Πώς να βάλεις Χιούμορ στο Φλερτ - Men's Bible

Πώς να βάλεις Χιούμορ στο Φλερτ

Πώς να βάλεις Χιούμορ στο Φλερτ, Πώς να την κάνεις να κολλήσει μαζί σου και να μην ξεκολλάει

Το χιούμορ στο φλερτ είναι ένα από τα πιο ελκυστικά στοιχεία που μπορεί να έχεις κάποιος.

Μάλιστα το γεγονός ότι στις γυναίκες αρέσουν οι άνδρες με χιούμορ είναι σχεδόν κλισέ και στερεότυπο και το ακούς από όλους.

Όμως αυτό που δεν λέγεται συχνά είναι το με ποιους τρόπους το χιούμορ στο φλερτ μπορεί να αυξήσει την έλξη, όπως και το γεγονός ότι το να λες αστείο μετά από αστείο, ξανά και ξανά, τελικά μειώνει τις πιθανότητες επιτυχίας σου.

Βλέπεις, ο «διασκεδαστής» ή ο «καραγκιόζης» της παρέας δεν είναι καθόλου, μα καθόλου ελκυστικός.

Και όπως υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να φλερτάρεις, υπάρχουν και πολλοί διαφορετικοί τρόποι να βάλεις χιούμορ. Προκειμένου να αυξήσεις την έλξη που νιώθει για εσένα χρειάζεται να το χρησιμοποιήσεις σωστά και να βρεις τρόπους να το ενσωματώσεις στην προσωπικότητα και το στυλ σου.

Γιατί βοηθάει το χιούμορ στο φλερτ;

Όταν το χρησιμοποιείς σωστά, το χιούμορ στο φλερτ είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο για να την κάνεις να νιώσει έλξη για εσένα. Είναι όμως και ένας πολύ καλός τρόπος να την κάνεις να ξενερώσει, αν δεν το χρησιμοποιήσεις προσεκτικά.

Σίγουρα έχει πολλές ελκυστικές πλευρές το να είσαι αστείος και να έχεις καλή αίσθηση του χιούμορ, όπως ότι δείχνει ότι έχεις ισχυρή συναισθηματική νοημοσύνη και ότι κάνεις τους άλλους να νιώθουν ωραία, κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

Όταν κάνουμε τους άλλους να νιώθουν ωραία με την παρουσία μας, τότε αυτοί πρόκειται να δώσουν προτεραιότητα στη σχέση τους μαζί μας, αντί με άλλους. Σε περίπτωση που θέλεις να το ψάξεις, αυτό το φαινόμενο ψυχολογικά ονομάζεται «Reward Theory of Attraction».

Τι να κάνεις

Ωστόσο ενώ το χιούμορ στο φλερτ μπορεί να σπάσει τον πάγο και να την κάνει να νιώσει ωραία με την παρουσία σου, υπάρχει περίπτωση να σου δημιουργήσει και προβλήματα και να την κάνει να απομακρυνθεί από εσένα.

Έτσι, τα αστεία εις βάρος των άλλων (ακόμα κι αν είναι τρίτοι παρατηρητές ή μη) μπορεί να σου χαλάσουν το προφίλ αν δεν προσέξεις. Κάνοντας κάποιον το θύμα στο αστείο σου, μπορεί να προξενήσεις το γέλιο, αλλά και να του αφήσεις μια δυσάρεστη γεύση, ειδικά αν το κάνεις συνέχεια.

Είναι εύκολο να περάσεις τη γραμμή του από κάποιος που κάνει χιούμορ σε κάποιος που είναι απλά κακός, ακόμα κι αν δεν κοροϊδεύεις τους γύρω σου. Έτσι ενώ υπάρχει χώρος για όλα τα είδη και θέματα χιούμορ στο φλερτ, αν πρόκειται να το χρησιμοποιήσεις πρέπει να διαλέγεις με προσοχή τα θέματα (και τα θύματα) των αστείων σου.

Όταν λοιπόν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις χιούμορ στο φλερτ, σκέψου πάνω σε τι αστειεύεσαι. Γενικά τα υποτιμητικά αστεία για τον εαυτό σου, καλό είναι να τα αποφεύγεις, εκτός αν ξέρεις να τα διαχειριστείς. Αν τα λες με αυτοπεποίθηση, τότε είναι καλοδεχούμενα καθώς δείχνουν ότι δεν είσαι σοβαροφανής και ότι ξέρεις τον εαυτό σου.

Ωστόσο, προσοχή, υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να πεις ένα αστείο για σένα και στο να μην έχεις αυτοεκτίμηση. Οπότε αν είσαι στα πρώτα σου βήματα, στο φλερτ θα πρότεινα να τα αποφύγεις εντελώς. Αν, για παράδειγμα, αρχίσεις να αστειεύεσαι για το πόσο χάλια τύπος είσαι, είναι εύκολο να φτάσεις στο σημείο να την κάνεις να νομίζει ότι τα πιστεύεις αυτά που λες και είναι πραγματικότητα.

Αν πρόκειται να κάνεις κάποιο παιχνιδιάρικο αστείο εις βάρος της (που είναι όντως καλός τρόπος για φλερτ), πρόσεξε πάνω σε τι αστειεύεσαι. Πάντα υπάρχουν πράγματα για τα οποία ο καθένας μας είναι ευαίσθητος ή έχει βαθιές ανασφάλειες που είναι σαν ανοιχτές πληγές.

Ένα αστείο σε κάποια από αυτές τις περιοχές, όσο καλή πρόθεση κι αν έχεις, μπορεί να καταλήξει να προκαλέσει πόνο, ακόμα και αν από ευγένεια χαμογελάσει αρχικά. Κάτι που σημαίνει ότι τελικά η κοπέλα τελικά θα γίνει πιο κλειστή προς εσένα.

Αντίθετα, όλοι μας είμαστε πιο ανοιχτοί να μας πειράξει κάποιος πάνω σε πράγματα που δεν παίρνουμε σοβαρά. Και αυτά είναι σε τομείς που δεν αποτελούν κύριο μέρος αυτού που είμαστε, δεν είναι δηλαδή βασικά μέρη της ταυτότητάς μας. Για παράδειγμα, είναι διαφορετικό να την πειράξεις για το γούστο της στις ταινίες και διαφορετικό για το ύψος της ή τον τόπο καταγωγής της.

Για να μάθεις να διακρίνεις ποια θέματα είναι καλά για πείραγμα και ποια όχι, χρειάζεται από μεριάς σου αρκετή εξάσκηση και κοινωνική νοημοσύνη. Όσο καλύτερος γίνεσαι στο να διαβάζεις τους άλλους, τόσο περισσότερο χώρο και ευκαιρίες θα διακρίνεις για πειράγματα.

Θες να μάθεις πώς να βάλεις πειράγματα και χιούμορ στο φλερτ; Δες εδώ

Πείραγμα και χιούμορ στο φλερτ με το σωστό τρόπο

Το πείραγμα αποτελεί μια κλασική τακτική για να βάλεις χιούμορ στο φλερτ και μάλιστα με πολλαπλό όφελος.

Δυστυχώς όμως είναι κάτι που πολλοί άνδρες κάνουν λάθος. Οι πιο πολλοί διστάζουν να το κάνουν υπό το φόβο του να μην την κακοκαρδίσουν, ενώ και οι λίγοι που το τολμούν, συνήθως το κάνουν άτσαλα.

Το πείραγμα είναι απλά ένα αστείο «εις βάρος» της κοπέλας και πρέπει να γίνεται καλοδιάθετα και με τακτ. Δεν έχει να κάνει με το να τη μειώσεις, να την κάνεις να νιώσει άσχημα ή να την ωθήσεις να ζητήσει την αποδοχή σου. Έχει να κάνει με το να την κάνεις να γελάσει, να χτίσεις μια μικρή θετική ένταση και να την απελευθερώσεις. Έχει να κάνει με τον να δημιουργήσεις το λεγόμενο push – pull, δύο βήματα εμπρός δηλαδή και ένα πίσω.

Θυμήσου: ο τρόπος που κάνεις το πείραγμα είναι το παν και μετράει πολύ περισσότερο από τις ίδιες τις λέξεις. Το κλειδί είναι να μην είσαι καυστικός και να είναι ξεκάθαρο ότι αστειεύεσαι.

Για αυτό ο τόνος της φωνής σου, ο τρόπος που το εκφέρεις, οι εκφράσεις του προσώπου σου και η γλώσσα σώματος σου πρέπει να κάνουν σαφές ότι αστειεύεσαι. Αν ο τρόπος σου είναι πολύ «σκέτος» τότε είναι πιθανό η κοπέλα να νομίζει ότι σοβαρολογείς και να καταλήξεις να την προσβάλλεις αντί να την πειράξεις αθώα. Πώς να βάλεις Χιούμορ στο Φλερτ

Νιώσε ελεύθερος

Για να βρεις το χιούμορ που ταιριάζει με το δικό σου στυλ, τότε πρέπει να βρεις τι είναι αυτό που κάνει εσένα τον ίδιο να γελάς. Όσο πιο καλά ξέρεις τι είναι χιούμορ για εσένα, τόσο πιο καλά θα μπορείς να το εκφράσεις και στους άλλους. Αυτό επιπλέον έχει και το πλεονέκτημα ότι σε κάνει να δείχνεις αυθεντικός.

Μερικές φορές το χιούμορ πηγάζει από τα πιο απροσδόκητα μέρη. Η έκπληξη και η αβεβαιότητα είναι βασικές παράμετροι στο κάτω κάτω. Η δυνατότητά σου να εμπνευστείς από αυτό που γίνεται εκείνη τη στιγμή και να «τρέξεις» με αυτό είναι σημάδι αυτοπεποίθησης.

Σίγουρα πάντως το πιο σημαντικό σημείο του χιούμορ στο φλερτ είναι να διασκεδάσετε και οι δύο. Όσο και οι δύο περνάτε καλά, τότε είσαι σε πολύ καλό δρόμο!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!