5 Απλά tips για Φλερτ μέσω Μηνυμάτων - Men's Bible

5 Απλά tips για Φλερτ μέσω Μηνυμάτων

5 Απλά tips για φλερτ μέσω μηνυμάτων

Για αρκετούς το φλερτ μέσω μηνυμάτων είναι μια διαδικασία επίπονή, η οποία συνοδεύεται από ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων. Από το απλό άγχος ως την υπαρξιακή απελπισία.

Αν λοιπόν επιθυμείς κάποια και θες να της στείλεις κάποιο μήνυμα, είναι λογικό να προβληματίζεσαι και να αναρωτιέσαι: «Τι να στείλω;», «Πότε να το στείλω;», «Πόσο μεγάλο να είναι το μήνυμα μου;», «Να είναι αστείο;», «Να είναι σοβαρό;», «Τι στο καλό να της στείλω τελικά;».

Και σε αυτό το σημείο θα σου πω «Ηρέμησε και συνέχισε να διαβάζεις» γιατί ακολουθούν κάποια βασικά και πολύ σημαντικά tips που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στο μυαλό σου όταν καταφεύγεις στο φλερτ μέσω μηνυμάτων.5 Απλά tips για φλερτ μέσω μηνυμάτων

#1 Το φλερτ μέσω μηνυμάτων δεν είναι ότι καλύτερο

Ζούμε στην εποχή της ηλεκτρονικής επικοινωνίας. Σπάνια επικοινωνεί κάποιος μέσω κλήσεων. Όλοι, συμπεριλαμβανομένης και της κοπέλας που σου αρέσει, επικοινωνούν με γραπτά μηνύματα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θες δε θες, χρειάζεται να μάθεις πώς να χειρίζεσαι τον γραπτό λόγο, τουλάχιστον στο επίπεδο που χρειάζεται για να φλερτάρεις αξιόλογα.

Και ενώ οι περισσότεροι άνδρες δεν απολαμβάνουμε την ανταλλαγή μηνυμάτων, οι γυναίκες, ως επί το πλείστον την απολαμβάνουν. Και όχι μόνο την απολαμβάνουν, αλλά είναι και εξαιρετικά καλές στο να διαβάζουν τις προθέσεις σου πίσω από το μήνυμα που τους στέλνεις.

Με λίγα λόγια η μέση γυναίκα είναι καλύτερη απ’ τον μέσο άνδρα στο να αναλύει τα μηνύματα που λαμβάνει και να καταλαβαίνει αν ο άνδρας προσπαθεί να την εντυπωσιάσει, να την κάνει να ζηλέψει κλπ.

Για αυτόν τον λόγο να θυμάσαι πως η επικοινωνία μέσω μηνυμάτων έχει μονάχα δύο απλούς στόχους:

  1. Να μην φανείς «περίεργος».
  2. Να συναντηθείτε από κοντά.

#2 Μην προσπαθείς να την εντυπωσιάσεις μέσα από τα μηνύματα σου

Αρκετοί άνδρες που ζορίζονται στο φλερτ μέσω μηνυμάτων, αναζητούν έξυπνες φράσεις και ατάκες ώστε να κάνουν τη διαφορά.

Αν και όντως το χιούμορ βοηθάει στο φλερτ, είναι σημαντικό να καταλάβεις πως τίποτα δεν είναι απόλυτο.

Μια κοπέλα μπορεί να βρει τα μηνύματα σου πνευματώδη και έξυπνα και κάποια άλλη να τα βρει μονότονα και βαρετά.

Στην επικοινωνία μέσω κειμένου, υπάρχουν αναρίθμητοι παράγοντες που μπορούν να σαμποτάρουν τις προσπάθειες σου να χτίσεις μια ελκυστική και ωραία εικόνα στο μυαλό της κοπέλας που γουστάρεις.

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε την τάση να προβάλουμε τις προκαταλήψεις μας και τις ανασφάλειες μας στους άλλους.

Ανεξάρτητα λοιπόν από το πόσο ωραία και έξυπνα είναι τα μηνύματα σου, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να παρεξηγηθούν.

Ως αρχή λοιπόν, έχε στο νου σου να αποφεύγεις την υπερπροσπάθεια και την πολύ σκέψη, όταν γράφεις κάποιο γραπτό μήνυμα στο messenger, στο viber ή σε κάποια άλλη εφαρμογή.

Είναι καλύτερα να γράψεις κάτι απλό, παρά να στύψεις το κεφάλι σου να σκεφτείς κάτι έξυπνο και εντυπωσιακό το οποίο θα καταλήξει να φανεί ως προσπάθεια εντυπωσιασμού.

Θες να γίνεις μαιτρ του φλερτ μέσω μηνυμάτων; Δες εδώ

#3 Πριν καταφύγεις στο φλερτ μέσω μηνυμάτων κάνε μια καλή εντύπωση από κοντά

Πριν αρχίσεις να επικοινωνείς με μηνύματα με κάποια κοπέλα, είναι εξαιρετικά σημαντικό να της έχεις κάνει πρώτα μια δυνατή πρώτη εντύπωση από κοντά.

Με αυτόν τον τρόπο θα νιώθει ήδη κάποιο ενδιαφέρον για εσένα και έτσι θα δεχτεί με περισσότερη ευκολία και άνεση την πρόσκλησή σου για επικοινωνία.

Αν πάλι μιλήσατε από κοντά και δεν της έκανες καλή πρώτη εντύπωση, ούτε την έκανες να νιώσει έλξη για εσένα, τότε το πιθανότερο είναι πως το μήνυμα σου θα αγνοηθεί ή θα αντιμετωπιστεί ψυχρά, με έναν τρόπο που φανερώνει αδιαφορία.

#4 Κράτα τα μηνύματα σου απλά και σύντομα

Απόφυγε τα μεγάλα κείμενα στα μηνύματα σου, όπως ο διάβολος το λιβάνι. Δεν γράφεις την σύγχρονη Ιλιάδα και Οδύσσεια.

Το μέγεθος των μηνυμάτων σου είναι πολύ πιο σημαντικό απ’ όσο νομίζεις και ο λόγος είναι πως συνδέεται άμεσα με την εικόνα που δίνεις και το πόσο επενδύεις στην μεταξύ σας επικοινωνία.

Αν η κοπέλα σου στέλνει μικρά κοφτά μηνύματα και εσύ της απαντάς με ένα «δοκίμιο» 3000 λέξεων, όσο ωραία και αν είναι αυτά που λες, αυτό που μένει είναι πως η κοπέλα δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα ενώ εσύ καίγεσαι για να μιλήσεις μαζί της.

Απόφυγε τις υπερβολές λοιπόν και προσπάθησε τα μηνύματα σου να μην ξεπερνούν κατά πολύ το μέγεθος των μηνυμάτων που σου στέλνει η κοπέλα, διαφορετικά θα δείχνεις απεγνωσμένος.

#5 Ηχητικά μηνύματα

Πολλές σύγχρονες εφαρμογές σου επιτρέπουν να καταγράψεις και να στείλεις ηχητικά μηνύματα στις επαφές σου.

Αυτή είναι μια εξαιρετική εναλλακτική καθώς όχι μόνο σου επιτρέπει να εκφραστείς πιο φυσικά, αλλά και σε βοηθάει να δώσεις μια καλύτερη εικόνα στην κοπέλα με την οποία μιλάς και να αυξήσεις την οικειότητα μεταξύ σας.

Τα ηχητικά μηνύματα σου επιτρέπουν να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για τον εαυτό σου από τα γραπτά μηνύματα καθώς στο κείμενο περιορίζεσαι περισσότερο στο μέγεθος του μηνύματος, επίσης περιέχουν στοιχεία μη λεκτικής επικοινωνίας όπως είναι ο τόνος και η χροιά της φωνής σου, τα οποία παίζουν κρισιμότερο ρόλο στην εντύπωση που δίνεις απ’ ότι οι λέξεις που χρησιμοποιείς.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!