Είναι Επιλογή σου: Γιατί η Επιτυχία στο Φλερτ ξεκινά πάντα από Εσένα - Men's Bible

Είναι Επιλογή σου: Γιατί η Επιτυχία στο Φλερτ ξεκινά πάντα από Εσένα

Είναι Επιλογή σου: Γιατί η Επιτυχία στο Φλερτ και τη Ζωή ξεκινά πάντα από Εσένα

Η επιτυχία στο φλερτ και στη ζωή γενικότερα, εξαρτάται από εσένα τον ίδιο. Από εσένα και τις επιλογές που κάνεις.

Και για να μπορέσεις να την φτάσεις θα πρέπει πρώτα να την ορίσεις συγκεκριμένα.

Βλέπεις, δεν θέλουμε όλοι τα ίδια. Οι φιλοδοξίες μας ποικίλουν.

Καλύπτουν μια ευρεία γκάμα από επιθυμίες και παραπέμπουν σε διαφορετικά σημεία-ορόσημα που θέλουμε να δούμε τον εαυτό μας να επιτυγχάνει.

Για κάποιους επιτυχία στο φλερτ είναι το να αποκτήσουν μια ουσιαστική σχέση. Μια σχέση που να εμπλουτίζει τη ζωή τους.

Έχουν φτάσει σε ένα σημείο που νιώθουν ικανοποιημένοι από τις εμπειρίες τους και θέλουν να μοιραστούν τη ζωή τους με μια γυναίκα συμβατή μαζί τους .

Και το να επιθυμείς μια σύντροφο με την οποία να απολαμβάνεις την παρέα της αποτελεί από μόνο του μια αρκετά λογική και αξιέπαινη διευκρίνιση της επιτυχίας.

Για άλλους, επιτυχία στο φλερτ είναι απλά το να τα πάνε καλά με τις γυναίκες. Ίσως είναι πρόσφατα χωρισμένοι ή αντιμετωπίζουν δυσκολίες με το κοινωνικό άγχος στη ζωή τους και αυτό που θέλουν τώρα από τη ζωή τους είναι να την απολαύσουν υπεύθυνα.

Και αυτός ο στόχος είναι απόλυτα σεβαστός και κατανοητός.

Η αντίληψη και η ερμηνεία της επιτυχίας μπορεί φυσικά να είναι και κάτι άλλο. Αρκετοί άνδρες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα κιλά τους. Θέλουν να δουν το σώμα τους να αλλάζει και να σμιλεύεται σε ένα σώμα διαφορετικό από αυτό που έχουν τώρα.

Και αυτός ο στόχος είναι εξίσου άξιος της αφοσίωσης και της προσήλωσης μας.

Πραγματικά η λέξη επιτυχία μπορεί να περικλείει τα πάντα. Κάθε στόχο, κάθε ευχή, κάθε φιλοδοξία. Από το αμάξι που θες να οδηγήσεις, το πτυχίο που θες να αποκτήσεις, το ταξίδι που θες να κάνεις.

Η επιτυχία στο φλερτ, στη ζωή και γενικά σε κάθε της μορφή, βρίσκεται στον έλεγχο σου.

Στον δικό σου έλεγχο.

Εύκολα δέχεσαι την ιδέα πως μονάχα μέσα από τη βοήθεια των άλλων, μπορούμε να κάνουμε τα μεγαλύτερα μας όνειρα πραγματικότητα.

Ναι, όντως ένας personal trainer μπορεί να σε βοηθήσει να σμιλεύσεις το κορμί των ονείρων σου πολύ πιο γρήγορα, όμως η διατροφή είναι κάτι που μονάχα εσύ μπορείς να ελέγξεις.

Ναι, το να κερδίσεις το τζόκερ αποτελεί ένα πιο γρήγορο μονοπάτι στα πλούτη, όμως το να αποταμιεύεις αποτελεί μια πρακτικότερη και ρεαλιστική λύση από το να περιμένεις πότε θα σου χαμογελάσει η τύχη.

Μονάχα όταν βγαίνουμε από την αυταπάτη πως χρειαζόμαστε τη βοήθεια της τύχης ή κάποιας μεγάλης εξωγενούς δύναμης για να κατορθώσουμε τις φιλοδοξίες μας, αρχίζουμε να βλέπουμε ουσιαστικά αποτελέσματα.

Γιατί τότε έχουμε μυηθεί στην πραγματική φιλοσοφία της ζωής. Πως τα πάντα ξεκινούν από εμάς. Πως εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις και τις επιλογές μας.

Το πρώτο πράγμα που χρειαζόμαστε λοιπόν για να φτάσουμε στην επιτυχία στο φλερτ και στη ζωή σε οποιαδήποτε μορφή της, είναι η αυτεπίγνωση.

Η ικανότητα να γνωρίζουμε τον εαυτό μας, να καταλαβαίνουμε πως νιώθουμε, να ξέρουμε τι θέλουμε και τι μας εμποδίζει να το αποκτήσουμε.

Το δεύτερο βήμα για να φτάσεις στην επιτυχία, είναι να κάνεις ρεαλιστικά βήματα και όχι άλματα. Να έχεις με λίγα λόγια ένα ρεαλιστικό πλάνο το οποίο ακολουθείς αργά και μεθοδικά.

Δεν μπορείς απλά και αόριστα να περιφέρεσαι από εδώ και από εκεί. Θα χαθείς. Χρειάζεσαι κατεύθυνση.

Τέλος, το τελευταίο συστατικό για την επιτυχία δεν είναι άλλο από την υπομονή. Οι περισσότερες από τις μισές φορές που κάποιος αποτυγχάνει να πιάσει το στόχο του, είναι γιατί τα παράτησε νωρίς.

Τη στιγμή που πείθουμε τον εαυτό μας πως αυτό που ποθούμε είναι αποκτήσιμο, είναι και η στιγμή που αρχίζουμε να ζούμε τη ζωή μας όπως επιθυμούμε.Είναι Επιλογή σου: Γιατί η Επιτυχία στο Φλερτ και τη Ζωή ξεκινά πάντα από Εσένα

Αυτεπίγνωση: η αφετηρία της επιτυχίας στο φλερτ και τη ζωή

Το πρώτο και κατά τη γνώμη μου το πιο κρίσιμο στάδιο της διαδικασίας, είναι να έχεις επίγνωση του εαυτού σου και όλων των παραμέτρων.

Δεν θα αγόραζες κάτι διαδικτυακά, πριν συγκρίνεις τιμές και πριν διαβάσεις κριτικές.

Ούτε θα αγόραζες ένα μεταχειρισμένο αμάξι χωρίς να το οδηγήσεις πρώτα και να το πας σε κάποιον μηχανικό να σου πει τη γνώμη του.

Αντίστοιχα λοιπόν, όταν έχεις κάποιον στόχο στο μυαλό σου, ένα όραμα, μια φιλοδοξία, χρειάζεται να κάνεις την έρευνα σου. Να μάθεις το πώς να δώσεις σάρκα και οστά στην επιθυμία σου και πόσο δρόμο έχεις να διανύσεις.

Αν πχ θες να αποκτήσεις διδακτορικό, χρειάζεται να κάνεις αλλαγές στην καθημερινότητα σου και στις συνήθειες σου. Πρέπει να ξέρεις ποιες αλλαγές χρειάζεται να κάνεις, ποιες συνήθειες να υιοθετήσεις και ποιες συνήθειες να καταργήσεις.

Αντίστοιχα, αν θες να βελτιωθείς στο φλερτ, θα πρέπει να ψάξεις πως να εξασκηθείς κοινωνικά, πως να εμπλουτίσεις την εικόνα σου, πως να βρεις χρόνο στην καθημερινότητα σου κλπ.

Πολλές φορές πιστεύουμε πως αρκεί να θες κάτι για να το αποκτήσεις. Ίσως γιατί όταν το θέλουμε πάρα πολύ, η ίδια η ένταση της επιθυμίας μας ωθεί να πιστέψουμε πως το αξίζουμε.

Στην πραγματικότητα όμως τίποτα δεν αποκτάται χωρίς μόχθο, χωρίς προσπάθεια και χωρίς θυσίες.

Για να κερδίσουμε κάτι θα πρέπει να βάλουμε συνειδητά τους εαυτούς μας στη θέση να το διεκδικήσουν. Και για να γίνει αυτό, πρέπει πρώτα να γνωρίζουμε τον εαυτό μας και να πιστέψουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Δόμησε ένα ρεαλιστικό πλάνο

Από τη στιγμή που βλέπεις καθαρά τον εαυτό σου και τη ζωή σου, που αναγνωρίζεις συνήθειες και επιλογές που εμποδίζουν την πρόοδο σου και που φροντίζεις να απαλλαχθείς από αυτές, είναι ώρα να δομήσεις ένα ρεαλιστικό πλάνο.

Να φτιάξεις τον χάρτη του πώς θα κατακτήσεις την επιτυχία στο φλερτ και τη ζωή γενικά.

Και το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνεις είναι να μην εστιάσεις στην μεγάλη εικόνα. Η πίεση και το μέγεθος ενός μεγάλου στόχου θα σε συντρίψουν.

Το να χάσεις σαράντα κιλά ακούγεται ακατόρθωτο, όμως το να χάνεις μισό κιλό την εβδομάδα μοιάζει πιο απλός, βατός και εύπεπτος ως στόχος.

Αντίστοιχα, το να γίνεις κάποιος που το έχει με τις γυναίκες από ντροπαλός άνδρας που δεν μιλάει σε κανένα, δείχνει εξίσου ακατόρθωτο.

Το να βάλεις στόχο απλά να ξεκινάς κάθε μέρα κουβέντα με μια κοπέλα που σου αρέσει, χωρίς να προσπαθείς να τη φλερτάρεις ή να την εντυπωσιάσεις, θα σε φέρει πολύ πιο κοντά στη φιλοδοξία σου.

Όλοι αποτυγχάνουν χωρίς πλάνο. Ακόμα και οι μεγαλύτερες ιδέες σβήνουν και χάνονται όταν δεν ξέρεις πώς να τις προσεγγίσεις ρεαλιστικά.

Πάντα θα υπάρχουν ένα σωρό από πράγματα που θα πρέπει να γίνουν για να αποκτήσεις την επιτυχία που επιθυμείς. Και όταν προσεγγίζεις το όραμα σου με μέθοδο και σχέδιο οι πιθανότητες να το κατακτήσεις αυξάνονται δραματικά.

Αν θες το δικό σου πλάνο για να αποκτήσεις την επιτυχία στο φλερτ, δες εδώ

Υπομονή, η αρετή των δυνατών

Τέλος, χρειάζεται υπομονή. Συχνά τα παρατάμε ενώ βρισκόμαστε εκατοστά πριν την πηγή με το νερό.

Η γρήγορη επιτυχία είναι βραχυπρόθεσμη. Είτε στον έρωτα, είτε στην καριέρα, είτε οπουδήποτε αλλού, θα χρειαστεί χρόνος μέχρι οι αλλαγές, οι πράξεις και οι επιλογές μας να έχουν κάποιο αντίκτυπο στη ζωή μας.

Και πολύ πιθανό για ένα διάστημα να μην φαίνεται η πρόοδος και όλα να μοιάζουν ανώφελα.

Εσύ θα κάνεις όλα όσα ξέρεις πως πρέπει να κάνεις, όμως δεν θα βλέπεις κάτι να αλλάζει. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως όντως τίποτα δεν αλλάζει. Απλά αλλάζει αργά και σταθερά.

Όσο περισσότερο χρόνο δώσεις στην διεκδίκηση του στόχου σου, τόσο πιο κοντά θα φτάσεις και τόσο πιο ρεαλιστικός θα είναι ο στόχος αυτός.

Η επιτυχία στο φλερτ και τη ζωή λοιπόν δεν είναι κάτι που αποκτάς, αλλά κάτι που ξεκινάς να κάνεις καθημερινά. Κάτι που επιλέγεις ξανά και ξανά.

Όλα τα άλλα, η βοήθεια των άλλων, η τύχη κλπ, είναι απλά μέρος της καθημερινής σου προσπάθειας να κάνεις τη φιλοδοξία σου πραγματικότητα.

Αν λοιπόν αναζητάς την επιτυχία στο φλερτ και θες ένα πλάνο και μια μέθοδο για να την αποκτήσεις, επικοινώνησε μαζί μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!