Τα 6 Ανδρικά Χαρακτηριστικά που Ελκύουν τις Γυναίκες - Men's Bible

Τα 6 Ανδρικά Χαρακτηριστικά που Ελκύουν τις Γυναίκες

Τα 6 Ανδρικά Χαρακτηριστικά που Ελκύουν τις Γυναίκες

Σε μια πρώτη γνωριμία είναι δύσκολο να καταλάβεις τα χαρακτηριστικά και τον χαρακτήρα του ατόμου που έχεις απέναντι σου. Πως γίνεται όμως να υπάρχει ερωτική έλξη ανάμεσα σε δύο άγνωστους;

Για τις γυναίκες όσο και αν λέγεται πως δεν ξέρουν ούτε οι ίδιες τι χαρακτηριστικά θέλουν να έχει ο άνδρας, είναι ορισμένα από αυτά που θα ξεχωρίσουν και θα τους προκαλέσουν έλξη, ακόμα και σε έναν άγνωστο.

#1 Δυναμική παρουσία

Σε μια πρώτη προσέγγιση, είναι καλό να μπορέσεις να συνδεθείς με τη γυναίκα σε συναισθηματικό επίπεδο και αυτό μπορείς να το επιτύχεις με την παρουσία σου.

Μια δυναμική παρουσία σημαίνει πως εστιάζεις στο άτομο με το οποίο συνομιλείς και μπορείς να διαχειριστείς την εξέλιξη της συζήτησης.

Μέσω της οπτικής επαφής και της γλώσσας του σώματος μπορείς να κάνεις έντονη την παρουσία σου σε μια γυναίκα. Επίσης, είναι θετικό να της δείξεις πως έχει την προσοχή σου και μπορείς να την κατανοήσεις.

Αν δείξεις πως εστιάζεις σε εκείνην και στην μεταξύ σας αλληλεπίδραση, θα της κινήσεις σίγουρα το ενδιαφέρον.

#2 Χιούμορ

Το να μπορέσεις να προσφέρεις μια δόση γέλιου στην πιθανή σύντροφό σου από την αρχή της γνωριμίας σας είναι σήμα κατατεθέν ότι της δημιουργείς ευχάριστα συναισθήματα.

Προσπάθησε λοιπόν, να διοχετεύσεις το άγχος σε χιούμορ και να εστιάσεις στο να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε. Δεν έχει σημασία πόσο αστείος είσαι, αντιθέτως μπορείς να κάνεις κάποιο πείραγμα, ώστε να δημιουργήσεις μια πιο παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα.

Η ζωή είναι αρκετά σοβαρή, οπότε αυτό που μένει είναι να την κάνεις έστω και για πέντε λεπτά να ξεφύγει από αυτή.

Θες να μπορείς να προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου στο φλερτ; Δες εδώ

#3 Αυθορμητισμός

Η προβλεψιμότητα δεν ελκύει κανένα από τα δύο φύλα. Ο αυθορμητισμός από την άλλη στις περισσότερες γυναίκες δημιουργεί μια δόση αδρεναλίνης και τους κινεί την περιέργεια να γνωρίσουν το άτομο με το οποίο συνομιλούν.

Αν μπορεί να προβλέψει την κάθε σου λέξη και κίνηση τότε δύσκολα θα δημιουργηθεί ερωτική κλιμάκωση. Αντίθετα, αν είσαι ο εαυτός σου και δε χρησιμοποιήσεις ένα συγκεκριμένο μοτίβο λες και έχεις αποστηθίσει την κάθε σου φράση, τότε θα της δώσεις ένα κίνητρο να θελήσει να σε μάθει καλύτερα.

Για παράδειγμα, αν είστε σε ένα μπαρ, η συζήτηση κλιμακώνεται και έχει αναπτυχθεί μια οικειότητα μεταξύ σας, τότε γιατί όχι, μπορείς να της πιάσεις το χέρι και να την κάνεις μια στροφή με τον ρυθμό της μουσικής.

Σίγουρα θα την εκπλήξεις και θα το θυμάται για όλη την βραδιά.

#4 Πάθος για τη ζωή

Οι γυναίκες ελκύονται από τους άνδρες που θέτουν στόχους και προσπαθούν να τους επιτύχουν. Πόσο μάλλον, όταν βλέπουν το πάθος το οποίο έχει κάποιος και θέλει να πραγματοποιήσει τον στόχο του.

Αν ο άνδρας είναι ενεργητικός και καταπιάνεται με πάθος σε ό,τι κάνει, τότε στο μυαλό τους υποσυνείδητα μεταφράζεται πως θα έχει το ίδιο πάθος και για τη γυναίκα που θα έχει δίπλα του. Και αυτό αποτελεί ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά. Τα 6 Ανδρικά Χαρακτηριστικά που Ελκύουν τις Γυναίκες

#5 Αισιοδοξία

Στις μέρες μας είναι αρκετά δύσκολο να αντιμετωπίζουμε με αισιοδοξία την καθημερινότητά μας. Αν όμως αυτό το βγάλεις στην γυναίκα που έχεις προσεγγίσει, είναι δεδομένο πως θα της δημιουργήσεις αρνητισμό και όλη η συζήτηση δεν θα έχει κάτι θετικό να της προσφέρει.

Αυτό που όλοι ψάχνουμε είναι ο σύντροφός μας να μας προσφέρει ευχάριστα συναισθήματα και όταν είμαστε μαζί να αφήνουμε στην άκρη τα προβλήματά μας ή να ξέρουμε πως μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε και να έχουμε στήριξη από τον αυτόν.

Αν σε μια προσέγγισή σου αναφέρεις όλα τα προβλήματά που σε απασχολούν και δείχνεις την απογοήτευσή σου, σίγουρα θα την προκαταβάλεις αρνητικά.

Ακόμα και αν θέλεις εξ’ αρχής να της δείξεις πως ίσως περνάς μια δύσκολη στιγμή της ζωής σου, μπορείς να της το παρουσιάσεις ως κάτι το οποίο αντιμετωπίζεις με δυσκολία μεν αλλά είσαι σίγουρος πως θα το ξεπεράσεις και νιώθεις αισιόδοξος για το μέλλον.

Αντίστοιχα εκείνη θα θεωρήσει πως οποιαδήποτε δυσκολία και αν εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της σχέση σας θα την αντιμετωπίσεις με δυναμισμό και δε θα την αφήσεις να σε καταβάλλει.

Και αυτό, να είσαι σίγουρος πως θα την κερδίσει.

Προσοχή, αν αυτό που σε προβληματίζει έχει να κάνει με την προηγούμενη σχέση σου και την απογοήτευση που έχεις απέναντι στις γυναίκες, καλό θα ήταν να μην αναφερθεί σε καμία προσέγγισή σου.

Αν θεωρείς πως ακόμα έχεις κατάλοιπα του παρελθόντος, τότε ίσως θα ήταν καλύτερο να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου και να αντιμετωπίσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες.

Γιατί, αν δηλώσεις σε μια γυναίκα την απογοήτευση σου τότε εξ αρχής έχεις χάσει το παιχνίδι, καθώς καμία υγιής σχέση δεν χτίζεται πάνω στις αρνητικές προκαταλήψεις.

#6 Δυναμισμός

Όσο δυναμικός και αν είσαι σαν χαρακτήρας, τυχαίνει αρκετές φορές στη γνωριμία σου με μια γυναίκα, λόγω άγχους, να της αφήνεις περιθώρια να κινεί εκείνη τα νήματα στην μεταξύ σας επαφή.

Όσο ευγενικό και αν φαίνεται, είναι φορές που θα πρέπει να δείξεις τον δυναμισμό σου. Σε καμία περίπτωση δεν είναι θετικό να δείχνεις σε μια γυναίκα πως είσαι εύκολα «χειραγωγήσιμος», καθώς υποσυνείδητα στο μυαλό της μεταφράζεται πως δεν είσαι αρκετά δυναμικός και αυτό μπορεί να καταντήσει κουραστικό στην εξέλιξη της σχέσης σας.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να δείχνεις πως έχεις όρια και πως σίγουρα δεν μπορεί κάποιος να σε «ελέγξει».

Συνήθως, οι γυναίκες τείνουν να το καταλαβαίνουν αυτό μέσα από τις ερωτήσεις που κάνουν ή μπορεί να θέσουν κάποιο δίλλημα. Αν σε ρωτήσει κάτι που να εμπεριέχει τη λήψη μιας απόφασης και εσύ της απαντήσεις «Θα έκανα αυτό που θα ήθελες και εσύ», τότε έχεις χάσει το παιχνίδι.

Για να μπορέσεις επομένως, να κάνεις μια γυναίκα να θελήσει να σε γνωρίσει καλύτερα και να κλιμακώσεις ερωτικά, καλό θα ήταν να εστιάσεις στην ανάδειξη του εαυτού σου και σε χαρακτηριστικά που έχεις και όχι στο πως θα την κερδίσεις μέσα από ατάκες.

Αν καταλάβει πως ο άνδρας που έχει απέναντί της είναι παθιασμένος, δυναμικός, ξέρει να ακούει και μπορεί να αντιμετωπίζει με αισιοδοξία τις καθημερινές δυσκολίες και έχει μια σειρά από ελκυστικά χαρακτηριστικά, τότε θα της έχει κινήσει αρκετά το ενδιαφέρον ώστε να θελήσει να βγει ραντεβού μαζί του και να τον γνωρίσει καλύτερα.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!