είναι η  εξής: όταν φλερτάρουμε με μια γυναίκα θέλουμε κάτι από αυτή.

Το μεγαλύτερο ψέμα που μπορείς να πεις στον εαυτό σου, είναι ότι δε θες τίποτα από μια γυναίκα. Φυσικά και κάτι θες, διαφορετικά γιατί την προσέγγισες; Το να προσπαθείς να πας με τα νερά της ενώ ταυτόχρονα καταπιέζεις και κοροϊδεύεις τον εαυτό σου, είναι σα να κρατάς μια ωρολογιακή βόμβα που κάποια στιγμή θα εκραγεί!

Οπότε, παραδέξου επιτέλους πως αυτό που ζητάς από μια γυναίκα, είναι κάτι ερωτικό – σεξουαλικό και μην το παίζεις θύμα. Το καταλαβαίνω πως είναι πολύ δύσκολο να κάνεις την αρχή, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβεις ότι πρέπει να πάρεις το ρίσκο και να κάνεις το επόμενο βήμα, διαφορετικά θα μείνεις στάσιμος. Έκφρασε τις προθέσεις σου: Η θεμελιώδης αρχή του φλερτ

Κράτα σταθερά τα κριτήρια σου

Όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα, το κάνεις διότι σου αρέσει εμφανισιακά. Είναι σεβαστό και ειλικρινές, οπότε μπράβο σου που το παραδέχεσαι. Από εκεί και πέρα αν αφήσεις μονάχα τον παράγοντα της εξωτερικής εμφάνισης να καθορίσει τη γνώμη σου γι’ αυτή, τότε είναι πολύ πιθανό να χάσεις το παιχνίδι.

Θέλεις να ανακαλύψεις και άλλα πράγματα για την κοπέλα που μόλις προσέγγισες. Θες να δεις αν είναι ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, το πως εκφράζεται λεκτικά και μη, αν έχει πεποιθήσεις συμβατές με τις δικές σου, αν έχει χιούμορ, αν είναι πειραχτήρι, αν είναι σέξι, αν έχει παιδεία, αν είναι έξυπνη και χίλια δύο ακόμη πράγματα.

Αν όλα αυτά τα προσπεράσεις και εστιάσεις μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, τότε γίνεσαι έρμαιο της ομορφιάς της και απλά παραδίνεις τα όπλα πριν ξεκινήσει η μάχη. Οπότε, κράτα σταθερά τα κριτήρια σου και μην αφήνεις τίποτα στην τύχη.

Θες να μάθεις να εκφράζεις αποτελεσματικά τις προθέσεις σου; Δες εδώ

Η απόρριψη θα υπάρχει πάντα μέσα στο πρόγραμμα

Ακόμα και αν είσαι πολύ καλός στο φλερτ, ακόμα και αν είσαι πιο όμορφος από τον Ryan Gosling, ποτέ μα ποτέ δε θα μπορέσεις να έχεις οποιαδήποτε γυναίκα επιθυμείς. Σαφώς και θα έχεις περισσότερες επιτυχίες, αλλά πάντα θα υπάρχει και η απόρριψη στη μέση, απλά αποδέξου το. Θα σου είναι πιο εύκολο να φλερτάρεις όταν θα βλέπεις την απόρριψη σαν κάτι φυσιολογικό, παρά σαν κάτι που πρέπει να αποφύγεις πάση θυσία.

Και για να στο κάνω ακόμα πιο εύκολο, σκέψου το εξής. Δε σε απορρίπτει μόνο η γυναίκα, αλλά την απορρίπτεις και εσύ. Θυμήσου τι σου είπα προηγουμένως. Είσαι άντρας που έχει κάποια κριτήρια. Αν δεις ότι η κοπέλα που προσέγγισες δεν πληροί τα standards σου, μπορείς πολύ απλά να φύγεις.

Έχω αποχωρήσει πολλές φορές οικειοθελώς από παρέες γυναικών μόνο και μόνο επειδή δε βρήκα κάτι ενδιαφέρον σε αυτές. Είναι απόλυτα φυσιολογικό!

Βλέπεις λοιπόν πως όλα ξεκινάνε από εσένα. Για να μπορέσεις να εκφράσεις τις προθέσεις σου άνετα σε μια γυναίκα, πρέπει πρώτα να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα μέσα στο μυαλό σου που αφορούν εσένα και έπειτα να νιώσεις άνετα με αυτά.

Οπότε, την επόμενη φορά που θα προσεγγίσεις μια γυναίκα, σκέψου αυτά που σου είπα, πες μου πως ένιωσες και τι feedback πήρες!

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το Men's Bible αποτελεί τη νο1 Ακαδημία για Άνδρες στην Ελλάδα. Με τα Εκπαιδευτικά μας Προγράμματα σε βοηθάμε να γίνεις ολοκληρωμένος Άνδρας με επιλογές στη ζωή σου και να βελτιωθείς στο Φλερτ, τα Ραντεβού, τις Σχέσεις, τις Κοινωνικές Δεξιότητες. 

Για τον Συγγραφεα

    Cosmas

    Ο Cosmas, έχοντας βιώσει ευχάριστες και δυσάρεστες καταστάσεις στην ζωή του χρησιμοποίησε τις εμπειρίες που έζησε ως ευκαιρίες να εξελιχθεί. H πολυτάλαντη προσωπικότητα που ανέπτυξε και η τάση του να αναλύει τα πράγματα, τον οδήγησαν στην πεποίθηση πως η αυτοβελτίωση και οι επιτυχίες στην ζωή έρχονται όταν ένας άνθρωπος βρίσκεται σε αρμονία με τον εαυτό του.


    Βελτίωσε τα αποτελέσματα σου στο Φλερτ!

    Γίνε άμεσα καλύτερος με τις γυναίκες.
    x