3 Βήματα για να βάλεις το Χιούμορ στο Φλερτ - Men's Bible

3 Βήματα για να βάλεις το Χιούμορ στο Φλερτ

3 Βήματα για να βάλεις χιούμορ στο φλερτ

Ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος να νοστιμεύεις ένα πιάτο με φαγητό; Μα φυσικά να προσθέσεις ένα μείγμα μπαχαρικών.

Και μπορεί το αλάτι, το πιπέρι και τα υπόλοιπα μπαχαρικά και μυρωδικά να πιάνουν ελάχιστο όγκο και να μη φαίνονται καν, είναι όμως ικανά να αλλάξουν τη γευστική εμπειρία που παίρνεις εσύ απ’ το πιάτο.

Στη σωστή δόση, τα σωστά μπαχαρικά μπορούν να μεταμορφώσουν ένα κατά τα άλλα βαρετό γεύμα και να το κάνουν συνολικά πιο νόστιμο και ενδιαφέρον.

Με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί το χιούμορ για την επικοινωνία.

Θέλεις να κάνεις μια ομιλία πιο ενδιαφέρουσα, βάλε λίγο χιούμορ.

Θέλεις να κάνεις ένα άρθρο πιο ενδιαφέρον, πρόσθεσε ένα δύο αστεία.

Θέλεις να φλερτάρεις καλύτερα, βάλε πείραγμα και χιούμορ στο φλερτ.

Αν και μπορείς να επικοινωνείς αποτελεσματικά και με χάρισμα και χωρίς να πεις κάποιο αστείο, το χιούμορ βοηθάει απίστευτα στο να «νοστιμεύσεις» το λόγο σου.

Και γι’ αυτό αν θέλεις να φλερτάρεις καλά οφείλεις να το καλλιεργήσεις.

3 Βήματα για να βάλεις το χιούμορ στο φλερτ

#1 Διασκέδασε το

Ο κοινός παράγοντας ανάμεσα στους ανθρώπους που δεν βάζουν χιούμορ στο φλερτ, είναι η απροθυμία τους να ρισκάρουν και ο φόβος τους να «τσαλακωθούν».

Και κατά μια άποψη είναι φυσιολογικό αυτό. Όταν μιλάς με στόχο να δώσεις καλή εντύπωση, αναμενόμενο είναι να προσέχεις το τί λες και το πώς το λες.

Ωστόσο, αν ποτέ δεν προσπαθείς να κάνεις χιούμορ στο φλερτ τότε ποτέ δε θα το καλλιεργήσεις.

Γι’ αυτό άσε για λίγο τη στρατηγική στην άκρη. Εστίασε απλά στη δική σου διασκέδαση καθώς μιλάς και φλερτάρεις κάποια κοπέλα.

Πες αυτό το αστείο που σου ήρθε στο μυαλό και σε κάνει να γελάς. Πείραξε τη με αυτό το αυθόρμητο πείραγμα που μόλις σκέφτηκες.

Πειραματίσου, ρίσκαρε και πέρνα καλά.

Ναι, δε θα γελάσει η κοπέλα με όλα τα πειράγματα και τα αστεία σου. Όσο όμως εξασκείς το χιούμορ στο φλερτ τόσο πιο ωραία και εύστοχα αστεία και πειράγματα θα κάνεις.

Επίσης, με το να εστιάζεις στο να περνάς εσύ καλά, αυτό που επικοινωνείς στην κοπέλα που φλερτάρεις είναι πως δεν εξαρτάσαι συναισθηματικά απ’ την αποδοχή της.

Δεν καίγεσαι να την εντυπωσιάσεις, και καταλήγεις να βγάζεις μια πιο ελκυστική και δυναμική αύρα.

Έτσι γίνεσαι πιο ελκυστικός ακόμα και αν το αστείο που είπες δεν ήταν και τόσο πετυχημένο.

#2 Κατέγραψε τις επιτυχίες σου

Γιατί να ψάξεις για έτοιμες ατάκες και πειράγματα για το φλερτ, όταν μπορείς να χτίσεις το δικό σου αυθεντικό ρεπερτόριο από ατάκες και πειράγματα;

Αφού συνηθίσεις να μιλάς με περισσότερη ελευθερία και να κάνεις πειράγματα και αστεία στις κοπέλες με τις οποίες φλερτάρεις, ξεκίνα να καταγράφεις αυτά που είχαν τη μεγαλύτερη επιτυχία.

Έκανες κάποιο πείραγμα και η κοπέλα χαμογέλασε; Είπες ένα αστείο και γέλασε με την ψυχή της; Σημείωσε τα και δοκίμασε τα ξανά.

Χτίσε σιγά σιγά το δικό σου ρεπερτόριο από ατάκες και πειράγματα, το οποίο είναι αυθεντικό, ταιριάζει στο χαρακτήρα και την προσωπικότητα σου και μπορείς να το υποστηρίξεις με την ανάλογη αυτοπεποίθηση.

Με αυτόν τον τρόπο θα αρχίσεις να είσαι και περισσότερο ετοιμόλογος καθώς θα έχεις ήδη έτοιμες δικές σου απαντήσεις σε διάφορα τεστ και πειράγματα που θα σου κάνουν οι κοπέλες.

Τα οποία με την εμπειρία θα διαπιστώσεις ότι πάνω κάτω είναι τα ίδια.

#3 Πάντα να χαμογελάς

Για να μπορείς να βάλεις χιούμορ στο φλερτ δεν αρκεί να πεις μια καλή ατάκα. Χρειάζεται να την στηρίξεις και με την ανάλογη εκφραστικότητα.

Η σωστή γλώσσα σώματος κάνει τη διαφορά ανάμεσα στο πείραγμα και στην προσβολή και για αυτό το λόγο χρειάζεται να εξασκήσεις το χαμόγελο σου.

Πολύς κόσμος είτε λόγω κοινωνικής απειρίας, είτε λόγω κακών συνήθειών δεν έχει μάθει να χαμογελάει στους άλλους και αυτό του κοστίζει επικοινωνιακά.

Χωρίς τη σωστή εκφραστικότητα ακόμα και το πιο αθώο και καλοπροαίρετο αστείο μπορεί να παρεξηγηθεί με αναπάντεχα αποτελέσματα.

Θα ήθελες να σαμποτάρεις ο ίδιος μια ποιοτική γνωριμία με κάποια που σου αρέσει πολύ;

Πιστεύω πως όχι.

Γι’ αυτό καλλιέργησε την εκφραστικότητα σου και εξασκήσου στο να χαμογελάς με ζεστασιά καθώς πειράζεις τις κοπέλες που φλερτάρεις.

Έτσι θα δείξεις πως ό,τι λες, το λες με καλή πρόθεση και με σκοπό να βάλεις λίγο χιούμορ στο φλερτ.Χαμόγελο: τόσο απλό, μα τόσο δυνατό, Θετική Προβολή: Πώς να βοηθήσεις τον εαυτό σου να φλερτάρει πιο άνετα, 3 Τρόποι να βοηθήσεις τον Εαυτό σου να Βελτιωθεί στο Φλερτ, 3 Βήματα για να βάλεις χιούμορ στο φλερτ

Απλά εξάσκηση θέλει

Αυτό που θέλω να θυμάσαι για το χιούμορ στο φλερτ, είναι πως τα πράγματα είναι πιο απλά απ’ ότι φαίνονται.

Όσο πιο πρόθυμος είσαι να πειραματιστείς, να ρισκάρεις και να «τσαλακώσεις» λίγο τον εαυτό σου, τόσο πιο γρήγορα θα διαμορφώσεις το δικό σου στιλ και το δικό σου ρεπερτόριο από πειράγματα και έξυπνες ατάκες.

Η ουσία άλλωστε βρίσκεται στην αύρα και στο συναίσθημα που εκπέμπεις και όχι τόσο στις λέξεις που χρησιμοποιείς.

Διασκέδασε το λοιπόν. Δες τη γνωριμία ως ευχάριστο και συνεργατικό παιχνίδι και διαπίστωσε πως το χιούμορ στο φλερτ σου βγαίνει αβίαστα και πιο εύκολα απ’ ότι ίσως περίμενες.

Και αν θες να μάθεις περισσότερα για το πως να κάνεις ωραία και έξυπνα πειράγματα στο φλερτ, δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!