6 λόγοι για τους οποίους Φλερτάρουν οι γυναίκες (αλλά και οι άντρες) - Men's Bible

6 λόγοι για τους οποίους Φλερτάρουν οι γυναίκες (αλλά και οι άντρες)

6 λόγοι για τους οποίους Φλερτάρουν οι γυναίκες (αλλά και οι άντρες)

Το φλερτ είναι μία αέναη διαδικασία. Υπήρχε στη ζωή των ανθρώπων από την απαρχή της ύπαρξης τους και θα συνεχίσει να υπάρχει μέχρι να εξαφανιστεί το είδος.

Αυτό είναι αναμενόμενο αν αναλογιστείς ότι αυτό οδηγεί στην διαιώνιση αυτού του είδους. Με την εξέλιξη των ανθρώπων και των κοινωνιών, το φλερτ έχει αλλάξει αρκετά. Κάποτε ένα ρόπαλο ήταν αρκετό για να πείσει μία γυναίκα να έρθει στη σπηλιά σου. Πλέον, τα πράγματα έχουν γίνει αρκετά πιο πολύπλοκα όπως και οι κοινωνικές δομές.

Το φλερτ πλέον δεν είναι απλά κάτι που χρειάζεται για να κάνεις σεξ. Σίγουρα είναι απαραίτητο για την διαδικασία αλλά δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο εφαρμόζεται. Πολλοί άντρες αναρωτιούνται συχνά για τους λόγους που δεν πήγε καλά μία συναναστροφή τους με μία γυναίκα. «Αφού μιλούσαμε τόση ώρα, γιατί δεν μου έδωσε το τηλέφωνο της;» «Δηλαδή γιατί δεν απαντάει στο μήνυμα που της έστειλα; Αφού είπαμε να μιλήσουμε σήμερα».

Κοίτα να δεις τώρα. Το φλερτ καλύπτει πολλές ανάγκες πλέον και υπάρχει περίπτωση να πέσεις σε μία από αυτές, οπότε να το θυμάσαι και να μην απογοητεύεσαι αν δεν πάει καλά η συναναστροφή σου με μία κοπέλα.

#1 Φλερτάρω για να κάνω σεξ

Εντάξει, μιλάμε για τα αυτονόητα εδώ. Όπως προείπαμε, θα πρέπει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να φλερτάρεις αρκετά για να τη βοηθήσεις να καταλήξει στο κρεβάτι σου. Είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο θα φλερτάρει ένας άντρας και θα συναναστραφεί με γυναίκες.

#2 Φλερτάρω για διασκέδαση

Πολλοί άντρες αλλά και γυναίκες ακόμη, χρησιμοποιούν το φλερτ απλά για να διασκεδάσουν. «Ας πω δύο –τρεις κουβέντες με κάποια για να περάσει η ώρα.

Φυσικά αυτό δεν είναι απαραίτητα άσχημο. Άσχημο είναι όταν χρησιμοποιείται σαν δικαιολογία ή σαν αποπροσανατολισμός από τον στόχο σου. Πολλοί άντρες βγαίνουν έξω με σκοπό να γνωρίσουν γυναίκες ή να μιλήσουν σε γυναίκες.

Όπως έχουμε πει ξανά, είναι σημαντικό να έχεις ξεκάθαρους στόχους όταν φλερτάρεις. Αν σκέφτεσαι απλά να μιλήσεις σε κάποια, τότε όταν το κάνεις, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα το μυαλό σου να σταματήσει να παράγει νέες ιδέες, να μπλοκάρει και να χάσεις το παιχνίδι.

Εκτός κι αν είσαι γυναίκα, δεν ξέρω για ποιο λόγο μπορεί να θες να φλερτάρεις χωρίς να έχεις σαν σκοπό την ερωτική επαφή.

#3 Φλερτάρω για να εξερευνήσω

Αυτό είναι κάτι που δύσκολα θα το δεις να πραγματοποιείται από έναν άντρα αλλά πολλές γυναίκες το κάνουν. Ουσιαστικά φλερτάρουν για να δουν πως θα ήταν αν είχαν μια σχέση. Είναι, αν θες, ένας εξομοιωτής για το θέμα του φλερτ. Βέβαια, αν είναι να το κάνεις και να φτάσεις μέχρι εκεί, δεν ξέρω γιατί να μην πας μέχρι το τέλος.6 λόγοι για τους οποίους Φλερτάρουν οι γυναίκες (αλλά και οι άντρες)

#4 Φλερτ μέσα στη σχέση

Αυτό γίνεται για αυτονόητους λόγους. Όταν έχεις περάσει αρκετά χρόνια με την σύντροφο σου, θες κάτι να σε ανεβάσει. Να αισθανθείς την αδρεναλίνη και την ένταση να χτυπάνε κόκκινο. Θες κάτι να εγείρει το συναίσθημα της ζήλιας γιατί έτσι θα την κάνεις να σε θέλει περισσότερο

Εννοείται ότι αυτό μπορεί να γίνει και από την άλλη πλευρά .

#5 Φλερτάρω για να πάρω επιβεβαίωση

Όπως καταλαβαίνεις, αρκετές γυναίκες (και όχι μόνο) φλερτάρουν απλά για να αισθανθούν όμορφα. Η επιβεβαίωση είναι πολύ σημαντική για κάποιους ανθρώπους, οπότε το να φλερτάρουν για να διαπιστώσουν «πόσο περνάει η μπογιά τους» είναι συνηθισμένο φαινόμενο.

Είτε γιατί έχουν μείνει πολύ σε μία σχέση που δεν τους αρέσει, είτε γιατί περνάνε τα χρόνια, είτε απλά για να αισθανθούν καλύτερα, πολλές γυναίκες θα το κάνουν και θα σε οδηγήσουν να σκέφτεσαι γιατί δεν απαντάει στα μηνύματα σου.

Αν θες να μπορείς να διακρίνεις τα είδη των γυναικών στο φλερτ, δες εδώ.

#6 Φλερτάρω για άλλου είδους όφελος

Εδώ πλέον περνάμε σε άλλη κατηγορία. Είναι αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο να φλερτάρει κάποιος ή κάποια για να κερδίσει κάτι άλλο. Σε αυτές τις περιπτώσεις το φλερτ γίνεται ένα μέσο αγοραπωλησίας και αποκτά χρηματική υπόσταση. Αναρωτιέμαι πόσες εργασίες έκανες στη σχολή και πόσα cd έφτιαξες γιατί κάποια ήρθε, σε φλέρταρε και σε έπεισε να κάνεις κάτι για εκείνη.

Αρκεί λοιπόν να θυμάσαι ότι δεν φλερτάρουν όλες οι γυναίκες για τον ίδιο σκοπό. Εσύ θα φροντίζεις να κάνεις προφανή και ξεκάθαρο τον σκοπό σου και θα διεκδικείς αυτή που σου αρέσει, με αποφασιστικότητα και σιγουριά.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!