Ακαταμάχητη προσωπικότητα: Γοήτευσε τη με αυτό που είσαι - Men's Bible

Ακαταμάχητη προσωπικότητα: Γοήτευσε τη με αυτό που είσαι

Ακαταμάχητη προσωπικότητα: Γοήτευσε τη με αυτό που είσαι

Αν θες να κάνεις μια γυναίκα να ενδιαφερθεί για την προσωπικότητα σου και για αυτό που είσαι, τότε πρέπει να της δείξεις πως είσαι άντρας αξίας. Και, αντίθετα με τη κοινή πεποίθηση, το να γίνεις ένας άντρας που οι γυναίκες επιθυμούν δεν έχει να κάνει με τα λεφτά, ακριβά αυτοκίνητα ή άλλα σύμβολα status.

Η πραγματική αξία ενός άντρα και το πραγματικό του status, φαίνονται από ένα απλό πράγμα. Από το πως συμπεριφέρεται και πως αλληλεπιδρά με τους άλλους γύρω του. Κοινώς το status και η αξία ενός άντρα αναδύονται από τη συμπεριφορά του.

#1 Να είσαι φιλικός με όλους

Ένας άντρας υψηλής αξίας είναι φιλικός με όλους. Δεν περιορίζει τον εαυτό του με το να αλληλεπιδρά μόνο με εκείνους από τους οποίους έχει να πάρει κάτι (όπως οι άντρες που μιλάνε μόνο με τις γυναίκες στα μπαρ). Είναι κοινωνικός και εκπέμπει ζεστασιά σε αυτούς που θα βρεθούν στο δρόμο του.

Δεν γοητεύει μόνο τις γυναίκες, αλλά τους γοητεύει όλους.

Και όταν είσαι εκείνος ο τύπος που δείχνει κοινωνικός, που γνωρίζει τους πάντες και που μπορεί να μιλάει άνετα με τον καθένα ανεμπόδιστα, δεν περνάς απαρατήρητος στα μάτια μιας γυναίκα. Αντίθετα, αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να δημιουργήσεις ενδιαφέρον και να εξάψεις την περιέργεια της, πριν καν της μιλήσεις.

Αν λοιπόν θες μια γυναίκα να σε θέλει για την προσωπικότητα σου και αυτό που είσαι, τότε πρέπει να δείξεις πως είσαι ένας κοινωνικός, φιλικός τύπος που μπορεί να προσαρμοστεί στο κοινωνικό περιβάλλον.

Για αυτό το λόγο κάθε φορά που είσαι έξω κάνε συνειδητή προσπάθεια να μιλήσεις λίγο με όλους όσους συναντάς. Τον σερβιτόρο της καφετέριας, τον ταμία του σουπερμάρκετ, τον μπαρμαν κλπ.

Δεν έχει σημασία αν είναι ένας παππούς εκατό χρονών ή μια γοητευτική καλλονή. Αυτό που μετράει, ειδικά αν είσαι εσωστρεφής τύπος, είναι να ξετριφτείς κοινωνικά και να ζεσταίνεις τακτικά τους επικοινωνιακούς σου μυς.

Αν θες να μάθεις πως να γοητεύεις τους πάντες δες και το παρακάτω βίντεο:

#2 Να μη ζητάς αξία, αλλά να δίνεις

Ο άντρας υψηλής αξίας, δεν ζητάει να πάρει αξία και επιβεβαίωση από τους άλλους. Αντίθετα, είναι αυτός που τη δίνει.

Αν είσαι ο τύπος που μπορεί να δείξει αυτή την εκτίμηση και την αναγνώριση προς μια γυναίκα όταν φλερτάρει, αντί να είσαι αυτός που την ζητάει, τότε θα είσαι μια φρέσκια αλλαγή σε σύγκριση με όλους τους άλλους άντρες που την πλησιάζουν.

Θα δεις πως όχι μόνο αυτή θα θέλει να είναι κοντά σου, αλλά θα αναπτύξει μια φυσική και έντονη επιθυμία να ανταποδώσει.

Και ένας εύκολος τρόπος να δώσεις αξία στην επικοινωνία σου με μια γυναίκα, είναι απλά να ακούσεις πραγματικά τι έχει να σου πει. Ο μέσος άντρας ανησυχεί τόσο πολύ για το τι να πει και το τι εντύπωση θα δώσει, που δεν εστιάζει και δεν ακούει ενεργά την γυναίκα που έχει απέναντι του.

Αν όμως την προσέξεις και δεις τα πράγματα από τη δική της οπτική τότε θα νιώσει πως είσαι πραγματικά ένας από τους λίγους που την καταλαβαίνουν. Αυτό με λίγα λόγια λέγεται συναισθηματική σύνδεση και είναι ένα, συχνά παραμελημένο, αλλά παντοδύναμο κομμάτι στην ουσιαστική ερωτική επικοινωνία.

Αξιοποίησε το σωστά λοιπόν.

#3 Μαγνήτισε την με πάθος και αισιοδοξία

Ο άντρας υψηλής αξίας, γνωρίζει πως μια γυναίκα θέλει έναν άντρα που την κάνει να νιώθει καλά. Φρόντισε λοιπόν να την κάνεις να περνάει ευχάριστα κοντά σου και θα σε ποθήσει για αυτό που είσαι.

Πως;

Με το να την ταΐζεις με τη δική σου θετική ενέργεια. Όταν μιλάς λοιπόν με μια κοπέλα μην είσαι αρνητικός, μην παραπονιέσαι και μην γκρινιάζεις. Χαμογέλα και επικεντρώσου στα θετικά. Δείξε της πως η καλύτερη παρέα είναι η δική σου.

Ένας καλός τρόπος να αναπτύξεις αυτή τη θετική νοοτροπία είναι να αφιερώνεις καθημερινά λίγο χρόνο για να επικεντρωθείς στα θετικά πράγματα γύρω σου. Κράτα ένα ημερολόγιο και γράφε κάθε μέρα τρία πράγματα που πήγαν καλά, όπως και το γιατί συνέβησαν και τι σημαίνουν για σένα.

Αυτή η άσκηση θα σε βοηθήσει να εκπαιδεύσεις το μυαλό σου να αναζητά από μόνος σου τη θετική πλευρά της ζωής.

Θες να την κάνεις να ενδιαφερθεί για αυτό που είσαι; Δες εδώ

#4 Κέρδισε τη με χιούμορ

Ένας άντρας υψηλής αξίας ξέρει πως δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανένα. Ως αποτέλεσμα λοιπόν δεν παίρνει τον εαυτό του και πολύ στα σοβαρά. Έχει αίσθηση του χιούμορ και μάλιστα δε διστάζει να στοχοποιήσει με αυτό και τον εαυτό του.

Κάτι τέτοιο επιτρέπει σε μια γυναίκα να χαλαρώσει και να νιώσει άνετα στην παρουσία του. Μια άνεση που θα αποδειχτεί το κλειδί στη δημιουργία έλξης ανάμεσα τους.

Όταν λοιπόν μιλάς με μια κοπέλα, έχε στο νου σου πως είναι απόλυτα αποδεκτό να βάλεις λίγο χιούμορ, να την πειράξεις ή να πεις κάτι αστείο για τον εαυτό σου. Ουσιαστικά πρόκειται για το αλατοπίπερο της επικοινωνίας. Αυτό που θα τη νοστιμεύσει.

Και αν κάτι δεν πάει όπως περίμενες πχ πεις ένα αστείο με το οποίο δε γελάει κανένας, απλά χαμογέλα. Κάνε πλάκα με τον εαυτό σου και τα λάθη σου (απλά πρόσεχε να μην δείξεις υπερβολικό αυτοσαρκασμό).

Η δημιουργία μιας χαλαρής ατμόσφαιρας μέσα από το χιούμορ, είναι ένας δυνατός τρόπος να δημιουργήσεις έλξη και ενδιαφέρον μέσα από την προσωπικότητα σου και αυτό που είσαι.Ακαταμάχητη προσωπικότητα: Γοήτευσε τη με αυτό που είσαι

#5 Γίνε άνετος με τις ατέλειες σου

Το πραγματικό μυστικό με την αυτοπεποίθηση δεν βρίσκεται στο να είναι να κανείς τέλειος αλλά στο να είναι άνετος με τις ατέλειες του. Ένας άντρας υψηλής αξίας είναι άνετος με τον εαυτό του και το ποιος είναι. Γνωρίζει πως δεν είναι τέλειος και είναι εντάξει με αυτό.

Αυτή η αυτοαποδοχή είναι το μυστικό που θα σου επιτρέψει, να προβάλεις αυτοπεποίθηση και συνεπώς να είσαι πιο ελκυστικός στα μάτια των γυναικών.

Όπως λέει και ο Γιώργος αρκετά συχνά, από τη στιγμή που αποδέχεσαι πλήρως τον εαυτό σου, γίνεσαι άφθαρτος.

Τίποτα από όλα όσα μπορεί να σου πει μια γυναίκα μπορεί να σε αναστατώσει. Δε θα ανησυχείς για το αποτέλεσμα που θα έχει η προσέγγιση σου. Γιατί θα ξέρεις πως ότι και να γίνει, αυτό δε λέει κάτι για την αξία σου ως άντρας.

Και αυτή η νοοτροπία είναι πολύ ελκυστική καθώς σε βοηθάει να προβάλεις άπλετη σιγουριά και δυνατή αυτοπεποίθηση.

Πώς φτάνεις όμως να αναπτύξεις την αυτοαποδοχή σου σε αυτό το σημείο; Ξεκίνα με το να σπάσεις τη συνήθεια να ψάχνεις εξωτερική επιβεβαίωση. Η αυτόαξία σου δεν είναι κάτι που καθορίζεται απ’ έξω, αλλά κάτι που ορίζεις ο ίδιος.

Αυτό που είσαι είναι αρκετό και με το παραπάνω.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!