Δεν αρέσω στις γυναίκες επειδή δεν είμαι ωραίος ή πλούσιος: Ώρα για την αλήθεια - Men's Bible

Δεν αρέσω στις γυναίκες επειδή δεν είμαι ωραίος ή πλούσιος: Ώρα για την αλήθεια

Δεν αρέσω στις γυναίκες επειδή δεν είμαι ωραίος ή πλούσιος: Ώρα για την αλήθεια

Οι άνδρες που παραπονιόνται λέγοντας “Δεν αρέσω στις γυναίκες γιατί δεν είμαι ωραίος” ή “Οι γυναίκες θέλουν τους πλούσιους” είναι καταδικασμένοι. Λαμβάνουν τη μια απόρριψη μετά την άλλη και βρίσκουν συνεχώς πως οι κοπέλες τις οποίες επιθυμούν δεν ενδιαφέρονται για εκείνους.

Ωστόσο αυτό δε συμβαίνει για τους λόγους που πιστεύουν πως συμβαίνει.

Ναι, η επιτυχία και η εμφάνιση θα σε βοηθήσουν να αιχμαλωτίσεις την γυναικεία προσοχή πιο εύκολα, ωστόσο από μόνα τους μπορούν να σε πάνε μονάχα μέχρι ένα σημείο.

Υπάρχουν μπόλικοι εμφανίσιμοι άνδρες που δυσκολεύονται στο φλερτ και τις γυναίκες, όπως επίσης υπάρχουν μπόλικοι οικονομικά εύρωστοι άνδρες οι οποίοι ομοίως δυσκολεύονται στο φλερτ και τις γυναίκες.

Κάτι τόσο επιφανειακό όπως είναι η εξωτερική εμφάνιση και το χρήμα δεν αρκεί πάντα για να έλξεις γυναίκες εκτός από εκείνες που κοιτούν μονάχα την επιφάνεια και οπωσδήποτε δεν είναι αρκετό για να έλξεις και να διατηρήσεις σε σχέση ποιοτικές γυναίκες.

Οι περισσότερες πεποιθήσεις που έχει ο μέσος άνδρας σχετικά με το “δεν αρέσω στις γυναίκες” δεν είναι εντελώς αβάσιμες, ωστόσο οι πεποιθήσεις αυτές αποτελούν και την κύρια αιτία που οι γυναίκες φεύγουν μακριά του.

Αν πιστεύεις πως δεν αρέσεις στις γυναίκες και δεν τις ελκύεις τότε θα φερθείς στις γυναίκες που συναντάς σαν να μην τους αρέσεις. Η ίδια η πεποίθηση θα φιλτράρει τη συμπεριφορά σου και θα κάνει πιο πιθανό να φερθείς πιο ψυχρά, απόμακρα και στην ουσία να μην αλληλεπιδράσεις ουσιαστικά μαζί τους.

“Δεν αρέσω στις γυναίκες”: Άλλαξε οπτική

Όμως τι θα συνέβαινε αν η κατάσταση αυτή αντιστρέφονταν; Τι θα συνέβαινε αν αντί να σκέφτεσαι “Δεν αρέσω στις γυναίκες”, είχες την πεποίθηση “έχω επιτυχίες στο φλερτ”;

Πως θα φερόσουν να σκεφτόσουν με αυτό τον τρόπο; Το πιο πιθανό είναι πως θα ήσουν θερμός μαζί της, πιο χαλαρός και θα φλέρταρες μαζί της με έναν πιο παιχνιδιάρικο τρόπο που δείχνει άνεση και σεβασμό.

 

Αλλάζοντας τις πεποιθήσεις σου, βοηθάς τον εαυτό σου να αλλάξει τον τρόπο που δρα και πράττει. Θα είσαι σε θέση να συμπεριφέρεσαι σαν οι γυναίκες να τρελαίνονται μαζί σου, πράγμα που θα σε βοηθήσει να βγάλεις στην επιφάνεια πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά που θα βοηθούν αντί να σε σαμποτάρουν.

Και ακριβώς επειδή και οι πράξεις μας μάς βοηθούν να πλάσουμε τις πεποιθήσεις μας, ένας καλός τρόπος να αρχίσεις να εσωτερικεύεις αυτή τη νέα πεποίθηση είναι να δρας σαν να ήταν αλήθεια.

Να δρας σαν να είσαι ο πιο σέξι και αρρενωπός άνδρας στον κόσμο, δηλαδή με άνεση και σεβασμό.

Θες να μάθεις πως να κάνεις τις γυναίκες να σε λατρεύουν; Δες εδώ

Αυτοπεποίθηση δε σημαίνει υπεροψία

Φυσικά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να φέρεσαι σαν υπερόπτης ή σαν κόπανος. Οι άνδρες που προσπαθούν να δείχνουν πόση αυτοπεποίθηση έχουν στην ουσία, με τον τρόπο αυτό, υπερκαλύπτουν την έλλειψη αυτοπεποίθησης που νιώθουν.

Απλά και διακριτικά αντί να λες “Δεν αρέσω στις γυναίκες”, διατήρησε μέσα σου την ιδέα πως είσαι μια χαρά τύπος.

Ίσως όλο αυτό να σου ακούγεται ως παράλογο, ειδικά αν το παρελθόν σου σού λέει μια διαφορετική ιστορία. Αν έχεις συνηθίσει να μπαίνεις στο μπαρ και να μη σου δίνει καμία κοπέλα σημασία, θα έχεις μέσα στο κεφάλι σου εκείνη τη φωνή που φωνάζει “Δεν αρέσω στις γυναίκες, αποκλείεται να με δει έτσι μια γυναίκα.”.Δεν αρέσω στις γυναίκες επειδή δεν είμαι ωραίος ή πλούσιος: Ώρα για την αλήθεια

Όμως το παρελθόν δεν καθορίζει το μέλλον. Πες λοιπόν στην επικριτική αυτή φωνή πως δε ξέρει τίποτα και πως δε μπορεί να προβλέψει το μέλλον.

Πρέπει λοιπόν να διαλέξεις. Μπορείς να επιλέξεις να είσαι σκλάβος στο παρελθόν σου. Να μείνεις στη ζώνη άνεσης σου και να συνεχίσεις να κουβαλάς την αρνητική νοοτροπία ενώ παράλληλα δείχνεις με το δάχτυλο τις γυναίκες ρίχνοντας τους την ευθύνη.

Ή, μπορείς να επιλέξεις να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου στα χέρια σου και να κάνεις κάτι για αυτό. Μπορείς να δεσμεύσεις τον εαυτό σου να γίνει ο θετικός, ελκυστικός και με αυτοπεποίθηση άνδρας που έχει επιτυχίες στο φλερτ.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!