Απόρριψη: Δες την άρνηση ως μάθημα και κίνητρο - Men's Bible

Απόρριψη: Δες την άρνηση ως μάθημα και κίνητρο

Απόρριψη: Δες την άρνηση ως μάθημα και κίνητρο

Πριν από κάθε σου προσέγγιση με σκοπό το φλερτ, θα χρειαστεί να περάσεις τη διαδικασία προετοιμασίας του εαυτού σου για την άρνηση και όταν λέω άρνηση εννοώ την τρομερή και φοβερή απόρριψη που οι περισσότεροι άντρες φοβούνται.

Η διαφορά μεταξύ των ανδρών που είναι επιτυχημένοι με τις γυναίκες και αυτών που δεν είναι, είναι ότι τους επιτυχημένους άνδρες δεν τους επηρεάζει η απόρριψη. Ένας δυναμικός άντρας μπορεί μέσα σε μια βδομάδα να προσεγγίσει πολλές γυναίκες που ενδιαφέρονται για φλερτ και να τον απορρίψουν οι μισές. Ένας άνδρας που γενικά δεν έχει επιτυχία με τις γυναίκες θα προσπαθήσει να προσεγγίσει 5 κοπέλες από τις οποίες οι 3 τουλάχιστον θα τον απορρίψουν.

Η διαφορά εδώ είναι ότι ο άνδρας που προσέγγισε πολλές κοπέλες που ενδιαφέρονται για φλερτ έχει ήδη πάρει 50 θετικές αντιδράσεις, ενώ ο άλλος έχει πάρει μόνο 2. Ποιός από τους δύο άντρες πιστεύεις ότι είναι περισσότερο εξοικειωμένος με την απόρριψη;

Συμπέρασμα;

Κάθε φορά που κάποια κοπέλα σε αγνοεί ή σε απορρίπτει έχεις να μάθεις κάτι καινούργιο. Αυτό που έμαθα εγώ είναι το εξής: Αν δεν προσπαθήσεις, δε θα κερδίσεις τίποτα, αν σε απορρίψει, δε χάνεις τίποτα!

Η απόρριψη θα είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα ανεξάρτητα από το πόσο καλός είσαι με τις γυναίκες. Όσο πιο γρήγορα εξοικειωθείς με την απόρριψη, τόσο πιο εύκολο θα σου είναι να προσεγγίζεις γυναίκες στο μέλλον. Μπορεί να σου ακούγεται σαν ένα “παιχνίδι αριθμών” και όντως έτσι είναι γιατί στην αρχή θα χρειαστεί να φλερτάρεις πολλές γυναίκες. Δώσε όμως μεγάλη προσοχή σε αυτό που θα σου πω: Δεν είναι φυσιολογικό να προσεγγίζεις κάθε φορά όποια γυναίκα βρεις και να το θεωρείς σαν ένα σπορ ή κάποιο είδος διαγωνισμού.

Οι πολλές προσεγγίσεις θα σε βοηθήσουν στην αρχή ώστε να “σπάσουν” οι περιοριστικές πεποιθήσεις που είχες μέχρι σήμερα και σε κρατούσαν στάσιμο. Εάν όμως αυτό το υιοθετήσεις σαν σύστημα και το κάνεις για πάντα, όχι μόνο δε θα σε ωφελήσει αλλά θα γυρίσει εναντίον σου σαν μπούμερανγκ.

Παιχνίδι για Δυνατούς: Αντέχεις την Απόρριψη;

Ξεκαθάρισε το σκοπό σου

Από τη στιγμή που θα αλλάξουν οι πεποιθήσεις σου (προς το καλύτερο πάντα), δε θα βγαίνεις έξω με σκοπό να κάνεις αμέτρητες προσεγγίσεις, αλλά θα βγαίνεις έξω με ξεκάθαρες προθέσεις. Τί είναι αυτό που επιθυμείς να πετύχεις όταν βγαίνεις έξω και αλληλεπιδράς με μια γυναίκα και ποιός είναι ο λόγος που την προσέγγισες;

Για την ώρα, η απάντηση σου θα πρέπει να είναι ότι την πλησίασες με σκοπό να εξασκήσεις τις δεξιότητες σου και να ανακαλύψεις τι από αυτά που κάνεις δε λειτουργεί, ώστε να μπορέσεις να το βελτιώσεις. Αυτό είναι όλο. Σε αυτήν τη φάση δε σε νοιάζει να σου δώσει το τηλέφωνο της.

Ο κύριος στόχος είναι να αποκτήσεις δεξιότητες και τίποτα παραπάνω (πίστεψε με, σε αυτή τη φάση θα έχεις και τις κατακτήσεις σου). Δεν προσπαθείς μετά μανίας να δημιουργήσεις έλξη ούτε να τραβήξεις κάποια στο κρεβάτι σου και αυτό σε κάνει αυτόματα πιο χαλαρό και έτσι μπορείς να απολαύσεις την επικοινωνία που έχεις με μια γυναίκα.

Αν θες να έχεις επιτυχία με τις γυναίκες χωρίς άγχος, δες εδώ 

Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι οι άντρες που προσπαθούν να επιτύχουν ένα συγκεκριμένο στόχο τις περισσότερες φορές καταλήγουν “σε αδιέξοδο” επειδή γίνονται εξαρτημένοι από το στόχο τους.

Η εξάρτηση σου από το στόχο σκοτώνει την έλξη, ένας άντρας που είναι υπερβολικά  συγκεντρωμένος στο στόχο του πλησιάζει τις γυναίκες με σκοπό να επιδείξει ότι είναι ικανός να πραγματοποιήσει το “μυστικό του σχέδιο” (σαν αυτό που είχε ο Dr. Evil στην ταινία Austin powers). Δεν την πλησιάζει επειδή ενδιαφέρεται για εκείνη. Αυτή είναι μια αρκετά εγωιστική στάση που αν την υιοθετήσεις θα σου γυρίσει μπούμερανγκ (να το πάλι)!

Μη γίνεις τέτοιος άντρας, πλησίασε με σκοπό να εξασκήσεις τις δεξιότητες σου και να γνωρίσεις την κοπέλα που έχεις απέναντι σου. Μπορεί να κάνεις πολλά λάθη στην προσπάθεια σου να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου αλλά θυμήσου τι είπαμε πιο πάνω, δες τι από αυτά που κάνεις δεν λειτουργεί και διόρθωσε το!

Η απόρριψη δεν είναι κάτι το προσωπικό (άλλωστε πόσο προσωπικά μπορείς να τη λάβεις από μια γυναίκα που σε έχει γνωρίσει μόνο για 5-10 λεπτά), η απόρριψη είναι σύμμαχος σου και όσο πιο γρήγορα το κατανοήσεις τόσο πιο γρήγορα θα εξελιχθείς.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!