10 σημαντικά λάθη που κάνεις όταν προσεγγίζεις γυναίκες - Men's Bible

10 σημαντικά λάθη που κάνεις όταν προσεγγίζεις γυναίκες

9 σημαντικά λάθη που κάνεις όταν προσεγγίζεις γυναίκες

Με ρωτήσατε μερικοί για τα λάθη που υπάρχει περίπτωση να γίνονται όταν προσεγγίζεις κοπέλες σε κάποιο μπαρ. Και η αλήθεια είναι πως τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας είναι τα πιο σημαντικά. Είναι αυτά που κρίνουν αν η συζήτηση θα συνεχιστεί και θα έχει την ευκαιρία να εξελιχθεί ή αν θα επιστρέψει ο καθένας άμεσα στην παρέα του.

Για αυτό το λόγο, είναι φυσικό να θες να προσεγγίζεις με σωστό τρόπο, προκειμένου να μην την φοβίζεις ή την κάνεις να βαριέται, αλλά αντίθετα να δείχνεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση και ότι είσαι ο cool τύπος που και η ίδια θέλει να γνωρίσει. Να λοιπόν κάποια πράγματα που μπορείς να έχεις υπόψη:

#1. Μην περιμένεις να είναι μόνη για να την προσεγγίσεις (πχ η φίλη της πήγε τουαλέτα). Κάτι τέτοιο δείχνει έλλειψη αυτοπεποίθησης, άσε που όταν επιστρέψει η φίλη της, θα δημιουργηθεί αμηχανία.

#2. Μην κάθεσαι και την παρατηρείς από μακριά. Για κάποιο λόγο υπάρχει ο κανόνας των τριών δευτερολέπτων. Είτε θα αγχωθείς ο ίδιος, καθώς θα παίζεις στο μυαλό σου κάθε είδους αρνητικά σενάρια, είτε θα σε δει και θα νιώσει άβολα.

#3. Μην φοβάσαι να προσεγγίζεις μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν άντρες στην παρέα. Τις πιο πολλές φορές είναι φίλοι και γενικότερα μέλη της παρέας και όχι σύντροφοι. Προσοχή, ωστόσο επειδή οι μεικτές παρέες είναι πιο δύσκολες, εδώ κάνε μια εξαίρεση στον κανόνα τριών δευτερολέπτων και παρατήρησε για να καταλάβεις ότι όντως δεν συνοδεύεται από κάποιον από αυτούς.

#4. Ποτέ μην ξεκινάς τη συζήτηση με το «συγγνώμη», «με συγχωρείς», «δεν θέλω να ενοχλήσω» κλπ. Είμαι βέβαιος πως έχεις καλούς τρόπους, όπως κι εγώ, αλλά δεν μπορείς να κάνεις συζήτηση ξεκινώντας σαν ζητιάνος (ή πλασιέ).

#5. Μην ξεκινήσεις με κάποιο γενικό κομπλιμέντο («έχεις πολύ ωραία μάτια»). Αντίθετα, ξεκίνα τον διάλογο με άνεση και χιούμορ και άσε τα κομπλιμέντα για αργότερα που θα έχει ανοιχθεί και αυτή.

#6. Σε καμία περίπτωση μην την κεράσεις ποτό. Δεν θα έπρεπε να κεράσεις για να έχεις την προσοχή της. Αυτά ανήκουν σε άλλες εποχές (που και τότε λάθος ήταν).

#7. Μην την πιάσεις ή ακουμπήσεις εξαρχής. Οι κίνδυνοι είναι δύο και να εισβάλλεις στον προσωπικό της χώρο οπότε θα νιώσει νευρικότητα και να δείξεις λιγούρης που δεν κρατιέται.

9 σημαντικά λάθη που κάνεις όταν προσεγγίζεις γυναίκες

#8. Μην σκύβεις πάνω από το κεφάλι της και γενικά έχεις άσχημη στάση σώματος. Στάσου ευθυτενής και αν η μουσική είναι πολύ δυνατά, μίλα και εσύ πιο δυνατά.

#9. Μην την αρχίσεις στις ερωτήσεις: «που μένεις;», «με τι ασχολείσαι;», «τι σου αρέσει να κάνεις;», «που βγαίνεις;». Έχει βαρεθεί να την ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια. Εσύ κοίταξε να είσαι πιο ενδιαφέρων τύπος από τους άλλους άνδρες.

#10. Χαμογέλα καθώς προσεγγίζεις, αλλά και στην αρχή της συζήτησης. Μην το ξεχνάς όπως πολλοί, όσο πιο σφιγμένος δείχνεις, τόσο το χειρότερο. Όταν χαμογελάς δείχνεις αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και εκπέμπεις θετική ενέργεια.

Bonus: Όταν θα έχεις αρκετή πείρα και καταλάβεις πως λειτουργούν αυτές οι συμβουλές, θα μπορείς να κρίνεις και αν σε κάποια πολύ συγκεκριμένη περίπτωση χρειάζεται να παραβείς κάποια από αυτές.

Και φυσικά, αφού δοκιμάσεις εκτενώς τις παραπάνω συμβουλές, περιμένω και τις απόψεις σου, για το πώς λειτούργησαν για εσένα.

Σχετικά Άρθρα

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το Men's Bible αποτελεί τη νο1 Ακαδημία για Άνδρες στην Ελλάδα. Με τα Εκπαιδευτικά μας Προγράμματα σε βοηθάμε να γίνεις ολοκληρωμένος Άνδρας με επιλογές στη ζωή σου και να βελτιωθείς στο Φλερτ, τα Ραντεβού, τις Σχέσεις, τις Κοινωνικές Δεξιότητες. 

Για τον Συγγραφεα

    Giorgos

    O Giorgos είναι Ψυχοθεραπευτής, ΜΒΑ, μαθητής του Neil Strauss και Ιδρυτής του Men’s Bible.Συνδυάζοντας τις βαθιές γνώσεις της ψυχολογίας των δύο φύλων, ως ψυχοθεραπευτής, με την πρακτική εμπειρία περισσότερων από 10 ετών στο φλερτ, ως ενεργός coach, ο Γιώργος έχει βοηθήσει εκατοντάδες μαθητές του. FULL BIO >>


    Βελτίωσε τα αποτελέσματα σου στο Φλερτ!

    Γίνε άμεσα καλύτερος με τις γυναίκες.
    x