Όταν οι Προσεγγίσεις σου δεν πάνε όπως θα ήθελες - Men's Bible

Όταν οι Προσεγγίσεις σου δεν πάνε όπως θα ήθελες

Όταν οι Προσεγγίσεις σου δεν πάνε όπως θα ήθελες

Μπορείς να έχεις κάνει 20, 30, 50 ας πούμε 100 προσεγγίσεις σε έναν μήνα (για άλλους είναι πολλές για άλλους μπορεί να μην είναι) και δεν έχεις καταφέρει να βγεις ούτε ένα ραντεβού.

Σίγουρα κάτι φταίει και  ΔΕΝ είναι οι γυναίκες…  Μπορεί να έχεις πειραματιστεί με διαφορετικές μεθόδους, να έχεις δοκιμάσει πολλά πράγματα τα οποία είδες στο internet ή σου είπαν οι φίλοι σου, αλλά …τζίφος.

Πριν αρχίσεις να απογοητεύεσαι (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) και να αμφισβητείς τον εαυτό σου και τις ικανότητες σου, πρώτα πάρε μια βαθιά ανάσα και δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να καταλάβει ότι είναι οκ να έχεις κάποια κενά στον τομέα του φλερτ .

Τώρα εξέπνευσε! Αυτό είναι το πρώτο βήμα, το δεύτερο είναι να κάνεις κάτι για να αλλάξεις αυτή την κατάσταση. Eάν πιστεύεις ότι έχεις δοκιμάσει τα πάντα και δεν βλέπεις αποτελέσματα, τότε μάλλον δεν έχεις δοκιμάσει τα πάντα!

Πολλές φορές από τον ενθουσιασμό μας και την  ανυπομονησία μας να γίνουμε καλοί σε έναν τομέα (πόσο μάλλον στο φλερτ), αμελούμε τα πιο απλά πράγματα όπως τα παρακάτω:

Απορρόφησε τα πάντα σαν σφουγγάρι

Παρατήρησε άλλους ανθρώπους γύρω σου, είτε είναι ζευγάρια, είτε είναι σε γκρουπ, είτε φλερτάρουν. Δες τι κάνουν καλά και παίρνουν θετικές αντιδράσεις από μια γυναίκα. Αν τύχει να είσαι κοντά τους (π.χ στο διπλανό σταντ του μπαρ) και μπορείς να τους ακούσεις κιόλας ακόμα καλύτερα!

Δες πως στέκονται, πως εκφράζονται πως μιλάνε. Έπειτα σκέψου «θα μπορούσα να κάνω και εγώ κάτι αντίστοιχο;».

Πριν από πολύ καιρό είχα δει έναν τύπο που προσέγγισε μια παρέα τριών γυναικών σε ένα μπαρ και με το που συστήθηκε και άρχισε να μιλάει, αμέσως αιχμαλώτισε την προσοχή των δύο γυναικών! Τον παρατηρούσα για κάμποση ώρα και έβλεπα ότι οι γυναίκες κρεμόντουσαν στην κυριολεξία από τα χείλη του… Έπειτα αναρωτήθηκα «τι κάνει ο τύπος, παραμύθια τους λέει;» Ώσπου έκατσα την επόμενη μέρα μόνος μου και έφτιαξα 1-2 πολύ ωραίες ιστορίες από τα ταξίδια μου και ξεκίνησα να τις λέω κ εγώ!

Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου

Δεν είσαι ρομπότ, είσαι άνθρωπος και έχεις αντοχές, είναι καλό να προσεγγίζεις συχνά και να εξασκείσαι στο φλερτ δεν λέω, αλλά αν το κάνεις καθημερινά χωρίς να δίνεις  χρόνο στον εαυτό σου και πιο πολύ στο μυαλό σου να ξεκουραστεί, τότε δεν θα μπορείς να αφομοιώσεις το feedback που πήρες από τις προσεγγίσεις σου.

Σαν αποτέλεσμα κάθε μέρα που θα βγαίνεις θα καταλήγεις στα ίδια λάθη ξανά και ξανά!

Όταν οι Προσεγγίσεις σου δεν πάνε όπως θα ήθελες

Βελτιώσου βήμα – βήμα

Μην προσπαθείς δουλέψεις πάνω σε πολλά πράγματα μαζί. Τι εννοώ; Δες τι σου λείπει και αφιέρωσε χρόνο σε αυτό μέχρι να το αποκτήσεις. Αν πιστεύεις ότι δεν είσαι καλός στο πείραγμα βγες έξω και πες «σήμερα θα δουλέψω πάνω στο teasing».

Όταν το τελειοποιήσεις, την επόμενη φορά δούλεψε πάνω στο χιούμορ, ή στο να λες ενδιαφέρουσες ιστορίες ή  στο να εκφράζεις σεξουαλικό ενδιαφέρον με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Σταμάτα να σκέφτεσαι το αποτέλεσμα

Θες να βρεις μια γυναίκα, είτε για σχέση είτε για σεξ  και αυτό είναι φυσιολογικό, μήπως όμως στην πορεία κάπου το χάνεις επειδή δίνεις εξ’ αρχής μεγάλη βάση στο αποτέλεσμα;

Το φλερτ είναι ένα πολύ όμορφο και συναρπαστικό παιχνίδι, πολλές φορές μάλιστα και απρόβλεπτο! Από την εμπειρία μου και μόνο θα σου πω ότι δεν υπάρχει κάποιο cheat που αν το βρεις θα σε οδηγήσει απευθείας στο κρεβάτι της.

Όπως συχνά λέω και στους μαθητές μας, δοκίμασε την επόμενη φορά να προσεγγίσεις μια γυναίκα χωρίς να έχεις στο μυαλό σου κάτι τέτοιο. Απόλαυσε την διαδικασία, διασκέδασε το, δείξε στην γυναίκα που έχεις απέναντι σου ποιος πραγματικά είσαι και με την σειρά της θα σου δείξει κ αυτή τον πραγματικό της εαυτό!

Ρίξε τον εγωισμό σου

Για το τέλος άφησα το καλύτερο.

Ο εγωισμός σου είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σου στο φλερτ.

Σταμάτα να πιστεύεις ότι είσαι τέλειος και να τα βάζεις με τον εαυτό σου με την παραμικρή αποτυχία. Όχι δεν φταις πάντα εσύ που η γυναίκα που φλέρταρες δεν ήταν θετική απέναντι σου. Οπότε μην είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου χωρίς λόγο.

Να στο πω και διαφορετικά: μπορεί να είσαι ήδη πολύ καλός στο φλερτ και ο εγωισμός να σου κρατάει τα μάτια κλειστά! Αλήθεια, το έχεις σκεφτεί ποτέ σου αυτό;

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!