Φλερτ με Μεγαλύτερη Γυναίκα: Τι να κάνεις - Men's Bible

Φλερτ με Μεγαλύτερη Γυναίκα: Τι να κάνεις

6 λόγοι να φλερτάρεις με Μεγαλύτερη Γυναίκα

Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δεν έχει φαντασιωθεί μία μεγαλύτερη γυναίκα. Ειδικά στα πρώτα βήματα της ερωτικής ζωής ενός άντρα, όπου οι περισσότερες γυναίκες είναι μεγαλύτερες εξ΄ορισμού, ο «πειρασμός» είναι πανταχού παρών για φλερτ με μεγαλύτερη…

Τι να πρωτοθυμηθώ; Εκείνη την φανταστική καθηγήτρια γαλλικών με την απίθανη προφορά; Την τότε κολλητή της μητέρας μου που ήταν ότι πιο ερωτικό είχα δει ποτέ μου και που δεν δίστασε να με πειράξει με υπονοούμενα όταν κατάλαβε ότι την κοιτάζω με «άλλο» μάτι;

Νομίζω ότι τα παραδείγματα εκείνης της εποχής είναι άπειρα. Φαντάζομαι ότι όλοι είχαν ή έχουν τέτοιες εικόνες στο μυαλό τους. Μέχρι να καταφέρω να έχω την πρώτη τέτοια μου εμπειρία, χρειάστηκα μερικά χρόνια ακόμη αλλά, πίστεψε με, άξιζε τον κόπο!

Οπότε όταν μιλάμε για φλερτ με κάποια μεγαλύτερη, τι εννοούμε; Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει σημασία πόσο μεγαλύτερη είναι ή σε ποια περίοδο της ζωής σου την γνώρισες. Είτε είσαι έφηβος, είτε στα 20, είτε στα 30, η εμπειρία με μία μεγαλύτερη γυναίκα είναι κάτι που όλοι θέλουμε να έχουμε.

Όπως με όλες τις ηλικίες, μια γυναίκα στα 30, 40 ή και παραπάνω, θέλει να νοιώσει ότι αρέσει και ότι έχει πέραση. Είναι απαραίτητο να χειριστείς την κατάσταση με ηρεμία και ωριμότητα.

Φυσικά, όλες τις περιπτώσεις πρέπει να τις διαχειρίζεσαι έτσι, πόσο δε μάλλον, όταν έχεις απέναντί σου μία γυναίκα που είναι πιο ώριμη, έχει περισσότερες εμπειρίες και δεν έχει διάθεση για παιδιαρίσματα όπως κάποιες σε μικρότερες ηλικίες. Οπότε, ετοιμάσου να δείξεις ότι μπορεί να δείχνεις μικρός και αθώος αλλά είσαι ώριμος και αρκετά σοβαρός για να χειριστείς μία τέτοια κατάσταση.

Έλεγξε αν έχει διάθεση να ηγηθεί ή να αφεθεί

Μία ώριμη γυναίκα, σίγουρα έχει παρελθόν. Άσε την να δείξει «τα χρώματα» της. Μπορεί να έρχεται από διαζύγιο και να έχει βαρεθεί τους άντρες που είναι υπερβολικά διεκδικητικοί.

Σε αυτή την περίπτωση, χαλάρωσε και άσε την να κάνει παιχνίδι. Από την άλλη, μπορεί να έχει βαρεθεί τους μαλθακούς και ανούσιους άντρες που δεν μπορούν να πάρουν μία πρωτοβουλία. Εκεί θα πρέπει να αναλάβεις πιο ενεργητικό ρόλο.

Το σημαντικότερο (όπως πάντα), είναι να χαλαρώσεις και να ακούσεις. Δείξε της ότι μπορεί να χαλαρώσει, να περάσει καλά μαζί σου και ταυτόχρονα ότι είσαι καλός ακροατής και ότι δεν θα την κρίνεις για τίποτα.

Φλερτ με μεγαλύτερες γυναίκες. Μπορώ;

Να είσαι αυθόρμητος και βάλε όσο χιούμορ μπορείς στην κουβέντα σας

Το χιούμορ παίζει πάντα σημαντικό ρόλο, οπότε θα παίξει κι εδώ. Μία τέτοια γυναίκα αποζητά περισσότερο την ποιότητα παρά την ποσότητα, οπότε κι εδώ το χιούμορ θα σου δώσει προβάδισμα.

Επίσης, κάνε μικρά αυθόρμητα πράγματα που ενδεχομένως να έχει ξεχάσει ή θυσιάσει στο βωμό της ωριμότητας. Ακόμα και κάτι απλό, όπως να την αρπάξεις από το χέρι και να περάσετε το δρόμο τρέχοντας, θα της ξυπνήσει συναισθήματα και αναμνήσεις που έχει καιρό να βιώσει.

Αν δεν είσαι 15 μην κάνεις σαν 15χρονος

Αυτό ισχύει παντού. Ειδικά εδώ όμως, μία ανώριμη και παιδικά συμπεριφορά δεν θα είναι καθόλου ανεκτή. Απόφυγε τις μεγάλες και απότομες κινήσεις, εκφράσου με ηρεμία και θα δεις τις πιθανότητες να γυρνούν προς το μέρος σου.

Μην καμαρώνεις για προηγούμενες σχέσεις σου

Δεν υπάρχει λόγος να καμαρώνεις και να επιδεικνύεις τις πρώην σου. Μπορεί να κάνει την έκπληξη και να έχει περισσότερους πρώην από εσένα, οπότε δεν κερδίζεις τίποτα έτσι. Επίσης, να είσαι σίγουρος ότι αν πεις ψέματα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε «τσακώσει».

Για να μπορείς να φλερτάρεις με επιτυχία γυναίκες, οποιασδήποτε ηλικίες, δες εδώ

Φλερτ με μεγαλύτερη: Ποια διαφορά ηλικίας;

Δεν θα έπρεπε να το αναφέρουμε καν. Εφόσον σε ενδιαφέρει μία πιο ώριμη γυναίκα, σημαίνει ότι είσαι διατεθειμένος να παραβλέψεις την όποια διαφορά μπορεί να έχετε. Συνεπώς, δεν υπάρχει λόγος να την αναφέρεις καν. Εξάλλου τί θα μπορούσες να πεις;

«Ουάου! Έχεις ίδια ηλικία με τη μητέρα μου».

Σοβαρά; Φαντάζεσαι πόσο μπορεί να την αδειάσει η οποιαδήποτε ατάκα που θα δείξει ότι σε προβληματίζει το θέμα της ηλικίας; Θα μπορούσε κάλλιστα να σου «κάψει» όλη την κουβέντα.

Γενικά να θυμάσαι ότι μία μεγαλύτερη γυναίκα, έχει εμπειρίες. Είναι πιο κατασταλαγμένη και ξέρει πολύ περισσότερα πράγματα. Με ηρεμία και ωριμότητα, θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις περιστάσεις.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!