7 Τρόποι να γίνεις πιο Γοητευτικός στα μάτια των άλλων - Men's Bible

7 Τρόποι να γίνεις πιο Γοητευτικός στα μάτια των άλλων

7 Τρόποι να γίνεις πιο Γοητευτικός στα μάτια των άλλων, Οπτική επαφή στο φλερτ: Γιατί είναι τόσο σημαντική;

Είναι φυσιολογικό να θες να γίνεις πιο γοητευτικός στα μάτια των άλλων. Αποτελεί κομμάτι της ανθρώπινης φύσης να θέλουμε να νιώθουμε πως έχουμε την αποδοχή των συνανθρώπων μας και πως εκείνοι μας εκτιμούν και μας επιθυμούν.

Ενδεχομένως όμως να νιώθεις πως κάτι τέτοιο είναι ακατόρθωτο για εσένα. Σκέφτεσαι πως «δεν το έχεις» και πως «δεν μπορείς να αλλάξεις».

Ευτυχώς η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Η γοητεία δεν προκύπτει από τη συμμετρία του προσώπου σου ή από τις αναλογίες του σώματος σου, προκύπτει από τη συμπεριφορά σου.

Και αν θες να γίνεις πιο γοητευτικός τότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να υιοθετήσεις μερικές απλές, μα αποτελεσματικές συμπεριφορές.

7 Τρόποι να γίνει πιο γοητευτικός

#1 Κάνε τους άλλους να νιώθουν σημαντικοί

Όλοι οι άνθρωποι πιστεύουν πως, κατά κάποιο τρόπο, είναι ξεχωριστοί και ταυτόχρονα πως οι άλλοι δεν εκτιμούν τις πραγματικές δυνατότητες τους.

Αν θες λοιπόν να γοητεύσεις κάποιον και να τον πάρεις με το μέρος σου, θυμήσου να εστιάζεις στα θετικά του και να δείξεις πως τα αναγνωρίζεις.

Ένας καλός τρόπος να το πετύχεις αυτό είναι μέσω συγκεκριμένων κομπλιμέντων. Αντί δηλαδή να πεις γενικά πως σου αρέσει κάτι να εκφράσεις συγκεκριμένα τον λόγο που σου αρέσει.

Με αυτόν τον τρόπο και τα κομπλιμέντα σου γίνονται πιο εύκολα αποδεκτά από τους άλλους και τους κάνουν να νιώθουν σημαντικοί.

#2 Γίνε επιδέξιος ρήτορας

Ο λόγος είναι από μόνος του μια τέχνη. Αν θες να γίνεις πιο γοητευτικός προς τους άλλους, μάθε να τον χειρίζεσαι επιδέξια και αψεγάδιαστα.

Πως θα το κάνεις; Εξασκήσου στην επικοινωνία, μίλα με πάθος και χρησιμοποίησε λέξεις που δημιουργούν εικόνες και που ξυπνούν συναισθήματα.

Επίσης ξεκίνα να διαβάζεις βιβλία ώστε να εμπλουτίσεις το λεξιλόγιο σου, αλλά και να μαζέψεις πληροφορίες ώστε να σχηματίσεις εμπεριστατωμένες απόψεις.

#3 Δείξε στους άλλους πως κατανοείς τη θέση τους

Δεν έχει σημασία αν διαφωνείς με τα λεγόμενα του συνομιλητή σου. Πριν αντιπαρατεθείς μαζί του, αναρωτήσου από πού ορμώμενος λέει τα όσα λέει.

Τι συναίσθημα εκφράζει; Ποιες εμπειρίες τον οδήγησαν εκεί;

Όταν βάζεις τον εαυτό σου στη θέση του άλλου και κατανοείς πραγματικά ποιες είναι οι προθέσεις και τα κίνητρα του, όχι μόνο είσαι σε καλύτερη θέση να αντιπαρατεθείς μαζί του, αλλά δείχνοντας πως κατανοείς τη θέση του γίνεσαι πιο γοητευτικός στα μάτια του.

Ακόμα και αν διαφωνείς εντελώς με τα όσα λέει.

Γίνε τέλειος στο φλερτ. Δες εδώ

#4 Γίνε πιο γοητευτικός προσέχοντας το στυλ σου

Για να είσαι γοητευτικός δεν χρειάζεται να είσαι σαν αρχαίος έλληνας θεός. Χρειάζεται ωστόσο να είσαι προσεγμένος και να ξεχωρίζεις. Και ο απλούστερος τρόπος να το πετύχεις αυτό είναι μέσα από το στυλ σου.

Φρόντισε να φοράς πάντα καθαρά ρούχα, που κάθονται σωστά στο σώμα σου και που ξεχωρίζουν με κάποιο τρόπο. Μπορεί να έχουν κάποια ιδιαίτερη, χαρακτηριστική λεπτομέρεια ή κάποιο ιδιαίτερο και ασυνήθιστο χρώμα.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να σε ξεχωρίσουν από τους περισσότερους άλλους άνδρες ώστε να μένεις στο μυαλό των άλλων πιο άμεσα και πιο εύκολα.Τι είναι το Smart-Casual στυλ και πως να το πετύχεις, 7 Τρόποι να γίνεις πιο Γοητευτικός στα μάτια των άλλων

#5 Ανάπτυξε κάποιο ταλέντο

Υπάρχουν λόγοι που οι μουσικοί, οι αθλητές, οι ηθοποιοί δείχνουν συχνά γοητευτικοί. Και ένας από αυτούς είναι πως έχουν αναπτύξει κάποιο ταλέντο στο οποίο είναι πολύ καλοί και στο οποίο ξεχωρίζουν από τους πολλούς.

Οι άνθρωποι σέβονται το ταλέντο στους άλλους, γιατί πίσω από αυτό κρύβεται η σκληρή δουλειά που έχουν κάνει για να τελειοποιήσουν την τέχνη τους.

Εστίασε λοιπόν κι εσύ στο να αναπτύξεις τα ταλέντα σου και να γίνεις πολύ καλός σε κάτι. Και αφού τα αναπτύξεις, μοιράσου τα.

Έκδωσε το βιβλίο, ανέβα στη σκηνή μπροστά σε κόσμο, κατέβα στο διαγωνισμό χορού.

#6 Δίνε περισσότερα απ’ όσα παίρνεις

Δε χρειάζεται να μοιράζεις χρήματα για να σε θεωρούν οι άλλοι πιο γοητευτικό. Ωστόσο θα πρέπει να δίνεις περισσότερη αξία απ’ όση παίρνεις.

Δώσε συμβουλές στους άλλους, παρηγόρησε τους, ανέβασε την αυτοπεποίθηση τους, πρόσφερε βοήθεια.

Ως επί το πλείστον στους ανθρώπους αρέσει να ανταποδίδουν όταν βλέπουν πως κάποιος προσφέρει ανιδιοτελώς, επειδή όντως το θέλει και δεν το κάνει ανταλλακτικά.

#7 Υπέθεσε πως όλοι σε συμπαθούν

Όταν πιστεύεις πως ο περισσότερος κόσμος δε σε συμπαθεί, αρχίζεις πολλές φορές να ψάχνεις τρόπους να κερδίσεις την αποδοχή τους και αυτό σε κάνει να δείχνεις απεγνωσμένος.

Όταν όμως πιστεύεις πως οι περισσότεροι άνθρωποι σε συμπαθούν και σε βρίσκουν γοητευτικό και ελκυστικό, τότε φέρεσαι με περισσότερη άνεση και αυτοπεποίθηση. Πράγμα που σε κάνει πιο γοητευτικό και ελκυστικό στα μάτια τους.

Φρόντισε λοιπόν να θεωρείς δεδομένο πως οι περισσότεροι άνθρωποι σε συμπαθούν. Με αυτόν τον τρόπο η συμπεριφορά σου θα αποπνέει μεγαλύτερη σιγουριά και ακόμα και αν κάποιος σου δείχνει πως δε σε θέλει στην παρέα του, δε θα σε νοιάζει και ιδιαίτερα.

 

Ναι, μπορείς να γίνεις πιο γοητευτικός

Όλοι έχουμε την δυνατότητα να δράσουμε με τρόπο που μας κάνει γοητευτικούς και ελκυστικούς στα μάτια των άλλων.

Δεν είναι θέμα γονιδίου, αλλά θέμα κοινωνικής συμπεριφοράς. Γι’ αυτό και το μόνο που έχεις να κάνεις για να γίνεις πιο γοητευτικός, είναι να καλλιεργήσεις συγκεκριμένες συνήθειες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να χτίσεις μια ελκυστική και γοητευτική παρουσία.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!