Γιατί το να ξέρεις ποιος Τύπος Γυναίκας σου ταιριάζει σε κάνει πιο Επιτυχημένο στο φλερτ - Men's Bible

Γιατί το να ξέρεις ποιος Τύπος Γυναίκας σου ταιριάζει σε κάνει πιο Επιτυχημένο στο φλερτ

Γιατί το να ξέρεις ποιος Τύπος Γυναίκας σου ταιριάζει σε κάνει πιο επιτυχημένο με τις γυναίκες

Η συμβατότητα και ο τύπος γυναίκας με τον οποίο ταιριάζει κάποιος, αποτελούν παράγοντες που κατά κόρον αγνοούνται από την ανδρική πλειοψηφία.

Ως άνδρες θέλουμε να κάνουμε σεξ και αυτό είναι φυσιολογικό.

Η φύση έχει προγραμματίσει το ανδρικό μυαλό να θέλει να εξαπλώσει όσο περισσότερο μπορεί τα γονίδια του.

Πρόκειται για ένστικτο το οποίο, όπως η πείνα ή η αντίδραση πάλης ή φυγής, είναι χαραγμένο στο γενετικό μας κώδικα.

Για αυτό άλλωστε και το σεξ είναι τόσο απολαυστικό.

Όλοι οι άνδρες λοιπόν έχουν αυτή την τάση να θέλουν να κάνουν σεξ με όσο περισσότερες γυναίκες μπορούν, ώστε να μεταδώσουν τα γονίδια τους όσο περισσότερο γίνεται.

Ο βασικός λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί, εξελικτικά ο άνδρας δεν είχε πολλά να χάσει αν έκανε λάθος επιλογή συντρόφου.

Αντίθετα, αν στο μακρινό παρελθόν μια γυναίκα έκανε λάθος επιλογή συντρόφου, είχε πάρα πολλά να χάσει. Και γι’ αυτό οι γυναίκες έχουν εξελιχθεί να είναι πιο επιλεκτικές και να «φιλτράρουν» τις γνωριμίες που κάνουν.

Στην δική μας εποχή όμως η ζωή διαφέρει πολύ σε σχέση με μερικές δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν. Πλέον οι άνθρωποι δεν κάνουν σεξ μονάχα για να πολλαπλασιαστούν. Τις περισσότερες φορές κάνουν σεξ απλά για την απόλαυση που προσφέρει και τις ψυχολογικές ανάγκες τις οποίες καλύπτει.

Η ανθρώπινη κοινωνία έχει αλλάξει αρκετά και το ίδιο έχει συμβεί με τις αντιλήψεις, τον τρόπο σκέψης και τις προσωπικότητες μας. Και ως άνδρας που θέλει να φλερτάρει, καλό είναι να το έχεις αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού σου.

Γιατί όταν αγνοείς τις διαφορές σε αντιλήψεις, πεποιθήσεις, απόψεις, προτιμήσεις και εμπειρίες ανάμεσα σε εσένα και την κοπέλα, εύκολα βγάζεις παραπλανητικά συμπεράσματα.«Είναι πολύ καλή για μένα»: Ώρα να απομυθοποιήσεις την ομορφιά της, Γιατί το να ξέρεις ποιος Τύπος Γυναίκας σου ταιριάζει σε κάνει πιο επιτυχημένο με τις γυναίκες

Τι γίνεται όταν αγνοείς το ποιος τύπος γυναίκας σου ταιριάζει;

Είσαι ένας άνθρωπος με τη δική σου συγκεκριμένη ταυτότητα. Με τις δικές σου απόψεις, ιδέες, προτιμήσεις, χιούμορ και όλα τα συναφή.

Το να προσπαθήσεις να φλερτάρεις με κάποια, η οποία διαφέρει πάρα πολύ από εσένα και σε πολλούς παράγοντες, δεν κάνει το φλερτ πιο εύκολο. Ειδικά αν έχεις την απαίτηση από τον εαυτό σου να φλερτάρεις πάντα με καλό αποτέλεσμα και να μην απορρίπτεσαι ποτέ.

Εκ πρώτης όψεως, το γεγονός πως ο καθένας μας είναι ξεχωριστός με τον δικό του τρόπο ίσως μοιάζει με τεράστιο εμπόδιο. Όχι δεν είναι. Δεν χρειάζεται να φλερτάρεις με γυναίκες που σου μοιάζουν στο 100%.

Χρειάζεται όμως να ξέρεις τον τύπο σου. Τον τύπο γυναίκας με τον οποίο είσαι συμβατός και ταιριάζεις.

Στην αρχή, όταν από εκεί που μιλούσες σπάνια με ελκυστικές γυναίκες ξεκινάς να εξασκείσαι στο φλερτ και μιλάς με κάθε ωραία γυναίκα που συναντάς, αρχίζεις να νιώθεις μια αίσθηση δύναμης και ευεξίας.

Σαν να έχεις κατακτήσει την κορυφή του Έβερεστ. Σαν να ήσουν φυλακισμένος για δεκαετίες και για πρώτη φορά νιώθεις ελεύθερος και δυνατός.

Καθώς περνάει ο καιρός όμως οι ανάγκες σου αλλάζουν. Πλέον το να φλερτάρεις, να γνωρίζεις γυναίκες, να βγαίνεις ραντεβού κλπ, γίνεται σταδιακά κομμάτι της ταυτότητας σου.

Και αρχίζεις να έχεις άλλες απαιτήσεις από τον εαυτό σου και τις κοπέλες που γνωρίζεις. Επίσης στην αρχή ίσως παίξεις και τον ρόλο του επικοινωνιακού χαμαιλέοντα.

Να προσπαθείς να προσαρμοστείς δηλαδή σε αυτό που δείχνει να θέλει η γυναίκα με την οποία μιλάς και να κρύβεις πλευρές του εαυτού σου που θεωρείς μη ελκυστικές. Όπως το γεγονός πως παίζεις Dungeons and Dragons, πως λατρεύεις τα κόμικς της DC, πως απολαμβάνεις να διαβάζεις βιογραφίες επιστημόνων όπως ο Αινστάϊν και ο Φάινμαν.

Αυτή είναι μια παγίδα την οποία καλό είναι να αποφύγεις.

Πρώτον γιατί μαθαίνεις να μην εκφράζεις γνήσια και αυθεντικά τον εαυτό σου, κάτι που στην όλη διαδικασία πρέπει να αποτελεί βασικό σου στόχο.

Δεύτερον γιατί κρύβοντας τα πραγματικά σου ενδιαφέροντα και απόψεις, τα οποία σε προσδιορίζουν και σε ξεχωρίζουν, συμβαίνουν τα εξής:

α) Καταντάς εύκολα χλιαρός. Γίνεσαι δηλαδή ένας τύπος σαν όλους τους άλλους που η κοπέλα έχει γνωρίσει.

β) Δυσκολεύεις τον εαυτό σου, καθώς όσο λιγότερα κοινά, χημεία και συμβατότητα έχετε, τόσο περισσότερη προσπάθεια και τεχνική χρειάζεται από πλευράς σου για να φλερτάρεις αποτελεσματικά.

γ) Καταλήγεις με κάποια η οποία μπορεί να είναι τελείως διαφορετικός άνθρωπος από εσένα και πέρα από το σεξ να μη μπορεί να σου προσφέρει τίποτα άλλο και ακόμα και τα ραντεβού μαζί της να τα βλέπεις ως αγγαρεία.

Για αυτό λοιπόν μην πέφτεις στην παγίδα πως όλες οι γυναίκες σκέφτονται με ακριβώς τον ίδιο τρόπο και θέλουν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Κάνεις το φλερτ σου έτσι χλιαρό και ψεύτικο.

Η συμβατότητα και η χημεία έχουν σημασία

Το να γνωρίζεις τον τύπο γυναίκας με τον οποίο είσαι συμβατός και ταιριάζεις περισσότερο όχι μόνο σε βοηθάει να αναζητάς ερωτική σύντροφο πιο μεθοδικά αλλά και πιο αποτελεσματικά.

Όταν οι απόψεις σας συμβαδίζουν, όταν γουστάρετε τις ίδιες δραστηριότητες, όταν έχετε κοινές εμπειρίες, το ίδιο το φλερτ γίνεται πιο απλό και εύκολο και η κουβέντα ρέει αβίαστα.

Και όχι μονάχα αυτό αλλά και παραμένεις πιστός στο ποιος είσαι.

Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να μιλάς σε μια γυναίκα και να νιώθεις ότι φοράς μάσκα.

Φυσικά το να γνωρίζεις ποιος είναι ο τύπος γυναίκας που σου αρέσει και με τον οποίο ταιριάζεις, δε σημαίνει ότι πρέπει να μιλάς με γυναίκες με τις οποίες είστε συμβατοί στα πάντα.

Απλά δείχνει ότι χρειάζεται να υπάρχει κοινό πρόσφορο έδαφος στο οποίο οι σπόροι της ερωτικής έλξης και τις συναισθηματικής σύνδεσης θα εκκολαφθούν ευκολότερα.

Επίσης, όλα όσα σου γράφω δεν αναιρούν την ανάγκη για εξέλιξη και προσωπική επένδυση.

Ακόμα και αν γνωρίζεις ποιος είναι ο τύπος γυναίκας που σου αρέσει και με τον οποίο ταιριάζεις, πάλι χρειάζεται να εξασκηθείς στις κοινωνικές δεξιότητες, στο πως παρουσιάζεις τον εαυτό σου στους άλλους, στο πώς να της δημιουργείς αισθήματα ερωτικής έλξης κλπ.

Απλά η όλη διαδικασία γίνεται πιο εύκολη και πιο απολαυστική.

Θες να μάθεις πως να φλερτάρεις σωστά με κάθε γυναίκα που συναντάς; Δες εδώ

Πως λοιπόν βρίσκεις ποιος είναι ο τύπος γυναίκας με τον οποίο ταιριάζεις περισσότερο;

Το πρώτο βήμα είναι να εξετάσεις τον εαυτό σου και να βρεις ποιος πραγματικά είσαι εσύ.

Έτσι θα έχεις μια καλύτερη άποψη για το τι είδους κοπέλες σου πάνε.

Αν πχ, απεχθάνεσαι τη house μουσική και αποφεύγεις τα μουσικά φεστιβάλ, αλλά λατρεύεις τα βιβλία και τα κόμικς, τότε πολύ πιο εύκολα θα φλερτάρεις σε ένα βιβλιοπωλείο ή έκθεση για κόμικς παρά σε ένα house music festival.

Χρειάζεται πειθαρχία για να αναγνωρίσεις την ελκυστικότητα μιας γυναίκας ενώ παράλληλα αντιλαμβάνεσαι πως δεν έχετε κανένα κοινό.

Ναι, τα αντίθετα κάποιες φορές έλκονται αλλά αν θες να γνωρίζεις περισσότερες γυναίκες και να φλερτάρεις αποτελεσματικά γιατί να βάζεις περισσότερα εμπόδια στον εαυτό σου;

Άλλωστε αν κρύβεις το ποιος είσαι πραγματικά για να τη ρίξεις, η ασυνέπεια ανάμεσα σε αυτά που θα της λες για εσένα και στο ποιος πραγματικά είσαι θα φανεί κάποια στιγμή.

Ακριβώς επειδή οι γυναίκες είχαν εξελικτικά πολλά να χάσουν από μια λάθος επιλογή συντρόφου, η εξέλιξη έχει κάνει το γυναικείο ένστικτο αρκετά ευαίσθητο στις ανδρικές προσποιήσεις και παραστάσεις.

Γιατί λοιπόν να χάνεις πολύτιμο χρόνο κατ’ αυτόν τον τρόπο; Ο χρόνος μας είναι πολύτιμος και για αυτόν τον λόγο πρέπει να τον δίνουμε σε γυναίκες με τις οποίες περνάμε όμορφα.

Βγες έξω λοιπόν, μίλα με γυναίκες και αν θες να μάθεις περισσότερα για το πώς να φλερτάρεις μαζί τους με ωραίο και αποτελεσματικό τρόπο, επικοινώνησε μαζί μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!