Πώς να γίνεις πιο Ελκυστικός ακόμα και αν είσαι Καλό Παιδί - Men's Bible

Πώς να γίνεις πιο Ελκυστικός ακόμα και αν είσαι Καλό Παιδί

Πώς να γίνεις πιο ελκυστικός ακόμα και αν είσαι καλό παιδί, Με το να είσαι «υπερβολικά καλός» σαμποτάρεις ο ίδιος την ευτυχία σου

Αν νιώθεις πως ο ευγενικός χαρακτήρας σου σε κρατάει πίσω στο φλερτ, τότε ίσως πιστεύεις πως για να γίνεις πιο ελκυστικός, θα πρέπει να περάσεις στο άλλο άκρο.

Και αυτό γιατί υπάρχει η εντύπωση πως τα καλά παιδιά τερματίζουν τελευταία στον έρωτα. Όμως, στην πραγματικότητα, αυτοί που τερματίζουν τελευταίοι δεν είναι τα καλά παιδιά, αλλά οι άνδρες χωρίς αυτοπεποίθηση.

Σκέψου το λίγο. Τι ακριβώς σημαίνει «καλό παιδί»; Τι είναι αυτό που το κάνει «καλό»; Μα φυσικά η προθυμία να βάλει τους άλλους πάνω από τον εαυτό του.

Και από πού πηγάζει αυτή η προθυμία; Από το γεγονός πως δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στη γνώμη των άλλων για εκείνον, από τη γνώμη που έχει ο ίδιος για τον εαυτό του.

Οι γυναίκες λοιπόν δεν απορρίπτουν τα καλά παιδιά γιατί θέλουν κάποιον κόπανο που να μην τους φέρεται καλά, αλλά γιατί θέλουν κάποιον που να νιώθει σίγουρος για τον εαυτό του.

Ναι, αρκετές γυναίκες βρίσκουν την ανδρική αμηχανία στο φλερτ ως κάτι χαριτωμένο και αν τελικά ο άνδρας προβάλει ελκυστικά χαρακτηριστικά μπορούν να νιώσουν έλξη για αυτόν.

Όμως, το συναίσθημα αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ εάν ο άνδρας δείχνει πως αμφιβάλει για τον εαυτό του, πως φοβάται να αναλάβει ευθύνες και πως δεν βάζει τα όρια του.

Ας μην βλέπουμε λοιπόν την κατάσταση ως άσπρο-μαύρο. Δεν χρειάζεται να μετατραπείς σε κόπανο για να γίνεις πιο ελκυστικός στα μάτια μιας γυναίκας.

Και ακόμα και αν το κάνεις, σαν στρατηγική δεν λειτουργεί. Γιατί πολύ απλά θα ελκύεις τις λάθος γυναίκες, ενώ παράλληλα παριστάνεις κάτι που δεν είσαι.

Χρειάζεται απλά να μάθεις να κάνεις τα εξής:

Για να είσαι πιο ελκυστικός μάθε να αναλαμβάνεις ευθύνες και να παίρνεις πρωτοβουλίες

Με κάποιον τρόπο, κάπου στην πορεία, η λέξη «καλός» έγινε συνώνυμη του δισταγμού, της αναποφασιστικότητας και της αμφιβολίας.

Το να είσαι καλός μαζί της, ή αλλιώς τζέντλεμαν, δεν αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για να σε χωρίσει ή να σε απορρίψει μια γυναίκα.

Απλά οι άνδρες χωρίς αυτοπεποίθηση αποφεύγουν να κάνουν οτιδήποτε μπορεί να τους φέρει σε σύγκρουση μαζί της. Έτσι μένουν στη γκρίζα ζώνη όπου μπορεί η κοπέλα να μην τους αντιπαθεί, αλλά ταυτόχρονα δεν ενθουσιάζεται και μαζί τους.

Αυτό λοιπόν που οι γυναίκες αντιμετωπίζουν ως κακό και μη ελκυστικό, είναι η απροθυμία του καλού παιδιού να αναλαμβάνει ευθύνες και να παίρνει πρωτοβουλίες.

Αρκετοί άνδρες περιμένουν από τη γυναίκα να πάρει όλες τις αποφάσεις και το γεγονός αυτό εκπέμπει πολλά για την ικανότητα τους να διεκδικήσουν όσα επιθυμούν από τη ζωή.

Για να γίνεις λοιπόν πιο ελκυστικός θα πρέπει να δείξεις και πιο δυναμικός.

Γι’ αυτό, όταν της ζητάς να βγείτε ραντεβού να έχεις προετοιμάσει ένα πλάνο για το τι θα κάνετε, που θα πάτε κλπ, και μην περιμένεις από εκείνη να οργανώσει το ραντεβού.

Όταν πάλι διαφωνείτε, πες την άποψη σου με σεβασμό αλλά και με αμεσότητα, χωρίς να μασάς τα λόγια σου.

Να είσαι καλός μαζί της, αλλά ταυτόχρονα να δείχνεις αποφασιστικότητα και να προχωράς τα πράγματα μπροστά.

Μην μένεις στην γκρίζα ζώνη, γιατί τότε το πολύ πολύ η αντίδραση της προς εσένα να είναι χλιαρή και όχι ενθουσιώδης.

Να έχεις συγκεκριμένη άποψη για τα πράγματα και να την εκφράζεις

Ναι, όλοι έχουμε γνώμη και άποψη για τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας. Όμως οι άνδρες χωρίς αυτοπεποίθηση συχνά τις κρατούν για τον εαυτό τους. Και ειδικά όταν βρίσκονται κοντά σε κάποια που τους αρέσει πολύ.

Δίνουν τόση έμφαση στο πώς να την εντυπωσιάσουν, που φιλτράρουν όσα θέλουν να πουν. Έτσι καταλήγουν να λένε πολύ λίγα και να μην εκφράζουν σωστά τον εαυτό τους.

Δεν αφήνουν καμία πλευρά τους να φανεί, από το φόβο πως η κοπέλα θα τους απορρίψει.

Όμως η γνώμη σου, οι απόψεις σου, τα ενδιαφέροντα σου, ο τρόπος ζωής σου, όλα αυτά αποτελούν κομμάτι της ταυτότητας σου και του ποιος είσαι.

Αν δεν αποκαλύψεις εσύ τον εαυτό σου, η κοπέλα δε μπορεί να σε γνωρίσει πραγματικά.

Η έλλειψη προθυμίας να λες την άποψη σου και τη γνώμη σου, εύκολα περνάει ως έλλειψη αυτοπεποίθησης. Και αυτό είναι που κάνει την γυναίκα να χάνει το ενδιαφέρον της, όχι το γεγονός πως είσαι «καλό παιδί».

Θες να γίνεις πιο ελκυστικός και πιο δυναμικός άνδρας στο φλερτ; Δες εδώ

Να έχεις όραμα για τον εαυτό σου και να διεκδικείς τους στόχους σου

Άλλο ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό που σπάνια συναντά κανείς στα «καλά παιδιά» είναι το να ζεις έχοντας φιλοδοξίες. Οι γυναίκες έλκονται συχνά από άνδρες που έχουν κάποια τέχνη, δεξιότητα, καριέρα ή ακόμα και κάποιο χόμπι στο οποίο επενδύουν συνεχώς.

Θέλουν κάποιον που παλεύει να πετύχει αυτό που ονειρεύεται, όχι κάποιον που κάθεται. Δεν έχει τόσο σημασία αν αυτό το κάτι είναι κάποιος μεγαλεπήβολος στόχος ή όχι. Σημασία έχει, αυτό που εκπέμπεις όταν παλεύεις να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους σου.Πώς να γίνεις πιο ελκυστικός ακόμα και αν είσαι καλό παιδί

Οι απαθείς άνδρες, εκείνοι που φοβούνται να κυνηγήσουν το όνειρο τους, που δεν τολμούν να προσπαθήσουν, ή που βάζουν μόνοι τους χαμηλά όρια στον εαυτό τους, είναι και εκείνοι που οι γυναίκες αποφεύγουν.

Ναι, μπορεί να της κάνεις συνέχεια δώρα, να είσαι μόνιμα ευγενικός μαζί της και να μην της λες ποτέ «όχι», όμως όλα αυτά δεν θα την κάνουν να σε δει ως δυνατό άνδρα.

Το φλερτ ποτέ δεν είχε να κάνει με το πόσο ευγενικός ή κακός είσαι μαζί της. Έχει να κάνει με το πόση αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα βγάζεις. Αυτά είναι που θα την κάνουν να νιώθει πάθος για εσένα και ασφάλεια μαζί σου.

Όσο μένεις σταθερός στο ποιος είσαι, έχεις πίστη στον εαυτό σου, έχεις πάθος και όραμα, τότε και εκείνη θα σε δει ως άνδρα δυνατό και ως άνδρα αξίας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!