Το Φλερτ είναι Συνεργασία - Men's Bible

Το Φλερτ είναι Συνεργασία

Το Φλερτ είναι Συνεργασία, 3 πράγματα που σε κάνουν λιγότερο Ελκυστικό στο Φλερτ (και πώς να τα αλλάξεις), Πώς να γίνεις πραγματικά Καλός με τις Γυναίκες

Διαβάζοντας τον τίτλο του άρθρου, δεν σε βοηθάει και πολύ να καταλάβεις τι εννοούμε με αυτό, οπότε ας το κάνουμε πιο απλό.

Όταν βγαίνεις να γνωρίσεις γυναίκες, δεν βγαίνεις για να εξαγοράσεις γυναίκες ή τουλάχιστον δεν πρέπει να το σκέφτεσαι έτσι.

Πολλοί άντρες το παρεξηγούν αυτό. Γι’ αυτό πολλές φορές βλέπουμε την λάθος τακτική του να προσεγγίζουν γυναίκες με σφηνάκια στο χέρι ή κερνώντας τες ποτά, σκεπτόμενοι ότι έτσι θα τις πείσουν να συναναστραφούν μαζί τους. Έτσι καταλήγουμε (πολύ κακώς βέβαια) σε νεύρα και τσαντίλα όταν δεν προκύπτει κάτι παραπάνω.

Το φλερτ δεν είναι αγοραπωλησία

Η γυναίκα δεν είναι προϊόν για αγορά, πώληση ή ανταλλαγή. Δεν μπορείς να ξεγελάσεις τις γυναίκες με δώρα, προσφορές και κεράσματα. Ακόμα κι αν το καταφέρεις όμως, να ξέρεις ότι δεν είναι για πολύ, ούτε είναι σοβαρή συναναστροφή.

Θυμάμαι έναν γνωστό μου, ο οποίος μου παραπονιόταν ότι δεν μπορεί να γνωρίσει σωστές γυναίκες στη ζωή του. Διαμαρτυρόταν ότι όσες γνώριζε, τον έκαναν παρέα για λίγο και προσπαθούσαν να του αποσπάσουν χρήματα.

Βέβαια αυτό που δεν έβλεπε ήταν ότι μόνος του έβγαζε αυτή την εικόνα προς τα έξω. Κυκλοφορούσε με ένα πούρο στο χέρι και όταν καθόταν σε κάποιο καφέ ή μπαρ, έβγαζε το κλειδί της Πόρσε του και το άφηνε επάνω στο τραπέζι. Συγνώμη αλλά με αυτή την εικόνα δεν περιμένεις να γνωρίσεις γυναίκα του κατηχητικού αλλά χρυσοθήρα!Το Φλερτ είναι Συνεργασία

Το φλερτ είναι συνεργασία

Το φλερτ λοιπόν, είναι μία διαδικασία ανταλλαγής πληροφοριών και σύγκρισης προσόντων. Αυτό σημαίνει ότι, όταν συναναστρέφεσαι με μία γυναίκα, συγκρίνεις αυτά που προσφέρει και αυτά που προσφέρεις (όχι απαραίτητα υλικά αγαθά) και αποφασίζετε αν θα υπάρξει «συνεργασία».

Και ναι! Το λέω σε εσένα που πιστεύεις ότι πρέπει να βγεις έξω και να πείσεις τις γυναίκες, με κάθε τρόπο, ότι είσαι καλός. Να θυμάσαι ότι είσαι εξίσου σημαντικός με αυτές. Όσο θες να τις πείσεις, άλλο τόσο θα πρέπει να σε πείσουν κι αυτές! Να το θυμάσαι αυτό την επόμενη φορά που θα βγεις έξω.

Γιατί μιλάμε για συνεργασία στο φλερτ, λοιπόν; Πολύ απλά, γιατί όταν συζητάς με μία κοπέλα, είτε είναι στο δρόμο, είτε σε κάποιο μπαρ, είτε αλλού, αυτό που κάνετε είναι να προσπαθείτε να έρθετε σε μία συμφωνία που θα έχει ενδιαφέρον και οφέλη και για τους δύο. Απώτερος σκοπός είναι η ευχαρίστηση και η διασκέδαση. Άρα «δουλεύετε» και για τις δύο πλευρές.

Ένα φανταστικό εργαλείο

Υπάρχει μία διαπραγματευτική επικοινωνιακή αρχή που λέει ότι αν καταφέρεις τον συνομιλητή σου να σου πει τρία «ναι», τότε έχεις καταφέρει να κλείσεις την συμφωνία. Η αρχή πίσω από αυτό είναι να την βάλεις σε θετική διάθεση και να συμφωνήσει μαζί σου. Έπειτα της προτείνεις και αυτό που θες για να σου πει «ναι» ή να συμφωνήσει μη λεκτικά.

Ένα απλό παράδειγμα, που είναι και ένας απλός τρόπος για να φιλήσεις μία κοπέλα, είναι να κάνεις τις παρακάτω ερωτήσεις.

Εσύ: Είσαι ελεύθερη;

Εκείνη: Ναι

Εσύ: Με βρίσκεις γοητευτικό;

Εκείνη: Ναι

Εσύ: Τότε δεν έχεις καμία δικαιολογία για να μην με φιλήσεις.

Φυσικά μόλις σου πει το ναι, απλά κάνεις την κίνηση σου και να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο εννοείται πως αν σου πεί όχι, το σέβεσαι και προχωράς και δεν επιμένεις.

Ένα αντίστοιχο παράδειγμα για κάτι πιο απλό, όπως το να πάρεις το τηλέφωνό της είναι:

Εσύ: Περάσαμε ωραία απόψε;

Εκείνη: Ναι, όντως

Εσύ: Θα ήταν ωραία να το επαναλάβουμε;

Εκείνη: Ναι, θα μου άρεσε

Εσύ: Δώσε μου το τηλέφωνό σου, να σε καλέσω μέσα στην εβδομάδα, να τα πούμε

Όπως βλέπεις, είναι μία απλή διαδικασία για να οδηγήσεις την κουβέντα με ήρεμο και απλό τρόπο, σε ένα αποτέλεσμα που θα αρέσει και στους δύο.

Να θυμάσαι ότι, όπως έχουμε πει κι εδώ, υπάρχουν πολλά θέματα για να συζητήσεις με μία γυναίκα και να της κερδίσεις το ενδιαφέρον, οπότε αν το κάνεις χαλαρά και σωστά, είναι σίγουρο ότι θα έχεις αποτέλεσμα.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!