Εκδήλωσε γνήσιο ενδιαφέρον - Men's Bible

Εκδήλωσε γνήσιο ενδιαφέρον

Εκδήλωσε γνήσιο ενδιαφέρον

Πολλοί άνδρες αισθάνονται όλα τα αρνητικά συναισθήματα που έχουν να κάνουν με το Άγχος Προσέγγισης όταν βλέπουν μια γυναίκα που τους τραβάει την προσοχή. Αν το νιώθεις και εσύ, έχε υπόψη ότι συνήθως αυτό έχει να κάνει με την πίεση που βάζεις εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου.

Σκέφτεσαι για παράδειγμα, «πρέπει να σκεφτώ να πω κάτι πραγματικά έξυπνο» ή «να κάνω κάτι πραγματικά εντυπωσιακό. Αλλιώς θα γελάσει, θα με κοροϊδέψει, θα φύγει, θα τη χάσω».

Ή μπορεί να σκεφτείς: «είναι υπέροχη. Αν δεν καταφέρω να μου δώσει το τηλέφωνό της θα το μετανιώνω σε όλη μου τη ζωή».

Ή μπορεί να σκεφτείς: «Ο Γιάννης πήρε τηλέφωνα από τρεις κοπέλες απόψε. Μένω πίσω, χάθηκα. Δεν θα ‘χω τόπο να σταθώ στην παρέα».

Όλα αυτές οι προσδοκίες που έχεις, όλα αυτά τα σενάρια που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου είναι φυσικό να σου προξενούν άγχος, πρώτον γιατί δεν εξαρτάται από σένα να πραγματωθούν. Οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά (και σύμφωνα με το νόμο του Μέρφι θα πάει στραβά) ή τέλος πάντως να μην εξελιχθεί όπως το υπολόγιζες, οπότε το άγχος σου γιγαντώνεται, μαζί και το αίσθημά σου της αποτυχίας.

Έτσι λοιπόν είναι πιο χρήσιμο να βάλεις στην άκρη και τους συγκεκριμένους στόχους και τις μεγάλες προσδοκίες και τα σενάρια και απλώς να εκδηλώσεις με γνήσιο και αληθινό τρόπο το ενδιαφέρον σου για ένα άτομο.

Σκέψου πόσο όμορφα νιώθεις όταν κάποιος εκδηλώνει για σένα γνήσιο ενδιαφέρον. Οι άνθρωποι το αναγνωρίζουν και το εκτιμούν όταν κάποιος τους νοιάζεται πραγματικά και τους κάνει να νιώθουν σημαντικοί.

Τίποτα δεν είναι πιο αποτελεσματικό από το γνήσιο ενδιαφέρον. Αυτό πυροδοτεί όλη την συναρπαστική αλληλουχία της περιέργειας, της ευελιξίας, του ερωτικού παιχνιδιού, του φλερτ. Κάνε το πρόσωπο απέναντί σου να νιώσει σημαντικό. Κάνε το να νιώσει ότι μετράει, ότι μετράει η γνώση, η γνώμη, το γούστο του.

Όλοι κολακευόμαστε από μια τέτοια προσέγγιση, δοκίμασε λοιπόν να ρωτήσεις κάποια τι σκέφτεται για κάτι, για ένα θέμα, για κάτι που να σε ενδιαφέρει και σένα κατά προτίμηση, ώστε να ξεκινήσει μεταξύ σας μία παραγωγική συζήτηση.

Εκδήλωσε γνήσιο ενδιαφέρον

Μην διαβάζεις ας πούμε κριτικές για ταινίες, κριτικές για εστιατόρια. Ρώτα τους ανθρώπους που σου αρέσουν να σε πληροφορήσουν σχετικά. Πιάσε κουβέντα.

Αντί να κάνεις σενάρια για το πώς θα ζητήσεις το τηλέφωνο από μια γυναίκα που σου αρέσει, μπες στη λογική του να μάθεις κάτι για αυτήν. Ρώτησέ τη να μάθεις κάτι που σε ενδιαφέρει. Έτσι, είτε πάει καλά η γνωριμία είτε όχι, θα έχεις αποκομίσει κάτι στο τέλος της βραδιάς. Έστω και μία γνώση που προηγούμενα δεν είχες. Δεν υπάρχει τρόπος να χάσεις με αυτήν την τακτική.

Να ξέρεις ότι πάντα το ειλικρινές και γνήσιο ενδιαφέρον για κάτι είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξαλειφθεί το άγχος μιας νέας γνωριμίας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!