Πρωτεΐνη, Κρεατίνη, Συμπληρώματα. Αξίζουν; - Two Coaches and a drink 58 - Men's Bible

Πρωτεΐνη, Κρεατίνη, Συμπληρώματα. Αξίζουν; – Two Coaches and a drink 58

 

Η αγορά συμπληρωμάτων πρωτεΐνης συνεχίζει να μεγαλώνει και να αναπτύσσεται. Ολοένα και περισσότεροι αθλούμενοι καταφεύγουν στη πρωτεϊνική σκόνη. Άνθρωποι που ασχολούνται ερασιτεχνικά με κάποιο άθλημα ή απλά θέλουν να αλλάξουν το σώμα τους.

Όμως κάνουν δουλειά τα συμπληρώματα πρωτεΐνης και κρεατίνης; Και αν κάνουν, χρειάζεται όντως να τα πάρεις; Και ποια είναι η καλύτερη επιλογή στην κάθε περίπτωση;

____________________________________________
Τι είναι το Two Coaches and a drink

Το Two Coaches and a drink είναι η πιο ποιοτική Αντρική εκπομπή στην Ελλάδα!

Σε αυτήν οι coach μας συζητούν μαζί σου όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν το σύγχρονο άνδρα, όπως επικοινωνία, αυτοβελτίωση, σχέσεις, φλερτ, ψυχολογία, με τον ποιοτικό λόγο του Men’s Bible.

Κάθε εβδομάδα, ο Βασίλης (Επικοινωνιολόγος και Coach) και ο Δήμος (Coach) σου κάνουν παρέα αναλύοντας θέματα που θέτουν οι φίλοι του Men’s Bible.

Μπορείς να μας ακούσεις σε Podcast στο Spotify και στο YouTube. Καλωσόρισες στην παρέα!

Αν σου άρεσε το podcast, μοιράσου το με κάποιον φίλο σου που πιστεύεις ότι θα βοηθήσει. Για να κρατήσεις επαφή, κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ: https://bit.ly/2KJrutn

Θες να μας γνωρίσεις από κοντά; Έλα σε επαφή με τους Coach μας!

Instagram

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!