Τι είναι αυτό που θέλεις τελικά; - Men's Bible

Τι είναι αυτό που θέλεις τελικά;

Τι είναι αυτό που θέλεις τελικά;

Πρόσφατα αναρωτηθήκαμε για το ποιος είναι ο καθένας μας και το πώς θα αποκτήσουμε μια μοναδική ταυτότητα. Τώρα είναι ώρα να μου πεις τι θέλεις.

Όχι, αλήθεια το ρωτάω. Τι πραγματικά θέλεις; Άσε 2-3 λεπτά να κάτσει μέσα σου το ερώτημα. Δεν είναι κάποιο διαγώνισμα, αλλά η απάντηση θα επηρεάσει όλη την υπόλοιπη ζωή σου.

Πιθανότατα, για να βρίσκεσαι σε αυτό το site, να νιώθεις ότι θες να ξεκινήσεις το φλερτ με τις γυναίκες. Ή ίσως να είσαι ήδη αρκετά καλός και να θες να βελτιωθείς. Ή ίσως από την άλλη να νιώθεις κάποια έλλειψη στη ζωή σου και πιστεύεις ότι η αγάπη, ο έρωτας, το σεξ θα το γεμίσει.

Για αυτό θέλω να ξέρω: Τι είναι αυτό που θέλεις;

Είναι όντως μια αρκετά περίπλοκη ερώτηση, ειδικά όταν η αγάπη και το σεξ μπαίνουν στο μείγμα. Άσε που και η κοινωνία παίζει το ρόλο της, καθώς απορροφούμε όλων των ειδών τις συμπεριφορές και τις πεποιθήσεις για το τι υποτίθεται ότι πρέπει να θέλουμε. Δεχόμαστε αντικρουόμενα μηνύματα για το τι πρέπει να νιώθουμε για την σεξουαλικότητα, την μονογαμία, τον τρόπο ζωής. Μας λένε ξανά και ξανά ότι υπάρχουν συγκεκριμένα στάνταρ για το τι είναι «ωραίο» και αυτό είναι το ιδανικό που όλοι οι άνδρες θα πρέπει να κυνηγάνε.

Υποτίθεται ότι πρέπει να είμαστε αχόρταγοι «παίκτες». Υποτίθεται ότι πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι οικογενειάρχες. Υποτίθεται ότι πρέπει να βρούμε την Μοναδική. Θέλουμε το επικίνδυνο κακό κορίτσι. Θέλουμε την μικρή κι αθώα παρθένα. Μας λένε οι φίλοι μας τι πρέπει να θέλουμε. Μας λέει κι η οικογένεια μας.

Μπορείς να μπερδευτείς πολύ εύκολα. Και αν δεν είσαι προσεκτικός, μπορεί να πείσεις τον εαυτό σου ότι αυτό που θες είναι αυτό που θέλουν οι άλλοι άνθρωποι.

Το να γίνεις καλύτερος με τις γυναίκες είναι ένας πολύ ωραίος στόχος, κι ας είναι κάπως καταδικάσιμο από την κοινωνία (άσε τους να λένε). Όμως καθώς ξεκινάς να βελτιώνεις τη ζωή σου, χρειάζεται να αρχίσεις να αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που τελικά θέλεις. Και έπειτα πρέπει να απαντήσεις όσο πιο τίμια γίνεται. Αν δεν είσαι τίμιος με τον εαυτό σου, τότε κάνεις μεγάλη ζημιά σε εσένα τον ίδιο. Γιατί κάνεις πρόοδο, ναι, αλλά αν δεν είναι προς την σωστή κατεύθυνση, θα σου κοστίζει πολύ σε χρόνο και προσπάθεια.

Ξεκίνα, όπως πάντα λέμε στο Men’s Bible, με τα βασικά. Ωραία, θες να γίνεις καλύτερος με τις γυναίκες. Γιατί; Ποιος είναι ο τελικός στόχος σου; Βρίσκεις τον εαυτό σου να ζηλεύει τους άλλους άνδρες που είναι άνετοι με τις γυναίκες; Αν ναι, τι είναι αυτό που τους κάνεις τόσο σπουδαίους για εσένα; Είναι επειδή νιώθεις ότι αυτοί έχουν πιο πολλές επιλογές από ότι έχεις εσύ; Είναι επειδή θες όντως να κάνεις σεξ με όσο πιο πολλές γίνεται; Είναι επειδή είναι αυτή η ζωή τόσο διαμετρικά αντίθετη από αυτήν που κάνεις τώρα και θες να δεις πως είναι;

Ή μήπως είναι το αντίθετο; Θες απλά να βρεις αυτή την ξεχωριστή για εσένα και να παντρευτείς; Ή ίσως σου αρέσει να αφοσιώνεσαι σε μία σχέση και να την χαίρεσαι και όπου πάει;

Επίσης, τι τύπος γυναίκας σου αρέσει; Σε εμφάνιση; Σε προσωπικότητα; Ντροπαλή και ήσυχη; Εξωστρεφής και δραστήρια;

Τι είναι αυτό που θέλεις τελικά;

Αλλά γιατί σου ζητάω να τα σκεφτείς όλα αυτά;

Λοιπόν, για να ξεκινήσεις, αν σε ενδιαφέρει ένας συγκεκριμένος τύπος κοπέλας, τότε πρέπει να πας εκεί που βρίσκεται αυτός ο τύπος κοπέλας και να γίνεις μέρος αυτού του κόσμου. Σου αρέσουν οι κοπέλες που διαβάζουν βιβλία; Πήγαινε σε βιβλιοπωλεία. Προτιμάς κοπέλες που είναι πιο πολύ της διασκέδασης; Πήγαινε σε club.

Αλλά προτού προχωρήσεις, πρέπει να ξέρεις γιατί σου αρέσει αυτή που σου αρέσει. Δηλαδή: Σου αρέσει όντως η κοπέλα αυτή ή φαντασιώνεσαι αυτό που εκπροσωπεί; Σε ελκύει αυτή η σούπερ ενεργητική κοπέλα λόγω της ενέργειάς της ή ελπίζεις μέσα σου να βρεις κάποια να σε τραβήξει από την βαλτωμένη ζωή σου; Έχε υπόψη σου, ότι δεν υπάρχουν σωστές και λάθος απαντήσεις. Αρκεί να είσαι τίμιος με τον εαυτό σου.

Και μην φοβάσαι ποτέ να επανεξετάσεις τον εαυτό σου καθώς περνάει ο καιρός. Γιατί αυτό που θες μπορεί και όντως θα αλλάξει καθώς αλλάζεις και ο ίδιος. Ο «παίκτης» μπορεί να διαπιστώσει ότι θέλει να βρει μία και μόνο μία κοπέλα. Αυτός που έλεγε ότι θέλει σχέση, ότι τελικά του αρέσει η αλλαγή συντρόφων και οι πολλές εμπειρίες. Το παιδί των πάρτυ, ότι επιτέλους βρίσκει ειρήνη στο σπίτι του και ο μοναχικός ήσυχος τύπος, ότι η ζωή είναι μαζί με όλους τους άλλους.

Αυτές ήταν απλά κάποιες σκέψεις μου που ήθελα να μοιραστώ μαζί σου. Καλή τύχη εκεί έξω. Και αν μπορώ να βοηθήσω κάπως, είμαι στη διάθεσή σου.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!