Καλοκαιρινό Φλερτ: Tips για να το απογειώσεις - Men's Bible

Καλοκαιρινό Φλερτ: Tips για να το απογειώσεις

Καλοκαιρινό Φλερτ: Tips για να το απογειώσεις

Το καλοκαίρι συνδέεται άρρηκτα με το φλερτ, είναι η περίοδος που όλοι είμαστε πιο ανέμελοι και γίνεται πιο εύκολο το να γνωρίσεις κάποιον άγνωστο και να κοινωνικοποιηθείς.

Επιβάλλεται, λοιπόν, να μη διστάσεις να εκμεταλλευτείς την καλοκαιρινή περίοδο και να ξετυλίξεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο.

Γιατί, όμως, το καλοκαίρι η αλληλεπίδραση είναι πιο εύκολη και το καλοκαιρινό φλερτ το καλύτερο;

Διάθεση

Οι καλοκαιρινοί μήνες χαρακτηρίζονται από ευδιαθεσία και ανεμελιά. Ο ήλιος, η θάλασσα και οι πιο ήρεμοι ρυθμοί στις διακοπές οδηγούν τον άνθρωπο σε μια χαλαρή διάθεση. Η ζωή γίνεται πιο απλή και χωρίς πολλούς κανόνες.

Κυρίως στις διακοπές, σε κάποιο νησί ή οπουδήποτε κοντά στη θάλασσα, αφήνεις πίσω τη ρουτίνα που σε κατέβαλε τη χειμερινή περίοδο.

Και ακριβώς το ίδιο ισχύει και για την κοπέλα που θα συναντήσεις στη διπλανή ξαπλώστρα ή σε μια βραδινή σου εξόρμηση. Είναι με την παρέα της, διασκεδάζει και φυσικά είναι ανοιχτή για οποιαδήποτε νέα γνωριμία, καθώς δεν υπάρχουν «τα πρέπει» στο λεξιλόγιό της.

Τους καλοκαιρινούς έρωτες, τις περισσότερες φορές, τους έχουμε όλοι στο μυαλό μας σαν κάτι παροδικό αλλά παράλληλα και κάτι αξέχαστο, που θα αναπολούμε με την πάροδο του χρόνου.

Γι’ αυτό το λόγο ακριβώς, επειδή γνωρίζουμε πως είναι σπάνιο μια τυχαία συνάντηση σ’ ένα νησί να εξελιχθεί και σε σχέση όταν επιστρέψουμε, αφήνουμε στην άκρη βαθυστόχαστες σκέψεις και γινόμαστε πιο αυθόρμητοι.

Ο αυθορμητισμός είναι και το κλειδί στο καλοκαιρινό φλερτ, πάντα βέβαια στα λογικά πλαίσια της κοινωνικής νοημοσύνης, που θα σε οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.Καλοκαιρινό Φλερτ: Tips για να το απογειώσεις

Μέρος

Φυσικά το μέρος που θα φλερτάρεις παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για τη διάθεση της γυναίκα που θέλεις να προσεγγίσεις. Η παραλία, το μπαρ ή ακόμη καλύτερα το beach bar θεωρούνται από τα ιδανικότερα μέρη για να αλληλεπιδράσεις με το αντίθετο φύλο.

Άφησε λοιπόν στην άκρη οποιονδήποτε ενδοιασμό σου και πλησίασε τη γυναίκα που σου κίνησε το ενδιαφέρον, με αυτοπεποίθηση και χαμόγελο.

Το ζήτημα είναι με τη συζήτησή σας να την κάνεις να αισθανθεί το ίδιο όμορφα και χαλαρά, κάτι το οποίο συνάδει και με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται.

Tips που θα σε βοηθήσουν στο Καλοκαιρινό Φλερτ

Η πρώτη κίνηση

Είναι ιδιαίτερα σημαντική η πρώτη εικόνα που θα δώσεις σε μία γυναίκα. Εκεί είναι και οι περισσότερες φορές που εντοπίζονται λάθη. Σημασία δεν έχει να εντυπωσιάσεις με ατάκες που σου πήρε ώρα να τις σκεφτείς.

Δεν χρειάζεται να το υπεραναλύεις, αντιθέτως κάνε την πρώτη κίνηση όσο πιο αυθόρμητα μπορείς. Ένα απλό «γεια» και το όνομά σου με χαμόγελο, αυτοπεποίθηση και αμεσότητα, είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η συζήτηση.

Μη χαλάς φαιά ουσία στο να σκαρφίζεσαι και να παραθέτεις μια ανούσια ιστορία, ώστε να καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι ήθελες να τη γνωρίσεις.

Η γυναίκα που θα έχεις απέναντί σου δε θα δώσει μόνο σημασία στα λόγια αλλά και στη στάση του σώματός σου και στην αύρα την οποία αποπνέεις.

Θες να μάθεις τα πάντα για το καλοκαιρινό φλερτ; Δες εδώ

Χιούμορ

Η αίσθηση του χιούμορ είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να λείπει από καμία προσέγγιση σου είτε το χειμώνα είτε το καλοκαίρι.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως, ένας λόγος παραπάνω να το χρησιμοποιήσεις!

Όπως είπαμε και παραπάνω, είναι σημαντικό να συνεχίσει η κοπέλα να νιώθει ευδιάθετη και χαλαρή καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης γνωριμίας σας.

Φυσικά και μια δόση γέλιου στη συζήτησή σας, θα ενισχύσει αυτά τα συναισθήματα και θα δημιουργηθεί μια ανάλαφρη ατμόσφαιρα μεταξύ σας.

Θέλει προσοχή, ωστόσο, να μην το παρακάνεις γιατί το μόνο που θα της μείνει θα είναι το πόσο πλακατζής είσαι. Όλα έχουν μέτρα και σταθμά.

Ρομαντισμός

Ο ρομαντισμός είναι κάτι που όλες οι γυναίκες θέλουν να έχει ο σύντροφός τους και οι άντρες από την άλλη τρέμουν στο άκουσμά του.

Το καλοκαίρι από μόνο του σου δίνει τη λύση!

Δε χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ, μια νυχτερινή βόλτα στην αμμουδιά αρκεί για να χτίσετε μια όμορφη ανάμνηση, που θα σου δώσει αρκετούς πόντους.

Σωματική επαφή

Επίσης, ένα δύσκολο κομμάτι σε μια πρώτη προσέγγιση. Δεν ξέρεις πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα άγγιγμα το οποίο θα ενισχύσει την ερωτική έλξη.

Είναι σημαντικό, να κρατάς τις σωστές αποστάσεις στην αρχή μιας γνωριμίας. Ωστόσο, μιας και το καλοκαίρι η διάθεση είναι πιο παιχνιδιάρικη, είναι σαφώς πιο εύκολο να καταφέρεις τη σωματική επαφή.

Ένα απαλό άγγιγμα στην πλάτη για αρχή, για να ακούσεις καλύτερα αυτό που λέει είναι ότι πρέπει για να δημιουργηθεί μια παραπάνω οικειότητα μεταξύ σας.

Βγες λοιπόν έξω και δες την καλοκαιρινή ανεμελιά ως έναν παραπάνω λόγο για να κοινωνικοποιηθείς και να γνωρίσεις μια πιθανή σύντροφό σου.

Μπορεί να είναι σπάνιο ο καλοκαιρινός έρωτας να κρατήσει και το χειμώνα, αλλά έχουν γραφτεί αρκετά τραγούδια που αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!