Είμαι Κοντός: ύψος και φλερτ - Men's Bible

Είμαι Κοντός: ύψος και φλερτ

Είμαι Κοντός: ύψος και φλερτ

Μπορεί να πιστεύεις ότι δεν αρέσουν οι κοντοί άνδρες στις γυναίκες, κι όμως όπως όλοι έχουμε διαπιστώσει σε πολλές γυναίκες αρέσουν. Η πλειοψηφία των γυναικών είναι ανοικτή σχετικά με την εξωτερική εμφάνιση του άνδρα, αρκεί να τις κάνει να νιώθουν έλξη. Η έλξη που νιώθει η γυναίκα συνδέεται ευθέως με την ικανότητα του άνδρα να πλοηγηθεί στις δυσκολίες της ζωής και να τα καταφέρει.

Οπότε όταν ένας κοντός και νευρικός άνδρας πλησιάσει μια γυναίκα αυτή θα τον απορρίψει επειδή δεν έχει αυτοπεποίθηση. Από την άλλη όταν έναν κοντός αλλά σίγουρος για τον εαυτό του άνδρας προσεγγίσει την ίδια κοπέλα αυτή θα νιώσει έλξη για την αυτοπεποίθηση του και θα είναι μάλλον ανοιχτή στο να τον γνωρίσει καλύτερα.

Άρα όταν ρωτάει κάποιος αν αρέσουν στις γυναίκες οι κοντοί άνδρες, το ρωτάει επειδή νιώθει ότι η έλλειψη επιτυχίας του με τις γυναίκες έχει να κάνει με το ύψος του. Μόνο που στην πραγματικότητα δεν έχει να κάνει με αυτό.

Αν σε ενοχλεί το ύψος σου και νιώθεις ανασφάλεια εξαιτίας αυτού, δεν θα αρέσεις στις γυναίκες λόγω της ανασφάλειας, όχι του ύψους σου. Αυτό που την «ξενερώνει» και την κάνει να σε απορρίπτει δεν είναι το ύψος, είναι το ότι δεν πιστεύεις στον εαυτό σου. Πίστεψέ με είναι αλήθεια και είναι το νούμερο ένα πράγμα που πρέπει να διορθώσεις για να αρχίσεις να έχεις επιτυχία με τις γυναίκες.

Σκέψου και το εξής

Πως γίνεται και έχεις δει ωραίες κοπέλες, με ένα σωρό «άσχημους» άνδρες; Γιατί συμβαίνει αυτό; Επειδή αυτοί οι άνδρες έχουν χαρακτηριστικά (όπως αυτοπεποίθηση, αρρενωπότητα, κοινωνική νοημοσύνη) που υπερκερούν την έλλειψη εξωτερικής εμφάνισης.

Οι περισσότεροι άλλοι άνδρες τείνουν να σκέφτονται ότι έχει να κάνει με τα λεφτά που έχεις κάποιος που δεν είναι ψηλός/γυμνασμένος/ωραίος και είναι με μια ωραία κοπέλα. Δεν λέω κι αυτό μπορεί να συμβεί, αλλά δεν είναι ο κανόνας. Η μεγάλη πλειοψηφία των (δήθεν) «άσχημων» ανδρών που είναι με ωραίες γυναίκες, είναι επειδή έχουν την προσωπικότητα και τον τρόπο που είναι ελκυστικός για τις γυναίκες.

Αν είσαι κοντός, φυσικά και σου αξίζει να έχεις γυναίκες στη ζωή σου. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το ότι είσαι κοντός. Πρέπει να αποδεχτείς αυτό που είσαι και να αρχίσεις να απολαμβάνεις τη ζωή σου

Είμαι Κοντός: ύψος και φλερτ

Άσε πίσω την ανασφάλεια του ύψους

Αν δεν έχεις την επιτυχία που θες με τις γυναίκες και πιστεύεις ότι φταίει το ύψος σου για αυτό, λυπάμαι που στο λέω, αλλά κάνεις λάθος. Δεν σε απορρίπτουν για το ύψος σου, αλλά για αυτό που πιστεύεις για τον εαυτό σου.

Για την ώρα, αυτό που πρέπει να καταλάβεις προκειμένου να αλλάξεις τις πιθανότητές σου με τις γυναίκες, είναι ότι πρέπει να πάρεις το μυαλό σου από το ύψος σου και να προσπαθήσεις στη θέση του να βελτιώσεις την αυτοπεποίθηση σου. Ή για να το πω αλλιώς: ένας ψηλός χωρίς αυτοπεποίθηση είναι το ίδιο με έναν κοντό χωρίς αυτοπεποίθηση, κανείς από τους δύο δεν είναι ελκυστικός για τις γυναίκες.

Είναι αλήθεια ότι η τηλεόραση και το lifestyle έχουν κάνει πολλούς από εμάς να πιστεύουν ότι οι γυναίκες θέλουν μόνο ψηλούς, γυμνασμένους, ωραίους εραστές. Και ότι επιπλέον μετράνε οι κολώνιες, τα ρολόγια και τα ακριβά ρούχα. Κι ας μην μιλήσουμε για τα αμάξια…

Ας επιστρέψουμε όμως στην αλήθεια: Και μια ματιά μόνο γύρω σου, θα σε πείσει. Οι άνδρες που βλέπεις με ωραίες κοπέλες δεν φαίνεται να είναι ακριβώς μοντέλα, σωστά; Άρα με αυτή την πραγματικότητα, το να μένεις κολλημένος στο θέμα του ύψους σου και να εστιάζει σε αυτό που δεν έχεις είναι απλά χάσιμο χρόνου και ενέργειας.

Στα μάτια των γυναικών, δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση που μετράει, είναι και τα εσωτερικά χαρακτηριστικά που έχουν πολύ μεγάλο βάρος. Ή όπως μια φίλη μου είχε πει μια φορά: «Το άγχος κάνει τον άντρα άσχημο. Η αυτοπεποίθηση τον κάνει πολύ sexy».

Οπότε μην κάθεσαι απλά κι ανησυχείς για το ύψος σου και βρίσκεις δικαιολογίες για να μην έχεις αυτοπεποίθηση και να μην πιστεύεις στην αξία σου. Πίστεψε στον εαυτό σου και θα διαπιστώσεις ότι το ύψος σου δεν αποτέλεσε ποτέ θέμα.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!