Πότε να χρησιμοποιείς το Τηλέφωνο (και πότε όχι) - Men's Bible

Πότε να χρησιμοποιείς το Τηλέφωνο (και πότε όχι)

Πότε να χρησιμοποιείς το τηλέφωνο (και πότε όχι)

Δεν υπάρχει τεχνολογία που να μπορεί να αντικαταστήσει το χρόνο που θα περάσεις με μία γυναίκα. Ούτε τηλέφωνα, ούτε μηνύματα, ούτε τίποτα δεν αντικαθιστά την δια ζώσης επικοινωνία.

Άρα θες πάντα να τα λέτε από κοντά και το τηλέφωνο πρέπει να το αντιμετωπίζεις ως απλό εργαλείο. Όχι ως αντικατάσταση της επικοινωνίας σας. Άρα δεν πρέπει να σου κάνει εντύπωση ότι το τηλέφωνο το χρησιμοποιούμε μόνο σαν μεταβατικό βήμα. Έχοντας αυτό υπόψη, ας δούμε τις περιπτώσεις όπου επιτρέπεται ή επιβάλλεται η χρήση του τηλεφώνου.

Αν μένετε μακριά

Ας πούμε τη γνώρισες στις διακοπές. Στο internet. Αν δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα, να μιλάτε στο τηλέφωνο, προκειμένου να κρατήσεις την σύνδεση γερή. Η φωνή της και η φωνή σου μπορεί να κρατήσουν το αίσθημα κάπως πιο ζωντανό. Τηλεφωνείς και της θυμίζεις πόσο όμορφα περνάτε μαζί. Τηλεφωνείς και της θυμίζεις πως είναι στη σκέψη σου. Της δείχνεις την προσοχή που χρειάζεται. Να θυμάσαι ότι πάντα πρέπει να στοχεύεις στο να συναντηθείτε και από κοντά, το συντομότερο δυνατό.

Για να κανονίσετε το πρώτο ραντεβού σας

Αν την έχεις προσεγγίσει, γνωριστεί, αποκτήσει χημεία, εντάξει, είναι λογικό την επόμενη μέρα να μιλήσετε τηλεφωνικά. Να μιλάς με κέφι και ενέργεια, κατά προτίμηση για κάτι που συζητούσατε από κοντά και να κανονίσεις πού και πότε θα βρεθείτε.

Μετά το πρώτο ραντεβού

Της τηλεφωνείς και της λες ότι πέρασες υπέροχα μαζί της. Της τηλεφωνείς για να κάνετε σχέδια για το επόμενο ραντεβού σας (καλό θα ήταν να γίνει αυτό όσο θα είσαστε ακόμη μαζί, αλλά, εάν όχι, μιλήστε στο τηλέφωνο για αυτό).

Αν διατηρείς πολλαπλές σχέσεις

Όλες σου οι γνωριμίες χρειάζονται εξίσου την προσοχή σου. Μιας και δεν μπορείς να τις βλέπεις όλες πολύ τακτικά, από καιρό σε καιρό μιλάς στο τηλέφωνο μαζί τους για να διατηρείς μία σύνδεση και το κλίμα καλό. Και φυσικά κανονίζεις και τις ακόλουθες συναντήσεις σας.

Όταν πας διακοπές

Αν η κοπέλα σου πάει διακοπές πρέπει να συμπεριφέρεσαι σαν να είστε σε σχέση εκ του μακρόθεν. Όχι ζήλιες, όχι έλεγχο. Απλώς να της θυμίζεις πόσο ωραίος τύπος είσαι. Κάνε την να αδημονεί να επιστρέψει για να σε ξαναδεί.

Πότε να χρησιμοποιείς το τηλέφωνο (και πότε όχι)

 

Μην χρησιμοποιείς το τηλέφωνο για:

Για μακριές συζητήσεις. Μακριές κουβέντες στο τηλέφωνο σημαίνουν φιλαράκια και καληνυχτάκηδες. Οι φίλοι μιλάνε τηλεφωνικά. Οι εραστές βλέπουν από κοντά ο ένας τον άλλο.

Για πρώτο ραντεβού. Μπορεί να κανονίζονται από το τηλέφωνο, αλλά οι συναντήσεις είναι συναντήσεις. Το κάνεις απλά πιο δύσκολο με το να της μιλάς με τις ώρες στο τηλέφωνο.

Όταν δεν έχεις τα κότσια να πεις κάτι διά ζώσης. Αυτό απαγορεύεται δια ροπάλου. Αν κάτι είναι δύσκολο να το πεις από κοντά, τότε οπωσδήποτε πρέπει να το πεις από κοντά. Δείχνεις τη δύναμη του χαρακτήρα σου έτσι.

Είναι επίσης μεγάλη αγένεια να μιλάς στο τηλέφωνο όταν έχεις βγει ραντεβού με μια γυναίκα. Εκτός και είσαι χειρουργός για παράδειγμα και κάποιου η ζωή εξαρτάται από σένα.

Με όλα τα παραπάνω θα έχεις μια καλή εικόνα του πότε πρέπει να χρησιμοποιείς το τηλέφωνο και πότε όχι. Και τώρα είναι η ώρα της εφαρμογής.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!