Τελικά χρειάζεται το Τέλειο Ραντεβού για να γίνει κάτι; - Men's Bible

Τελικά χρειάζεται το Τέλειο Ραντεβού για να γίνει κάτι;

Τελικά χρειάζεται το Τέλειο Ραντεβού για να γίνει κάτι;

Αν ψάξεις συμβουλές για το τέλειο ραντεβού θα βρεις πολλά άρθρα και βίντεο με λίστες από tips και συμβουλές.

Και οκ ναι, είναι χρήσιμο να ξέρεις κάποια πράγματα, ειδικά αν δεν έχεις βγει πολλά ραντεβού, που θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς καλύτερα το άγχος που μπορεί να νιώθεις.

Όμως χρειάζεται να τα κάνεις όλα τέλεια και ιδανικά για να περάσετε καλά; Πρέπει να ακολουθήσεις πιστά κάθε tip και κάθε συμβουλή για να προχωρήσει η γνωριμία και να γίνει κάτι μεταξύ σας;

Όχι, η τελειότητα δεν είναι απαραίτητη. Η ανάγκη να σχεδιάσεις το τέλειο ραντεβού είναι απλά ένας τρόπος να σκεπάσεις κάποια ανασφάλεια ή αμφιβολία που έχεις.

Και πολλές φορές η πίεση που ασκείς στον εαυτό σου να είναι τέλειος και να σχεδιάσει το τέλειο ραντεβού καταλήγει να σου κάνει ζημιά.

Σε κάνει να αγχωθείς περισσότερο απ’ ότι θα έπρεπε και σε οδηγεί σε συμπεριφορές που μπορεί να φανούν υπερβολικές στην κοπέλα (πχ, πολλά αστεία και πολλές ατάκες, έξοδος σε πολυτελές μαγαζί πριν καλά καλά γνωριστείτε, πολλά πειράγματα κλπ), ή στο να είσαι σφιγμένος και αμήχανος καθ’ όλη τη διάρκεια του ραντεβού.

Το θέμα λοιπόν δεν είναι να πιάσεις μια «επίδοση» και να τα πας τέλεια για να εντυπωσιάσεις την κοπέλα. Υπάρχουν άλλα πράγματα που έχουν σημασία.

Το τέλειο ραντεβού χρειάζεται χημεία

Πρώτα απ’ όλα, αν με την κοπέλα είστε αταίριαστοι, δεν έχει σημασία τι θα κάνεις και πόσα tips και συμβουλές έχεις διαβάσει στο διαδίκτυο.

Χωρίς κοινά και χωρίς χημεία μεταξύ σας, ότι και να κάνεις το πολύ πολύ να οδηγήσει σε μια ευχάριστη συζήτηση και τίποτα παραπάνω.

Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει πως δεν εξαρτώνται όλα από εσένα. Αντιθέτως υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν την εξέλιξη και την κατάληξη μιας γνωριμίας που δεν έχουν καμία σχέση με το τι κάνεις εσύ.

Οκ ξέρω ότι η διαπίστωση αυτή ίσως σε στεναχωρήσει λιγάκι, απ’ την άλλη όμως είναι αρκετά απελευθερωτική καθώς σημαίνει ότι η εξέλιξη μιας γνωριμίας δεν έχει σχέση με την αξία σου ως άνδρας.

Πράγμα που παραδόξως θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, να απολαύσεις περισσότερο το ραντεβού και…

Να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου

Το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντές που επηρεάζουν την εξέλιξη μιας γνωριμίας δε σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να δείξεις και να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου.

Και ο καλύτερος εαυτός σου είναι φυσικά αυτός που έχει φροντίσει την εμφάνιση του, που είναι γνήσιος και αυθεντικός και δεν λέει ή κάνει κάτι για να δημιουργήσει συγκεκριμένες εντυπώσεις αλλά είναι χαλαρός και με αυτοπεποίθηση.

Δε χρειάζεται να τα πας τέλεια λοιπόν στο πρώτο ραντεβού, χρειάζεται όμως να είσαι χαλαρός και άνετος και να αφήσεις τον αυθεντικό σου εαυτό να εκφραστεί και να αναδείξει τα θετικά στοιχεία και τις δυνάμεις του.

Παραδόξως, το να προετοιμάζεσαι υπερβολικά για το τέλειο ραντεβού σε εμποδίζει να το πετύχεις αυτό καθώς σε γεμίζει με άγχος επίδοσης και αμφιβολία για την κάθε σου κίνηση.Η Αλλαγή ξεκινάει με τη Αποδοχή του Εαυτού σου, Κοινωνικές ταμπέλες και πώς να ξεφύγεις από αυτές, Τελικά χρειάζεται το Τέλειο Ραντεβού για να γίνει κάτι;

Οι δυο βασικοί στόχοι για το τέλειο ραντεβού

Δεν έχει τόσο σημασία σε ποιο μαγαζί κάτσατε, τί ώρα πήγατε, τί θα πιείτε και πόσα θέματα συζήτησης έχεις προετοιμάσει.

Σε κάθε ραντεβού υπάρχουν δύο βασικοί στόχοι άπαξ και ικανοποιηθούν, τότε το ραντεβού θεωρείτε επιτυχία. Και οι στόχοι αυτοί είναι πρώτον να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας και δεύτερον να γνωριστείτε.

Και το δεύτερο για το μέσο άνδρα είναι πιο δύσκολο απ’ ότι φαίνεται. Πολλοί δεν νιώθουν άνετα να μιλήσουν για τον εαυτό τους και να αποκαλύψουν πως ένιωσαν σε διάφορες στιγμές της ζωής τους, είτε ευχάριστες, είτε δυσάρεστες.

Ενδιαφέρονται κυρίως να δείξουν cool, σίγουροι και με πολύ αυτοπεποίθηση και γι’ αυτό αντιμετωπίζουν το φλερτ, τις γνωριμίες και τα ραντεβού σαν ένα πρωτάθλημα όπου για να κερδίσεις το βραβείο πρέπει να πιάσεις μια συγκεκριμένη επίδοση.

Έτσι δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να αφεθεί και να δείξει τις πιο ευαίσθητες και ευάλωτες πλευρές τους. Μιλούν λιγότερο για τον εαυτό τους και τα συναισθήματα τους και περισσότερο για πράγματα έξω απ’ αυτούς.

Έτσι πολλές γυναίκες που έχουν βγει ραντεβού μαζί τους νιώθουν πολλές φορές ότι δεν τους γνωρίζουν αρκετά και πως δεν υπάρχει πραγματική σύνδεση ανάμεσα τους.

Για να πάει καλά το ραντεβού λοιπόν, χρειάζεται να ανοιχτείς, να μιλήσεις για τον εαυτό σου και τα συναισθήματα που ένιωσες στις εμπειρίες που σε έκαναν τον άνδρα που είσαι σήμερα.

Και να θυμάσαι, καμία κοπέλα δε θα αφιερώσει χρόνο και ενέργεια για να προετοιμαστεί και να βγει ραντεβού με κάποιον αν αυτός δεν την ενδιαφέρει έστω και λίγο.

Δε χρειάζεται λοιπόν να την εντυπωσιάσεις. Χαλάρωσε, πέρνα καλά, μίλα για τον εαυτό σου, ενδιαφέρσου να γνωρίσεις την κοπέλα και είσαι ήδη στο τέλειο ραντεβού.

Θες να βελτιώσεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες με τις γυναίκες; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!