Μου αρέσει μια κοπέλα από τη Δουλειά. Τι να κάνω; - Men's Bible

Μου αρέσει μια κοπέλα από τη Δουλειά. Τι να κάνω;

Μου αρέσει μια κοπέλα από τη Δουλειά. Τι να κάνω;

Καθώς περνάμε όλο και πιο πολλές ώρες στη δουλειά προκειμένου να καταφέρουμε να βγάλουμε τα προς το ζην και να προχωρήσουμε την καριέρα μας, είναι μάλλον φυσικό (και ίσως και αναμενόμενο) να μας αρέσει κάποια κοπέλα με την οποία δουλεύουμε μαζί.

Πριν απαντήσω στο ερώτημα του τίτλου όμως η πρώτη μου σκέψη είναι ότι ΔΕΝ χρειάζεται να κάνεις κάτι με μια κοπέλα από την δουλειά. Υπάρχουν τόσες κοπέλες εκεί έξω που μπορείς να γνωρίσεις.

Και αν σου φαίνεται δύσκολο κάτι τέτοιο, μην χάνεις την ψυχραιμία σου, ξεκίνα από τα εισαγωγικά μας άρθρα  για να αποκτήσεις μια πρώτη αίσθηση και να διαπιστώσεις ότι είναι πιο απλό από όσο νομίζεις. Επιπλέον σκέψου μήπως αυτός είναι και ο λόγος που σου αρέσει αυτή η κοπέλα από τη δουλειά: επειδή είναι δύσκολο να γνωρίσεις άλλες, ενώ αυτήν την βλέπεις κάθε μέρα.

Επειδή όμως δεν θέλω να σου χαλάσω το χατίρι και επειδή όντως υπάρχουν περιπτώσεις που σου αρέσει πολύ μια κοπέλα από τη δουλειά, συνεχίζω αμέσως:

Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν σε έναν τόσο ευαίσθητο χώρο, όπως ο επαγγελματικός; Πως θα γίνει να μην μπλέξεις με τους ανώτερους αλλά και να μην το πάρουν είδηση οι άλλοι συνάδελφοι; Να βρεις χρόνο μαζί της χωρίς να είναι όλοι μπροστά;

Τα πράγματα είναι απλά: Το μόνο που χρειάζεται είναι να νιώσει έλξη για εσένα.

Εν ολίγοις, ισχύουν όσα γράφουμε στο site, με μια μικρή διαφορά: εξαιτίας του χώρου πρέπει να είσαι διακριτικός και καθόλου πιεστικός. «Φλέρταρε» μαζί της διακριτικά, όταν την πετύχεις μόνη της στην κουζινίτσα, ή σε κάποιο γραφείο. Ανάφερε κάποιο event στο οποίο πρόκειται να πας και προσκάλεσε την σε αυτό. Έπειτα παρατήρησε τα σημάδια που δίνει για να καταλάβεις πόσο ελκυστικό σε βρίσκει.

Για να μπορείς να φλερτάρεις με διακριτικότητα και αποτελεσματικότητα οπουδήποτε, δες

Αλλά πριν συνεχίσω, προσοχή σε κάτι: Ενώ όντως έχουν γίνει πολλές σχέσεις, γάμοι, οικογένειες μεταξύ συναδέλφων, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνεις φορτικός ή να ενοχλήσεις την συνάδελφο που σου αρέσει. Να θυμάσαι ότι ο εργασιακός χώρος, είναι ακριβώς αυτό, ένας χώρος που οι άνθρωποι βρίσκονται εκεί για να εργαστούν και να βγάλουν τα προς το ζην και όχι απαραίτητα για να κάνουν νέες γνωριμίες.

Σημεία να προσέξεις όταν σου αρέσει μια κοπέλα από τη δουλειά

Ωστόσο μην παρασύρεσαι από τις κομεντί και την λανθασμένη εικόνα που προβάλει το σινεμά. Σε αυτές βλέπεις τις σχέσεις του γραφείου να εξελίσσονται με αστείο και ενδιαφέροντα τρόπο ακόμα και αν πρόκειται για εντελώς αταίριαστα ζευγάρια.

Όμως στον πραγματικό κόσμο τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα και για αυτό πρέπει να προσέξεις τα ακόλουθα δύο σημεία.

Μου αρέσει μια κοπέλα από τη Δουλειά. Τι να κάνω;

#1. Ο φίλος

Πρόσεξε μην από την πολύ διακριτικότητα υποπέσεις στην κατηγορία του «καλύτερου φίλου στη δουλειά». Κάνετε παρέα στη δουλειά, τρώτε ίσως μαζί, κατεβαίνετε να πάρετε καφέ και όταν αυτή έχει κάποια σφιχτή προθεσμία, εσύ προθυμοποιείσαι να την βοηθήσεις.

Αν φέρεσαι με τέτοιο τρόπο και είσαι τόσο «καλός φίλος» και ξαφνικά μια μέρα εκφράσεις το ενδιαφέρον σου ή της ζητήσεις να βγείτε ραντεβού, η κοπέλα με τη σειρά της θα νιώσει αμήχανα, μπερδεμένη και ξεγελασμένη, καθώς τόσο καιρό φερόσουν σαν φίλος, ενώ ήθελες και άλλα πράγματα…

Και φυσικά στη δουλειά τα πράγματα είναι χειρότερα, γιατί όχι μόνο νιώθει αμήχανα και άβολα, αλλά γνωρίζει ότι δεν μπορεί να σε αποφύγει ή να ξεκόψει καθώς δουλεύετε μαζί.

Όπως έχουμε αναφέρει, στις γυναίκες δεν αρέσουν όσοι το «παίζουν» καλοί τύποι προκειμένου να τις «ρίξουν». Γιατί προσποιούνται, προκειμένου να τα καταφέρουν και σπάνε και την εμπιστοσύνη που κάθε σχέση χρειάζεται προκειμένου να χτιστεί.

Φυσικά, δεν υπάρχει κάτι λάθος στο να φέρεσαι καλά στη συνάδελφό σου. Μάλιστα με όλους στη δουλειά πρέπει να είσαι ευγενικός και επαγγελματικός. Αλλά αν θες να ενδιαφερθεί για σένα, τότε χρειάζεται να δημιουργήσεις έλξη.

#2. Ο βαλτωμένος

Αυτό πιστεύω είναι σαφές, αλλά κάθε γυναίκα θα είναι διστακτική να βγει με τον βαλτωμένο του γραφείου. Είναι ο τύπος που είναι στην ίδια εταιρεία, στην ίδια θέση εδώ και 15 χρόνια και δεν έχει καμία εξέλιξη, ούτε φιλοδοξία ή στόχο στη ζωή του.

Το να ξεκινήσει μια σχέση (ακόμα και χαλαρή) με τον τελευταίο τροχό του γραφείου, τον κακομοίρη που δεν σέβεται κανείς, θα ήταν για την ίδια χάσιμο χρόνου και ενέργειας. Όχι επειδή είναι αυτή καιροσκόπος, αλλά επειδή απλά αυτός ο τύπος δεν είναι άνδρας αξίας και δεν είναι καθόλου ελκυστικός.

Οπότε η ίδια δεν θα έχει κανένα ενδιαφέρον για αυτόν, εκτός αν αρχίσει ο ίδιος να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων σαν άντρας τόσο στη δουλειά, όσο και έξω από τη δουλειά.

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν όσο πιο μεγάλη «αξία» έχεις στη δουλειά, τόσο πιο εύκολο θα είναι για σένα. Επειδή θα σε βλέπει κυρίως στον χώρο του γραφείου και θα υπάρχει αυτή η πραγματικότητα, όσο πιο επιτυχημένος είσαι εκεί, έχεις τον σεβασμό των συναδέλφων και την αποδοχή των ανωτέρων, τόσο πιο πολύ Άνδρας Αξίας θα δείχνεις.

Μάλιστα πολλές φορές αν μέσα στη δουλειά είσαι από τους ανερχόμενους, οπότε η αξία σου είναι ψηλά θα διαπιστώσεις ότι θα υπάρχουν και περιπτώσεις που θα σε προσεγγίζουν (διακριτικά) και πολλές συνάδελφοι από μόνες τους!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!