Τι κάνεις στα πρώτα λεπτά Κουβέντας με μια Κοπέλα; - Men's Bible

Τι κάνεις στα πρώτα λεπτά Κουβέντας με μια Κοπέλα;

Τι κάνεις στα πρώτα λεπτά Κουβέντας με μια Κοπέλα;

Τα πρώτα λεπτά κουβέντας με μια κοπέλα είναι συχνά καθοριστικά, καθώς από αυτά εξαρτάται αν η κουβέντα σας θα διαρκέσει και αν θα έχεις την ευκαιρία για κάτι περισσότερο.

Όσο περισσότερο μιλάς σε μια γυναίκα, τόσες περισσότερες ευκαιρίες έχεις να την κάνεις να σε θέλει ερωτικά. Αυτό είναι σημαντικό καθώς η γυναικεία ερωτική έλξη λειτουργεί με βάση την ανδρική συμπεριφορά και όχι την εμφάνιση.

Η γυναίκα θέλει να δει πως αντιδράς και πως συμπεριφέρεσαι για να σε νιώσει ως άνδρα ελκυστικό και ως άνδρα αξίας.

Μην ψάχνεις την τέλεια ατάκα για να σπάσεις τον πάγο στα πρώτα λεπτά κουβέντας

Το τι ακριβώς θα πεις για να ξεκινήσεις την κουβέντα μαζί της, παίζει πολύ μικρότερο ρόλο απ’ όσο πιστεύεις.

Ο μέσος άνδρας μεγεθύνει χωρίς λόγο και σε υπερβολικό βαθμό την σημασία της πρώτης φράσης που θα πει στην κοπέλα που τον ενδιαφέρει.

Πραγματική σημασία όμως, στα πρώτα λεπτά κουβέντας μαζί της έχουν η συμπεριφορά σου, η γλώσσα του σώματος σου και η προσωπικότητα σου.

Αν αυτά είναι ελκυστικά και εκπέμπουν μια αρρενωπή αύρα, τότε την κοπέλα την έχεις κερδίσει χωρίς να χρειάζεται να λες κάτι φοβερό και εντυπωσιακό.

Το γεγονός πως της μιλάς με αυτοπεποίθηση και άνεση, την κάνει να ενδιαφέρεται για εσένα πολύ περισσότερο από το να είχες την τέλεια ατάκα και να της μίλαγες με νευρικότητα.

Το θέμα είναι πως οι περισσότεροι άνδρες δεν διδάχτηκαν ποτέ πώς να μαγνητίσουν το ερωτικό ενδιαφέρον και για αυτό πιστεύουν λανθασμένα πως η αρχική ατάκα με την οποία θα ξεκινήσουν, είναι καθοριστική.

Πιστεύουν πως αν αυτό που θα της πουν είναι αρκετά καλό και εντυπωσιακό, η γυναίκα θα τους ερωτευτεί μαγικά και όλη η υπόλοιπή κουβέντα θα κυλήσει χωρίς προσπάθεια από μεριάς τους.

Δεν είναι έτσι όμως.

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν στάνταρ τα οποία δεν μπορείς να τα παρακάμψεις απλά λέγοντας αστείες ή «εντυπωσιακές» ατάκες στα πρώτα λεπτά κουβέντας.

Αν δεν την κάνεις να νιώσει έλξη μέσα από την συμπεριφορά σου και την αύρα που εκπέμπεις, τότε εκείνη δεν θα σε δει ερωτικά ότι και αν της πεις.

Αν όμως την κάνεις να το «νιώσει» – ή αλλιώς την κερδίσεις εγκεφαλικά όπως λέμε – τότε εκείνη θα αρχίσει να ανοίγεται και να θέλει η ίδια να γίνει κάτι μεταξύ σας.

Για αυτό πρέπει να γνωρίζεις πώς να μαγνητίζεις το γυναικείο ενδιαφέρον και πως να την κάνεις να νιώθει ερωτική έλξη για εσένα.

Διαφορετικά, όσο καλά και αν εξασκήσεις τις κοινωνικές σου δεξιότητες, αν δεν σε δει ερωτικά το πολύ πολύ να γίνετε φίλοι.

Έκανα την αρχή. Πως συνεχίζω στα πρώτα λεπτά κουβέντας μαζί της;

Για να διατηρήσεις την κουβέντα που μόλις ξεκίνησες ζωντανή, πρέπει πρώτα απ’ όλα να μάθεις να κάνεις κάτι πάρα πολύ απλό. Να εμπιστευτείς τον εαυτό σου.

Ο βασικός λόγος που κολλάς και δεν ξέρεις τι να πεις είναι γιατί αναζητάς το τέλειο.

Αν παραλύεις και σκέφτεσαι υπερβολικά τι να πεις, καταναλώνεις υπερβολική ενέργεια σε κάτι που δεν έχει τόση σημασία.

Αντί να γίνεις νευρικός και να δείχνεις αμφιβολία ψάχνοντας τις τέλειες φράσεις για να συνεχίσεις την κουβέντα, καλύτερα να είσαι ο cool και χαλαρός εαυτός σου και ας μην είναι τέλεια η κουβέντα.

Χρειάζεται να αφεθείς, να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να τη βοηθήσεις να σε γνωρίσει.

Το θέμα συζήτησης δεν έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς αυτό που θέλει κι εκείνη είναι να πιστέψεις στον εαυτό σου και στην αξία σου.

Ωστόσο αφού κάνεις την αρχή να θυμάσαι πως ο βασικός σου στόχος είναι να ανταλλάξετε εμπειρίες και απόψεις και εν τέλει να γνωρίσετε ο ένας τον άλλο.

Θες να μάθεις τι ακριβώς να κάνεις στα πρώτα λεπτά κουβέντας στο φλερτ; Δες εδώ

Μήπως οι φίλοι σου σε εμποδίζουν να βελτιωθείς στο φλερτ;

Πολλοί άνδρες δεν έχουν φίλους που να τους ενθαρρύνουν να βελτιωθούν στο φλερτ. Αντίθετα, οι φίλοι που έχουν μπαίνουν αρκετές φορές εμπόδιο στην εξέλιξη τους με διάφορους τρόπους.

Για παράδειγμα μπορεί να τους πειράζουν μετά από μια προσέγγιση και έτσι να τους αποθαρρύνουν από το να προσπαθήσουν ξανά.

Ή μπορεί να δίνουν λάθος συμβουλές όπως πχ, «Οι γυναίκες θέλουν μόνο τα κακά παιδιά» ή «Αν δεν είσαι γυμνασμένος δεν έχεις ελπίδα», ενισχύοντας την ήδη υπάρχουσα ανασφάλεια.

Οι κακές συμβουλές σε συνδυασμό με την έλλειψη εμπειρίας και τη χαμηλή αυτοπεποίθηση, δημιουργούν ένα αρνητισμό που μπορεί να σε κρατήσει πίσω.

Και μάλιστα μπορεί να σε καθυστερήσει πολύ από το να βρεις την επιτυχία που αναζητάς στο φλερτ.

Για αυτόν το λόγο έχουμε ολόκληρη κοινότητα μέσα από την οποία οι μαθητές μας γνωρίζονται μεταξύ τους, δημιουργούν δεσμούς και αποκτούν την πολύτιμη υποστήριξη που θα τους πάει στο επόμενο επίπεδο.Πως να κάνεις Χαλαρή Κουβέντα με κάποιον που δε γνωρίζεις,4 Τρόποι να αυξήσεις την Κοινωνική Αξία σου, Πώς να κάνεις Αποτελεσματικές Ερωτήσεις στο Φλερτ, Τι κάνεις στα πρώτα λεπτά Κουβέντας με μια Κοπέλα;

Να θυμάσαι πως δεν είσαι μόνος

Όταν ένας άνδρας αντιμετωπίζει πολλές απορρίψεις χωρίς να καταλαβαίνει το γιατί απορρίπτεται, συχνά φτάνει στο σημείο να αναρωτιέται: «Ποιο το νόημα να συνεχίσω να προσπαθώ, αφού ότι και αν κάνω οι γυναίκες δε μου δίνουν καν την ευκαιρία;»

Όταν δεν έχεις εμπειρίες και δεν ξέρεις πώς να κάνεις μια γυναίκα να νιώσει ερωτική έλξη, νιώθεις πως το φλερτ δεν είναι για εσένα, πως δεν το «έχεις» ή πως δεν αξίζεις να έχεις επιτυχία με τις γυναίκες.

Έτσι, μετά από μερικές προσπάθειες τα παρατάς και σταματάς να προσπαθείς. Αν είσαι σε κάποιο μαγαζί απομονώνεσαι στη γωνία, ενώ βλέπεις τους άλλους γύρω σου να διασκεδάζουν. Μένεις στην ουσία άπραγος κοιτώντας όλη την ώρα την κοπέλα που σε ενδιαφέρει.

Προσπαθείς να σκεφτείς κάτι να της πεις και πίνεις το ένα ποτό μετά το άλλο για να βρεις το θάρρος να της μιλήσεις. Όμως δεν το κάνεις ποτέ και απογοητεύεσαι όταν τελικά βλέπεις την κοπέλα να μιλάει με κάποιον άλλο.

Αν κάνεις τα παραπάνω να ξέρεις πως δεν είσαι ο μόνος. Είναι πολλοί αυτοί που παγώνουν και δεν ξέρουν πώς να κάνουν την αρχή και τι να πουν στα πρώτα λεπτά κουβέντας με την κοπέλα.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δε μπορείς να βελτιωθείς στο φλερτ και να γίνεις καλύτερος. Όπως κάθε δεξιότητα έτσι και το φλερτ απαιτεί εξάσκηση, εμπειρία και φυσικά τη σωστή υποστήριξη.

Για αυτό το λόγο, και αν θες να είσαι μέλος μιας ενεργής ανδρικής κοινότητας και να έχεις την επιτυχία που σου αξίζει στο φλερτ, επικοινώνησε μαζί μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!