Στερεότυπα στο Φλερτ και τις Σχέσεις - Two Coaches and a drink 51 - Men's Bible

Στερεότυπα στο Φλερτ και τις Σχέσεις – Two Coaches and a drink 51

 

Είτε το παραδεχόμαστε, είτε όχι, όλοι απορροφούμε την οπτική της κοινωνίας και λειτουργούμε (άθελά μας) με στρερεότυπα που μας μεταδίδει. Και ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνουμε, αυτά τα στερεότυπα μας δημιουργούν πίεση και δεν μας επιτρέπουν να ζήσουμε ελεύθεροι. Σήμερα λοιπόν αναλύουμε τα κυριότερα στερεότυπα στο φλερτ και τις σχέσεις και τρόπους για να τα ξεπεράσουμε.

____________________________________________
Τι είναι το Two Coaches and a drink

Το Two Coaches and a drink είναι η πιο ποιοτική Αντρική εκπομπή στην Ελλάδα!

Σε αυτήν οι coach μας συζητούν μαζί σου όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν το σύγχρονο άνδρα, όπως επικοινωνία, αυτοβελτίωση, σχέσεις, φλερτ, ψυχολογία, με τον ποιοτικό λόγο του Men’s Bible.

Κάθε εβδομάδα, ο Βασίλης (Επικοινωνιολόγος και Coach) και ο Δήμος (Coach) σου κάνουν παρέα αναλύοντας θέματα που θέτουν οι φίλοι του Men’s Bible.

Μπορείς να μας ακούσεις σε Podcast στο Spotify και στο YouTube. Καλωσόρισες στην παρέα!

Αν σου άρεσε το podcast, μοιράσου το με κάποιον φίλο σου που πιστεύεις ότι θα βοηθήσει. Για να κρατήσεις επαφή, κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ: https://bit.ly/2KJrutn

Instagram

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!