Πώς να προσεγγίσεις τη γυναίκα που σου αρέσει ακόμα κι αν στην παρέα της έχει άντρες - Men's Bible

Πώς να προσεγγίσεις τη γυναίκα που σου αρέσει ακόμα κι αν στην παρέα της έχει άντρες

Πώς να προσεγγίσεις τη γυναίκα που σου αρέσει ακόμα κι αν στην παρέα της έχεις άντρες

Καλή χρονιά σε όλους τους αναγνώστες του Men’s Bible με υγεία, ευτυχία και πολλές  επιτυχίες! Μιας και αυτό είναι το πρώτο μου άρθρο για το 2018, θέλω να ξεκινήσω δυναμικά την γραπτή επαφή μας με ένα θέμα ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Ένα θέμα που αποτελεί «γρίφο» για πολλούς άντρες! Ακόμα αναρωτιέσαι σε ποιό πράγμα αναφέρομαι; Μα στο πως να προσεγγίσεις μια γυναίκα στην παρέα της οποίας συμπεριλαμβάνονται και άντρες!

Δε θα σου πω ψέματα. Το να προσεγγίσεις μια γυναίκα που βρίσκεται σε παρέα με άντρες απαιτεί τεχνική εξελιγμένου επιπέδου. Ειδικά αν δεν έχεις προσεγγίσει ποτέ σου γυναίκα που βρίσκεται μόνη της, τότε αυτό θα φαντάζει σαν «βουνό» μεσ’ το μυαλό σου!

Σε αυτό το σημείο θέλω να απλοποιήσω λίγο την κατάσταση και να σου πω οτι δεν πρόκειται για κάποιον γρίφο ή για κάτι το ακατόρθωτο. Στην ουσία χρειάζεται απλά ένα μείγμα ορθής κοινωνικής συμπεριφοράς και κοινωνικής νοημοσύνης ταυτόχρονα! Και με αυτό εννοώ πάντα σεβασμό και ωραίο τρόπο.

Έχουμε αναφέρει ουκ ολίγες φορές στα άρθρα μας ότι περισσότερο μετράει ο τρόπος που με τον οποίο θα κάνεις κάτι παρά το τι θα πεις! Διότι ακόμα και αν έχεις σκεφτεί το ιδανικότερο-εξυπνότερο πράγμα για να πεις, χωρίς τον κατάλληλο τρόπο οποιαδήποτε σου ενέργεια  κινδυνεύει να πάει στράφι.

Σκέψου καθαρά

Πρώτα απ’ όλα είναι σημαντικό να μην αφήσεις τον δισταγμό να σε κερδίσει. Ας υποθέσουμε πως βρίσκεσαι στο μπαρ, βλέπεις μια παρέα από τρεις κοπέλες (εκ των οποίων η μία σου αρέσει πολύ) και διαπιστώνεις πως στην ίδια παρέα βρίσκεται και ένας άντρας.

Η πιο συνηθισμένη αντίδραση είναι να αποκλίσεις αυτόματα το ενδεχόμενο της προσέγγισης μόνο και μόνο επειδή υπάρχει άντρας στην Παρέα. Και έπειτα κάνεις διάφορες σκέψεις όπως:

  • «αν την προσεγγίσω ο άντρας της παρέας θα παρεξηγηθεί και μπορεί να τσακωθούμε»
  • «θα είναι το αγόρι της κοπέλας»
  • «δεν θα με αποδεχτεί η παρέα και θα απογοητευτώ»

Ηρέμησε! Σκέψου λίγο καθαρά και δες τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία. Ο άντρας της παρέας μπορεί να είναι ο αδερφός της κοπέλας που σου αρέσει, ίσως ο ξάδερφος της, ακόμα και συνάδελφος της από τη δουλειά ή απλά ένας φίλος  για τον οποίον αυτή δεν νιώθει κανένα ερωτικό ενδιαφέρον. Αν δεν προσεγγίσεις όμως, δεν θα το μάθεις ποτέ. Πώς να προσεγγίσεις τη γυναίκα που σου αρέσει ακόμα κι αν στην παρέα της έχεις άντρες

Tip: Πριν σκεφτείς να προσεγγίσεις παρατήρησε για 2-3 λεπτά την παρέα της πρώτα. Ο τρόπος με τον οποίον η κοπέλα αλληλεπιδράει με τον άντρα θα σου δώσει αρκετές πληροφορίες για το αν  αυτοί οι δύο είναι ζευγάρι ή όχι. Αν δεν πάρεις τέτοιες ενδείξεις τότε μπορείς να προσεγγίσεις.

Ο τρόπος προσέγγισης

Όπως σου ανέφερα και στην αρχή του άρθρου, χρειάζεται κοινωνική νοημοσύνη και σωστούς τρόπους συμπεριφοράς.

Σκέψου το εξής, αν βρισκόσουν έξω με τρεις φίλες σου και ερχόταν ξαφνικά ένας τύπος από το πουθενά και ξεκινούσε να μιλάει με μία από αυτές δεν θα σκεφτόσουν «Ώπα, τι Θράσος είναι αυτό! Πως χώνεται έτσι αυτός στην παρέα μου χωρίς να με ρωτήσει»;  Θα ήταν λογικό να παρεξηγηθείς, όποτε τι μπορείς να κάνεις σε αυτή την περίπτωση;

Ήρθε η ώρα για το μεγάλο μυστικό! Αντί να πας να μιλήσεις πρώτα στην κοπέλα που σου αρέσει πήγαινε στον άντρα!

Ναι, σωστά διάβασες, στον άντρα! Τι θα του πεις όμως; Τίποτε άλλο εκτός του ότι σου άρεσε η συγκεκριμένη κοπέλα από την παρέα του και θα ήθελες να της μιλήσεις. (αφού συστηθείς πρώτα).

Θα πλησιάσεις με αυτοπεποίθηση, με σωστή γλώσσα σώματος (έξω το στήθος, σταθερό βήμα) και ο τόνος της φωνής σου θα είναι προσαρμοσμένος στις δυναμικές του περιβάλλοντος ώστε να σε ακούει καθαρά. Όχι, δεν θα του το πεις στο αυτί σαν ένοχο μυστικό, θα το πεις καθαρά χωρίς να ντρέπεσαι για κάτι και ας σε ακούσουν οι κοπέλες της παρέας (για την ακρίβεια… ακόμα καλύτερα!).

Στην ουσία ενημερώνεις τον άντρα ώστε να σου επιτρέψει να ενταχθείς ομαλά στην παρέα και παράλληλα εξουδετερώνεις οποιαδήποτε πιθανότητα τσακωμού και παρεξήγησης. Δείχνεις ότι είσαι άντρας με ξεκάθαρες προθέσεις, με αυξημένη αυτοπεποίθηση και πως κατέχεις σωστές επικοινωνιακές δεξιότητες. Πίστεψε με, οι γυναίκες το αναγνωρίζουν αμέσως αυτό!

Για να μάθεις να εκφράζεις καθαρά τις προθέσεις σου, δες εδώ

Εφόσον το κάνεις αυτό, έπειτα υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Η πρώτη είναι να το εκτιμήσει αυτό ο άντρας της παρέας και να σου δώσει το ΟΚ να της μιλήσεις ελεύθερα. Τότε ξεκινάει το παιχνίδι!

Η δεύτερη περίπτωση είναι να μην σου επιτρέψει να της μιλήσεις (τις περισσότερες φορές θα σου πει και τον λόγο).  Όπως και να χει θα στο πει με τρόπο και δεν θα σε φέρει σε δύσκολη θέση, διότι έτσι όπως σεβάστηκες εσύ την θέση του στην παρέα έτσι θα σεβαστεί και αυτός το θάρρος σου.

Το πιο σημαντικό στην δεύτερη περίπτωση είναι να μην απογοητευτείς και να μην προσπαθήσεις να πιέσεις τα πράγματα. Απλά αποχωρείς και επιστρέφεις στην παρέα σου σαν κύριος.

Extra tip: Ειδικά αν είσαι αρχάριος, πάντα να προσεγγίζεις παρέες στις οποίες οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άντρες.

Και στις δύο περιπτώσεις αυτός που βγαίνει κερδισμένος είσαι εσύ και κανένας άλλος. Αν θες να μάθεις περισσότερα μυστικά για το πως να προσεγγίζεις γυναίκες σε παρέες με περισσότερους από έναν άντρα επικοινώνησε μαζί μας. Διαφορετικά δοκίμασε το και πες μου πως πήγε!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!