Γιατί σε απορρίπτει; 6 Λάθη που κάνεις στο φλερτ - Men's Bible

Γιατί σε απορρίπτει; 6 Λάθη που κάνεις στο φλερτ

Γιατί σε απορρίπτει; 6 Λάθη που κάνεις στο φλερτ

Οι περισσότεροι προχωρημένοι στο φλερτ, μας λένε πως δεν θέλουν σώνει και καλά περιπέτειες της μιας βραδιάς. Το ‘χουν κάνει λένε, δεν έχει νόημα πια, το έζησαν κι αυτό.

Ψάχνουν για μία σχέση με μια κοπέλα που να νιώθουν ότι τους γεμίζει. Δεν είναι όμως αρκετό απλώς να το θέλεις. Πολλοί λένε πως αυτό θέλουν, αλλά δυσκολεύονται πολύ στην πράξη.

Ο έρωτας είναι μια αμφίπλευρη συναισθηματική επένδυση. Ο άντρας επενδύει στη γυναίκα και η γυναίκα στον άντρα. Υπάρχουν όμως εμπόδια καμιά φορά.

Ποιοι είναι οι βασικότεροι λόγοι για τους οποίους αδυνατείς να εμπλακείς σε σχέση τέτοιου τύπου; Το να βρεις τι φταίει είναι πάντα το πρώτο βήμα προκειμένου να το διορθώσεις. Οπότε ότι είδους σχέσεις κι αν θες να κάνεις, ξεκίνα να διαβάζεις:

  1. Όταν την πέφτεις υπερβολικά ορμητικά

Δεν είναι ακριβώς αυτό που περιμένει μία γυναίκα, ούτε και είπαμε να μην δείξεις το ενδιαφέρον σου. Άλλο όμως να τη βομβαρδίζεις με το ενδιαφέρον σου και άλλο να προβάλλεις το ενδιαφέρον σου με σωστό τρόπο.

Ακόμη και αν είχε αισθανθεί να έλκεται από σένα, αν αρχίσεις και δείχνεις λιγούρης, πίστεψέ με, η έλξη θα χαθεί. Θα νιώσει άβολα. Ακόμη και να σε ήθελε στην αρχή, παίζει να πάψει να σε θέλει αν το παρακάνεις. Θα καταστρέψεις τη σπίθα στην αρχή της αν δεν προσέξεις.

  1. Όταν της παίρνεις συνέντευξη

Δεν δουλεύει αυτό με τίποτα. Ερωτήσεις ανακριτικού τύπου, σαν να της παίρνεις συνέντευξη ένα πράγμα. Και μάλιστα για πράγματα που την έχουν ρωτήσει ήδη πόσοι άλλοι άντρες σήμερα. Όσο κι αν την γουστάρεις, αυτού του είδους οι ερωτήσεις δεν πρόκειται να σε ξεχωρίσουν από τους υπόλοιπους.

Και αν δεν ξεχωρίσεις, είναι δύσκολο να κάνεις κάποιου είδους σύνδεση μαζί της. Δεν πάει έτσι, φίλε. Ούτε ύποπτη είναι, ούτε δουλειά προσπαθεί να πιάσει στην επιχείρησή σου. Χαλάς κάθε ρομαντική διάθεση φερόμενος έτσι.

  1. Όταν προσπαθείς υπερβολικά πολύ να σχετιστείς μαζί της.

Σου λέει ας πούμε πως έχει ρίζες από Ιταλία. Της λες πως ένας εξάδελφός σου κάποτε πήγε στη Ρώμη οργανωμένη εκδρομή. Σκοτίστηκε. Αυτό δεν έχει ενδιαφέρον και δεν την νοιάζει καθόλουΜην προσπαθείς να δημιουργήσεις συνδέσμους και κοινά σημεία εκεί που δεν υπάρχουν, σε κάνει να δείχνεις και απελπισμένος αλλά και βλάκας.

Γιατί σε απορρίπτει; 6 Λάθη που κάνεις στο φλερτ

  1. Όταν το παίζεις (ή είσαι) απόμακρος

Είπαμε δεν είναι καλό να την πέφτεις υπερβολικά ορμητικά (βλ. παραπάνω). Το τελείως αντίθετο όμως είναι κι αυτό πρόβλημα. Και είναι εξίσου, ή και περισσότερο, καταστροφικό.

Βρες μια ισορροπία στα δύο άκρα φίλε μου. Νομίζουν κάποιοι ότι πιάνει να το παίζουν αδιάφοροι. Ανόητοι. Δεν πιάνει καθόλου μα καθόλου. Η γυναίκα το πιστεύει πως δεν ενδιαφέρεσαι, σε κάνει φιλαράκι της και σε χρόνο dt έχεις μπει στην Friendzone

  1. Όταν μοιράζεσαι υπερβολικά πολλά

Ας πούμε βγαίνεις με μια γυναίκα και για κάποιον λόγο που ούτε ο Θεός δεν ξέρει, θεωρείς ότι είναι έξυπνο να μοιραστείς μαζί της κάθε παλιότερη αποτυχία σου.

Κάθε στιγμή που σε έκανε να νιώσεις άβολα, να νιώσεις βλάκας, κάθε σου γκάφα, κάθε γαϊδουριά και γουρουνιά που κάνει τους κολλητούς σου να ξεκαρδίζονται. Εντάξει, θα το αφήσω ασχολίαστο. Πιάνεις το νόημα θέλω να πιστεύω. Δεν χτίζεται ρομαντική ατμόσφαιρα έτσι. Τεράστια τελεία. Και τεράστια παύλα.

  1. Όταν ρίχνεις τη διάθεση όλων

Αν σου λέει καλά πράγματα για σένα κι εσύ διαρκώς τα απορρίπτεις, από σεμνότητα δεν ξέρω ‘γω τι, τι θα σκεφτεί για σένα; Προσπαθείς να χτίσεις ρομαντική ατμόσφαιρα, διάολε. Θες να είσαι εξωστρεφής και ανεβαστικός.

Κανείς δεν θέλει να περνάει τον χρόνο του με κάποιο μίζερο άνθρωπο που το μόνο που κάνει είναι να ρίχνει τους άλλους. Όλα στραβά πάνε, φταίει η κρίση, το μαγαζί έχει πολύ κόσμο και κακό εξαερισμό. Τότε γιατί βγήκες; Κάτσε σπίτι σου καλύτερα αν είναι έτσι.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!