Φλερτ και Νέες Γνωριμίες στην Παραλία - Men's Bible

Φλερτ και Νέες Γνωριμίες στην Παραλία

Φλερτ και Νέες Γνωριμίες στην Παραλία

Καλοκαίρι, ζέστη, και όπως είναι φυσικό, τον ελεύθερο χρόνο σου θα προσπαθήσεις να τον περάσεις στην παραλία. Και τι καλύτερο το καλοκαίρι από το να κάνεις φλερτ και νέες γνωριμίες στην παραλία που όλοι είναι χαλαροί και σε mood διακοπών.

Μετράει το σώμα για γνωριμίες στην παραλία;

Είσαι στην παραλία και κυκλοφορείς με το μαγιό σου, οπότε οποιοσδήποτε μπορεί να σε δει. Συνεπώς, το ίδιο μπορούν να κάνουν και οι κοπέλες. Το πόσο μετράει ένα καλό σώμα εξαρτάται κυρίως από τον κάτοχο του. Έχω δει άπειρες φορές, άντρες με καταπληκτικό σώμα, να ντρέπονται να φλερτάρουν γυναίκες ή άλλους να νομίζουν ότι θα έχουν επιτυχίες απλά επιδεικνύοντας το.

Προφανώς και ένα καλό σώμα θα προκαλέσει εντυπώσεις αλλά από μόνο του δεν εγγυάται την επιτυχία. Ίσως και να κάνει κάποια κοπέλα να σου μιλήσει, ειδικά στην ουρά του μπαρ αλλά και πάλι θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις και να φλερτάρεις αποτελεσματικά αν θες να έχεις επιτυχία μαζί της.

Από την άλλη, αν το σώμα σου δεν θυμίζει διαφήμιση γυμναστηρίου, δεν υπάρχει λόγος να απελπίζεσαι.

Αν ρίξεις μία γρήγορη ματιά στην παραλία θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν λιώνουν στα γυμναστήρια και ακόμα και αυτές που το κάνουν, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θέλουν και άντρες που το κάνουν. Έχω γνωρίσει άπειρες γυναίκες που λένε ότι προτιμούν έναν άντρα με λίγη κοιλίτσα από έναν με φανταστικούς κοιλιακούς. Οπότε δεν χρειάζεται να σε αγχώνει αυτό το θέμα.

Οι γυναίκες δεν είναι τόσο οπτικοί τύποι

Ο κυριότερος λόγος που κολλάμε να φλερτάρουμε είναι ακριβώς γιατί σκεφτόμαστε αντρικά για αυτές. Οι γυναίκες δεν είναι τόσο οπτικοί τύποι όσο εμείς. Άρα, δεν έχει νόημα να έχεις και να επιδεικνύεις ένα καταπληκτικό σώμα αν συμπεριφέρεσαι σαν γορίλας ή σαν πεντάχρονος στην παραλία.

Θα εκτιμήσουν πολύ περισσότερο έναν άντρα που είναι άνετος και χαλαρός. Οπότε εστίασε περισσότερο στην συμπεριφορά σου.

Φλερτ σε beach bar

Αν είσαι σε beach bar, τότε η προσέγγιση δεν αλλάζει και πολύ από ένα βραδινό μπαράκι. Ότι κάνεις εκεί μπορείς να το κάνεις κι εδώ. Επίσης, στην παραλία μπορείς να εκμεταλλευτείς την ουρά μέχρι το ταμείο για να πιάσεις κουβέντα.

Υπάρχουν άπειρα θέματα με τα οποία μπορείς να πιάσεις κουβέντα και φυσικά το χιούμορ είναι απαραίτητος παράγοντας. Περιμένοντας στην ουρά, ρώτα την αν ξέρει για τον καφέ. Πίνεται ή θα πεθάνουμε όλοι εδώ; Η γρανίτα είναι με χρωστική από βερνίκι παπουτσιών;

Φυσικά μπορείς πάντα να κάνεις και άμεση προσέγγιση πάντα με σεβασμό στα όριά της, λέγοντας της ότι την παρατήρησες και σου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα. Είναι πολύ πιο εύκολο να φλερτάρεις έτσι, ειδικά σε χώρους με μουσική και χορό.

Πρόσεξε μόνο να μην το παρακάνεις με το αλκοόλ γιατί σε συνδυασμό με τον έντονο ήλιο και την ζέστη, μπορεί να είναι πολύ κακός συνδυασμός.Φλερτ και Νέες Γνωριμίες στην Παραλία

Νέες γνωριμίες στην παραλία και τις ξαπλώστρες

Εδώ θα σου πρότεινα να αποφύγεις τις κλασσικές προσεγγίσεις όπως το να δανειστείς αντηλιακό ή να τους ζητήσεις να σου απλώσουν στην πλάτη, εκτός κι αν έχεις δει από πριν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς τους.

Ο χαλαρότερος τρόπος για να ξεκινήσεις κουβέντα με κάποια κοπέλα, είναι να μιλήσεις σε αυτές που κάθονται δίπλα σου. Εκμεταλλεύσου το περιβάλλον και μίλα της για το βιβλίο που διαβάζει. Αν πάλι έχει λιώσει στο κινητό της, μπες λίγο πιο παιχνιδιάρικα με μία ατάκα του στυλ, βαρέθηκα να σε βλέπω να είσαι πάνω από το κινητό σου, στην παραλία και είπα να μιλήσουμε λίγο.

Αν δεις ότι η κοπέλες έχουν ρακέτες ή μπάλα και είσαι λίγο πιο αθλητικός τύπος, ζήτα τους να παίξετε μαζί και από εκεί άσε την κουβέντα να εξελιχθεί. Φυσικά εννοείται μιλάς και φλερτάρεις με κοπέλες που βλέπεις ότι έχουν ενδιαφέρον για αυτό. Αν δεις ότι δεν έχουν διάθεση, τις ευχαριστείς και σταματάς.

Ένας άλλος απλός και αποτελεσματικός τρόπος είναι  να φλερτάρεις κάποια που κάθεται μόνη της σε δύο ξαπλώστρες και να της ζητήσεις να μοιραστεί την ομπρέλα. Θα εκπλαγείς από το πόσο εύκολο είναι, κυρίως γιατί δεν έχουν λόγο να μην δώσουν μία ξαπλώστρα που δεν χρησιμοποιούν. Ευχαρίστησέ την και από εκεί κάνε παιχνίδι όπως προτιμάς καλύτερα.

Όπως βλέπεις το να κάνεις γνωριμίες στην παραλία είναι κάτι που γίνεται, αρκεί να το κάνεις με ωραίο τρόπο και άνεση.

Θες να βελτιώσεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!