3 απλά βήματα για Aποτελεσματικό Φλερτ στο Δρόμο - Men's Bible

3 απλά βήματα για Aποτελεσματικό Φλερτ στο Δρόμο

3 απλά βήματα για αποτελεσματικό Φλερτ στο Δρόμο

Ας κάνουμε ένα απλό, υποθετικό σενάριο. Κάθεσαι με έναν φίλο σου και πίνεις καφέ και βλέπεις μία κοπέλα που σου αρέσει να περνάει. Θες να της μιλήσεις αλλά δεν ξέρεις τι να της πεις. Την κοιτάς μαζί με τον φίλο σου, σκουντώντας ο ένας τον άλλο και χαμηλόφωνα λέτε πόσο σας αρέσει.

Όσο την κοιτάτε, αυτή πλησιάζει και αργά αλλά σταθερά, σας φτάνει. Εσείς εξακολουθείτε να την κοιτάτε και να σχολιάζετε αλλά δεν κάνετε καμία κίνηση για να την σταματήσετε. Αργά και σταθερά, φτάνει στο τραπέζι σας… και το προσπερνάει.

Συνεχίζει τον δρόμο της και την βλέπετε να χάνεται στο βάθος. Κοιτιέστε μεταξύ σας, κουνάτε το κεφάλι σας και συνεχίζετε να πίνετε τον καφέ σας.

Και κάπως έτσι χάνονται οι ευκαιρίες. Αργά το βράδυ, σ το σπίτι σου, εκεί που είσαι έτοιμος να κοιμηθείς, ίσως την φέρεις στο μυαλό σου και σκεφτείς πως θα ήταν αν της είχες μιλήσει. Δεν θα ήταν ωραίο να την είχες σταματήσει στο δρόμο και να είχατε μιλήσει; Δεν θα ήταν καλύτερα, προτού φύγει να σου είχε δώσει το τηλέφωνό της για να ξαναβρεθείτε;

Ας δούμε πως μπορείς να γίνει αυτό, μέσα από μερικά απλά βήματα.3 απλά βήματα για αποτελεσματικό Φλερτ στο Δρόμο

Φλερτ στο δρόμο: Βήμα πρώτο

Πρέπει να έχεις πάρει απόφαση ότι θα της μιλήσεις. Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους κατά την προσέγγιση είναι ο φόβος της έκθεσης. Την πρώτη φορά που προσέγγισα γυναίκα στο δρόμο νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω. Τα πόδια μου έτρεμαν και μία φωνή μέσα στο κεφάλι μου, μου έλεγε (μάλλον μου φώναζε) «Τι πας να κάνεις;! Θα γίνεις ρεζίλι!!»

Η αλήθεια είναι πολύ πιο μακριά. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα γίνεις ρεζίλι γιατί κανείς δεν ασχολείται. Κανείς δεν θα σε σταματήσει μετά για να σου πει πόσο χάλια ή καλά τα πήγες. Αυτό το έμαθα την πρώτη φορά που πήρα τηλέφωνο κοπέλας στο δρόμο. Όταν το έκανα, δεν ήρθε κανείς να μου δώσει συγχαρητήρια, οπότε το εμπέδωσα.

Συνεπώς, το πρώτο βήμα είναι να το πάρεις απόφαση και να μην σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Ας πει ότι θέλει. Εξάλλου δεν θα τους ξαναδείς ποτέ.

Φλερτ στο δρόμο: Βήμα δεύτερο

Στο δρόμο πρέπει να είσαι αποφασιστικός και να κάνεις σίγουρες κινήσεις. Σκέψου το λίγο. Σε έναν μεγάλο κεντρικό δρόμο, γεμάτο κόσμο, προσπερνάς όλων των ειδών ανθρώπους. Μικροπωλητές, ζητιάνους, ανθρώπους που τρέχουν για τα ψώνια ή τις δουλειές τους και αρκετούς σκιώδεις τύπους που πουλάνε προϊόντα αμφιβόλου προελεύσεως.

Συνεπώς, οι κινήσεις σου πρέπει να είναι σταθερές, σίγουρες και αποφασιστικές. Το σώμα σου πρέπει να είναι στητό, η φωνή σου να έχει σωστό τόνο, ούτε πολύ χαμηλή (γιατί έτσι μιλάνε περίεργοι που ανέφερα παραπάνω), ούτε πολύ δυνατή (έτσι κάνουν οι μικροπωλητές).

Επίσης, στο δρόμο κινούμαστε με ταχύτητα. Αν η κοπέλα που σου αρέσει δεν είναι σταματημένη σε κάποια βιτρίνα, τότε θα κινείται άρα θα πρέπει να την σταματήσεις με σιγουριά. Μπες μπροστά της και σταμάτησε την με μία ήρεμη αλλά σταθερή κίνηση του χεριού σου. Ο σκοπός είναι να την σταματήσεις αποτελεσματικά και όχι να την τρομάξεις. Φρόντισε να χαμογελάς και να την κοιτάς στα μάτια.

Αυτός είναι και ο λόγος που στις εξόδους με τους μαθητές μας δουλεύουμε πολύ στο να την προσεγγίζεις και να ξεκινάς κουβέντα με τον σωστό τρόπο.

Φλερτ στο δρόμο: Βήμα τρίτο

Πες κάτι απλό και αποτελεσματικό. Με τόση κίνηση στο δρόμο, πρέπει να είσαι γρήγορος και σίγουρος. Πες της ότι την είδες και σου φάνηκε ενδιαφέρουσα ή πες της ότι την είδες να περνάει, σου άρεσε και σκέφτηκες ότι ήταν μία καλή ευκαιρία για να γνωριστείτε. Απόφυγε σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση, γιατί αυτά τα ακούει συνέχεια και δεν θα σε βοηθήσουν.

Οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν βιώσει στο παρελθόν ωραία προσέγγιση στο δρόμο. Σίγουρα θα τις ξαφνιάσει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σε απορρίψουν, ειδικά αν το κάνεις σωστά.

Αν θες να φλερτάρεις με άνεση και στο δρόμο και παντού, δες εδώ

Tips για καλύτερα αποτελέσματα

Αποφεύγουμε τους ερημικούς δρόμους γιατί εκεί μπορεί να φοβηθεί.

Καλό είναι να μην κρατάς κάτι στα χέρια σου και να φαίνονται οι άδειες παλάμες σου. Κάποια ένστικτα είναι αρχέγονα και μπορεί να νομίσει ότι κάτι κρύβεις.

Ντύσου χαλαρά. Ούτε πολύ καλά, ούτε χύμα. Θέλεις να ταιριάζεις με τον χώρο. Βάλε άνετα παπούτσια γιατί αν σκοπεύεις να μιλήσεις σε αρκετές, τότε σε περιμένει αρκετός ποδαρόδρομος.

Το φλερτ στο δρόμο είναι μία ευχάριστη διαδικασία και αρκετά πρωτότυπη για τα ελληνικά δεδομένα. Ακόμα κι αν δεν βγεις επί τούτου, είσαι πάντα σε ετοιμότητα και μπορείς να σταματήσεις την οποιαδήποτε, οποτεδήποτε.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!