Η κατάρα του Καλού Παιδιού - Men's Bible

Η κατάρα του Καλού Παιδιού

Η κατάρα του καλού παιδιού

Μια από τις πιο αμφιλεγόμενες φράσεις που μπορείς να ακούσεις σε μια γυναικεία συζήτηση είναι το “καλό παιδί”. Όταν αποτυπωθείς μέσα στον εγκέφαλο τους με αυτό τον τρόπο, τότε πολύ δύσκολα θα ξεφύγεις από την κατάρα του καλού παιδιού.

Οι γυναίκες καλώς ή κακώς όταν σκέφτονται τα καλά παιδιά, δεν σκέφτονται τον άντρα για τον οποίο θα νιώσουν έλξη και θα θέλουν να φλερτάρουν ή ακόμα να κάνουν και σεξ μαζί του.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει τα καλά παιδιά να παίρνουν συνεχώς την δεύτερη θέση; Είναι κάτι με το οποίο γεννιούνται ή γίνονται έτσι κατά την διάρκεια της ζωής του μέσω κάποιων βιωμάτων;

Το να είσαι ‘καλό παιδί” δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τα βιώματα σου. Σίγουρα για έναν άνθρωπο που έχει γενετική προδιάθεση σε χαρακτηριστικά όπως το άγχος, οι κοινωνικές συναναστροφές δεν είναι η πιο άνετη κατάσταση. Κάτι που γιγαντώνεται σε περίπτωση που αρνητικές σκέψεις και γεγονότα έχουν στιγματίσει τη ζωή σου.Η κατάρα του καλού παιδιού

Η κατάρα του καλού παιδιού: Ώρα για αλλαγή

Το να γίνεις όμως ένας άνδρας που έχει αξία και δημιουργεί έλξη στις γυναίκες είναι κάτι που σίγουρα μαθαίνεται, αρκεί να αλλάξεις κάποιες σκέψεις και πεποιθήσεις στην συμπεριφορά σου που σε κατατάσσουν σαν καλό παιδί.

#1 Φέρσου της ως ισότιμη

Υπάρχουν άπειρα κλίσε σχετικά με το πως θέλουν οι γυναίκες να τους φέρονται. Το πιο σημαντικό όμως που χρειάζεται να διασαφηνιστεί και να καταλάβεις είναι πως τα πράγματα είναι απλά.

Η σημασία του κοινωνικού περίγυρου είναι τεράστια για την διαμόρφωση της νοοτροπίας του καλού παιδιού. Τα πιο αυστηρά οικογενειακά περιβάλλοντα σε συνδυασμό με τα πρότυπα που προβάλλονται μέσα από τις περισσότερες ταινίες στο Hollywood δείχνουν πως μια γυναίκα θα εκτιμήσει και θα νιώσει έλξη για το κάλο παιδί.

Θα νιώσει έλξη για τον άντρα που της κάνει όλα τα χατίρια, που δεν της λέει ποτέ όχι, που της κάνει συνεχώς δώρα και της κάνει συνεχώς κομπλιμέντα. Η αλήθεια είναι πως τέτοιες συμπεριφορές έχουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα και τις απομακρύνουν από εσένα.

Οι περισσότερες γυναίκες υψηλή κοινωνική νοημοσύνη και βλέπουν ότι προσπαθείς να κερδίσεις συνεχώς την προσοχή τους κάνοντας πράγματα για αυτές. Ίσως έτσι καταφέρεις να γίνεις ο καλύτερος τους φίλος και να ακούς τα προβλήματα τους.

Ο σκοπός όμως είναι να τις φλερτάρεις και όχι να γίνεις ο ψυχολόγος τους.

Θες να γίνεις πιο δυναμικός στη ζωή και το φλερτ; Δες εδώ

#2 Υπάρχουν κι άλλες

Τι σημαίνει άραγε η φράση δε θα βρω άλλη σαν αυτή; Τι είναι αυτό το μοναδικό το οποίο έχει και δε θα το βρεις σε καμία άλλη; Πως είσαι τόσο σίγουρος χωρίς να έχεις γνωρίσει όλες τις υπόλοιπες γυναίκες του κόσμου;

Μια από τις παγίδες που πέφτουν πάρα πολλοί άντρες είναι αυτή της μιας και μοναδικής. Τοποθετούν τις γυναίκες σε ένα πολύ υψηλό βάθρο και δεν τις βλέπουν ισότιμα.

Αυτό έχει μια τεράστια ψυχολογική επίδραση στις σκέψεις τους και στις πεποιθήσεις τους. Η σκέψη πως δε θα βρεις άλλη σαν αυτή, ζυμώνεται σταδιακά μέσα στον εγκέφαλο και γίνεται πεποίθηση σου. Οι πράξεις σου όμως συνδέονται άρρηκτα με τις πεποιθήσεις σου. Έχοντας τοποθετήσει μια γυναίκα στο βάθρο, σκέφτεσαι πως θα κάνεις τα πάντα για να μην την χάσεις από τη ζωή σου.

Αυτό όμως έχει ως αποτέλεσμα ανασφαλείς και άβουλες συμπεριφορές, συμπεριφορές που οι γυναίκες περιμένουν να δουν από ένα καλό παιδί.

#3 Μπορείς!

Η έννοια του κάλου παιδιού και το πως εκλαμβάνεται από το γυναικείο φύλο έχει άμεση σχέση με το πως βλέπεις εσύ τον εαυτό σου.

Το πως βλέπεις τον εαυτό σου επηρεάζεται σε πάρα πολύ σημαντικό βαθμό για τις σκέψεις που κάνεις για εσένα. Όταν κατά την διάρκεια του φλερτ, νιώθεις πως είσαι ένας άντρας που «δεν το έχει» και σίγουρα θα απορριφθεί δημιουργείς μια αρνητική ενέργεια η οποία ανιχνεύεται από τα γυναικεία ραντάρ.

Επίσης, τέτοιες σκέψεις έχουν άμεση επίδραση στον τρόπο που προσεγγίζεις. Το να νιώθεις πως δεν είσαι αρκετά καλός με τις γυναίκες, πως ο περίγυρος σε κοιτάει και σε κρίνει ή ακόμα και θα γελάει μαζί σου είναι σκέψεις που σε οδηγούν σε αποφυγή του φλερτ. Ακόμη και αν βρεις το κουράγιο να μιλήσεις, θα το κάνεις με ντροπαλότητα και έλλειψη διεκδικητικότητας.

Από την άλλη ένας άντρας που πιστεύει στον εαυτό του ακτινοβολεί, ξεχωρίζει από το πλήθος. Ένας άντρας που πιστεύει στον εαυτό του, έχει απαλλαγεί ή έχει καταρρίψει όλες εκείνες τις περιοριστικές σκέψεις και πεποιθήσεις που τον κρατάνε αιχμάλωτο.

Αν αντί να σκέφτεσαι πως κάποιος θα σε κατακρίνει, μπορείς να σκεφτείς ότι σε ζηλεύει γιατί δεν έχει το θάρρος που έχεις εσύ. Αν αντί για το αν θα φανείς ενδιαφέρων τύπος στα μάτια της, την φλερτάρεις με σκοπό να καταλάβεις αν καλύπτει τις απαιτήσεις σου ποια θα ήταν η προσέγγιση σου;

Το πλαίσιο το οποίο θέτεις στο φλερτ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την έκβαση του. Δεν σημαίνει πως πρέπει να μηδενίζεις τις γυναίκες στον αντίποδα. Όμως το να τις μιλήσεις με την αντίληψη πως έχετε την ίδια αξία και να φανεί στο λόγο σου είναι κάτι που θα λειτουργήσει υπέρ σου.

Είναι το πρώτο βήμα για να σπάσεις την κατάρα του καλού παιδιού.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!