Πώς να προετοιμάσεις το χώρο σου για να δεχτείς μία γυναίκα - Men's Bible

Πώς να προετοιμάσεις το χώρο σου για να δεχτείς μία γυναίκα

Πώς να προετοιμάσεις το χώρο σου για να δεχτείς μία γυναίκα

Σε πολλές συναντήσεις μελών, συνεδρίες αλλά και προχωρημένα σεμινάρια που κάνουμε στο χώρο μας ή μεσω διαδικτύου, πέφτουν συστηματικά στο τραπέζι οι ίδιες ερωτήσεις. Μία από αυτές είναι και η παρακάτω.

Πώς να προετοιμάσω το χώρο μου για να δεχτώ μία γυναίκα;

Συνήθως αυτή την ερώτηση την κάνουν μαθητές που έχουν κάνει τα πρώτα τους βήματα και είχαν κάποιες επιτυχίες. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν μπορεί να συμβεί στον καθένα από εμάς.

Θυμάμαι παλιά, όταν μιλούσα με φίλους, συζητούσαμε τη μεγάλη στιγμή που κάποιος θα έφερνε κοπέλα στο σπίτι. Ήταν η μεγάλη στιγμή. Η φάση που έπαιζε να «γίνει κάτι»! Θυμάμαι τι σχέδια καταστρώναμε και πως φτιάχναμε πλάνα για το τι να κάνει, πώς να το κάνει και πότε να το κάνει.

Τι θα έλεγες να τα κάνουμε απλά τα πράγματα; Από την στιγμή που έχει αποφασίσει να έρθει στο σπίτι σου, αυτό σημαίνει ότι ενδιαφέρεται αρκετά και θέλει να προχωρήσει η κατάσταση. Άσχετα με το αν έχει προχωρήσει η κατάσταση μεταξύ σας και έχετε φιληθεί ή όχι, τα παρακάτω βήματα είναι απαραίτητα για να την βοηθήσεις να χαλαρώσει όταν θα μπει στο «λημέρι» σου.

Φτιάξε την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Αυτό σημαίνει αρκετά πράγματα. Αρχικά φρόντισε έτσι ώστε το σπίτι σου να βλέπεται. Συνεπώς, καθαρίζεις καλά και καθαρίζεις ακόμα καλύτερα τους χώρους που είναι πιο πιθανό να επισκεφτεί η κοπέλα. Αυτοί είναι το σαλόνι, το μπάνιο και αν όλα πάνε καλά, την κρεβατοκάμαρα σου.

Κίνηση δεύτερη, φροντίζεις να έχεις εύκαιρη μουσική (οπότε ψάξε στο YouTube για μία καλή λίστα ή ακόμα καλύτερα, φτιάξε μία δική σου). Προσωπικά, έχω διαπιστώσει ότι η χαλαρή ερωτική jazz, κάνει τη διαφορά.

Αντίστοιχα, φρόντισε και τον φωτισμό. Δεν θα μπει στο Καραϊσκάκη, οπότε δεν χρειάζεται να φωταγωγήσεις όλων τον χώρο. Από την άλλη, μην τα σβήσεις όλα και σκοτωθεί σε καμία γωνία του καναπέ. Λογικά πράγματα. Ένα πορτατίφ ή ένα φως στον διπλανό χώρο είναι αρκετά.

Για κανένα λόγο δεν θα ανοίξεις την τηλεόραση και φυσικά δεν θα της δείξεις το PlayStation σου, ούτε θα της προτείνεις να παίξετε ένα διπλό.Πώς να προετοιμάσεις το χώρο σου για να δεχτείς μία γυναίκα

Φρόντισε τα παρελκόμενα

Είναι καλό να έχεις πρόχειρο κάποιο ποτό, για να της προσφέρεις κάτι να πιει. Να θυμάσαι ότι οι γυναίκες συνήθως αποφεύγουν το σκληρό αλκοόλ, οπότε εκείνο το παλαιωμένο ουίσκι με τους 48 βαθμούς αλκοόλ, δεν θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα. Χυμοί και αναψυκτικά είναι απαραίτητα γιατί είναι πολύ πιθανό να σου πει ότι δεν πίνει καθόλου.

Αν θες να μάθεις τα μυστικά του καλού πρώτου ραντεβού, δες εδώ

Το καλύτερο που μπορείς να έχεις στη συλλογή σου είναι ένα καλό κρασί (που δεν θα σε νοιάζει να το ανοίξεις, γιατί αν όλα πάνε καλά, δεν θα πιείτε πολύ). Αν θες να προσφέρεις και κάτι που να τρώγεται, προσπάθησε να αποφύγεις τα πατατάκια, γιατί λερώνουν τα χέρια, μυρίζουν περίεργα και κάνουν θόρυβο.

Τα πρώτα βήματα

Είναι φυσικό κι επόμενο, όταν θα μπει στο χώρο σου μία γυναίκα, να θέλει να εξοικειωθεί με το μέρος. Το πιο αναμενόμενο, λοιπόν, είναι να ψαχουλέψει τον χώρο του σαλονιού σου για να δει με τι ασχολείσαι.

Θα κοιτάξει την βιβλιοθήκη σου για να δει τι βιβλία διαβάζεις (και πολύ πιθανό να μην την ξανακοιτάξει ποτέ ξανά, όσες φορές κι αν έρθει στο σπίτι σου). Θα ελέγξει το γραφείο σου και θα κάνει κάποιο σχόλιο για την ακαταστασία ή την τακτικότητα σου. Αν έχεις πίνακες, θα τους χαζέψει. Αν δεν έχεις, μπορείς να αγοράσεις έναν ή δύο μικρούς, σε πολύ χαμηλή τιμή. Θα ομορφύνουν τον χώρο σου και θα δώσουν στυλ.

Να είσαι σίγουρος ότι αν δεν έχεις κουρτίνες στο σπίτι σου, θα στο σχολιάσει! Την πρώτη φορά που μου έκανε αυτό το σχόλιο γυναίκα, έπεσα από τα σύννεφα. Ήταν κάτι που δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Εκείνες όμως είναι γυναίκες.Πώς να προετοιμάσεις το χώρο σου για να δεχτείς μία γυναίκα

Ο καναπές

Ο άτιμος ο καναπές είναι μεγάλη ιστορία. Εκεί θα περάσετε τον περισσότερο χρόνο και ίσως γίνουν κι άλλα. Αν έχεις δικό σου χώρο, καλό είναι να επενδύσεις σε έναν άνετο, ευρύχωρο καναπέ. Θα με θυμηθείς αργότερα. Αν δεν έχεις δικό σου χώρο, ελπίζω να έχουν καλό γούστο οι γονείς σου.

Υπ’ όψιν ότι όλα όσα είπαμε, μπορούν να εφαρμοστούν ακόμα κι αν δεν έχεις χώρο και την υποδέχεσαι στο υπνοδωμάτιο σου. Οπότε αν είσαι μαθητής η φοιτητής και δεν μένεις μόνος σου, ισχύουν τα ίδια πράγματα. Δώσε επιπλέον προσοχή στο να αερίσεις καλά τον χώρο του υπνοδωματίου σου και να έχεις καθαρά σεντόνια/κουβέρτες. Δεν θα ήθελες να μπει και να μυρίζει κλεισούρα. Οπότε καλό είναι να αφήσεις παπούτσια και σαγιονάρες εκτός δωματίου.

Α και να θυμάσαι! Κεριά. Άναψε δύο με τρία και φρόντισε να τα βάλεις σε μέρος που δεν θα κάνεις το σπίτι λαμπάδα αν τα αφήσεις αναμμένα.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!