5 Λάθη στα Μηνύματα σου που την κάνουν να Ξενερώνει μαζί σου - Men's Bible

5 Λάθη στα Μηνύματα σου που την κάνουν να Ξενερώνει μαζί σου

5 Λάθη στα Μηνύματα σου που την κάνουν να ξενερώνει μαζί σου, Απλά tips για να είσαι ευχάριστος και όχι κουραστικός στα social media

Πρόσφατα γνώρισες μια κοπέλα. Σου άρεσε, της άρεσες και η κουβέντα γρήγορα εξελίχθηκε σε φλερτ. Ανταλλάζετε τηλέφωνα και αρχίζετε να μιλάτε με μηνύματα. Όμως, όσο μιλάτε, αντιλαμβάνεσαι ότι η κοπέλα αρχίζει να ξενερώνει μαζί σου.

Από ενθουσιασμένη σταδιακά γίνεται όλο και πιο ψυχρή στα μηνύματα της. Γιατί;

Ο λόγος είναι πολύ απλός.

Για αρχή, δεν κλιμάκωσες σωστά και δεν προχώρησες την επικοινωνία σας στο επόμενο επίπεδο.

Αντίθετα, της έστελνες μηνύματα συνεχώς και περίμενες πως κάτι θα συμβεί από μόνο του ή πως η κοπέλα θα σου έλεγε να βγείτε. Όμως είναι δική σου δουλειά να κάνεις την κίνηση.

Εσύ είσαι αυτός που πρέπει να φέρει την ευθύνη της γνωριμίας και για οτιδήποτε συμβεί ανάμεσα σας.

Τα μηνύματα γρήγορα γίνονται βαρετά και έτσι η κοπέλα ξενερώνει

Όταν η κοπέλα είναι ενθουσιασμένη με τη γνωριμία σας, τα πρώτα μηνύματα της αντανακλούν αυτόν τον ενθουσιασμό. Ωστόσο, αν το μόνο που κάνεις είναι να της στέλνεις συνεχώς, τότε ρισκάρεις να βαλτώσει η μεταξύ σας επικοινωνία.

Το κείμενο είναι φτωχό μέσο για να γνωριστούν δύο άνθρωποι και μάλιστα γρήγορα γίνεται βαρετό. Ο στόχος σου πάντα είναι να τα πείτε πάλι από κοντά, όπου μπορείς να την δεις, να την ακούσεις και να την αγγίξεις. Όχι να τα λέτε μέσα από μια οθόνη.

Μην ξοδεύεις πολύ χρόνο λοιπόν στα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τα σαν εργαλείο το οποίο θα σας βοηθήσει να κανονίσετε το ραντεβού και όχι για να μοιραστείτε την ιστορία της ζωής σας.

Κάνεις ορθογραφικά και χρησιμοποιείς παιδικό τρόπο γραφής

Πρόσφατα ένας φίλος του site επικοινώνησε μαζί μας ζητώντας μας συμβουλές για ένα θέμα που τον απασχολούσε.

Ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν γύρω στα 28, διαβάζοντας το μήνυμα του όμως, η αίσθηση που άφηνε ο τρόπος γραφής του ήταν ενός μικρού παιδιού και όχι ενός ώριμου ενήλικα.

Και αυτό γιατί το μήνυμα του ήταν γραμμένο στα greeklish και με πολλές συντομογραφίες.

Είναι σημαντικό λοιπόν να θυμάσαι πως, επειδή στην ανταλλαγή μηνυμάτων έχεις μονάχα το κείμενο ως μέσο επικοινωνίας, η αίσθηση που αφήνουν στη γυναίκα τα μηνύματα σου παίζει κρίσιμο ρόλο.

Θες να της δώσεις την αίσθηση πως είσαι ώριμος άνδρας και όχι παιδί. Ακόμα και αν εκείνη χρησιμοποιεί έναν παιδικό τρόπο γραφής στα μηνύματα της, δε χρειάζεται να την αντιγράψεις.

Αν δεν θες λοιπόν η κοπέλα να ξενερώνει με τα μηνύματα σου, απόφυγε τις συντομογραφίες και γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι λατινικούς.

Επίσης, καλό είναι να τσεκάρεις την ορθογραφία σου πριν στείλεις το μήνυμα. Ένα δύο λάθη εδώ κι εκεί δεν χαλούν την εικόνα σου. Όμως ένα κείμενο γεμάτο ορθογραφικά, τι εντύπωση πιστεύεις δίνει στην κοπέλα για εσένα;

Επιδιώκεις συνεχώς την επαφή μαζί της και αυτό την ξενερώνει

Οκ, είναι καλό να μιλάτε μέσω μηνυμάτων, ωστόσο σιγουρέψου πως της δίνεις την ευκαιρία να νιώσει πως της λείπεις.

Δε χρειάζεται να απαντάς αμέσως σε κάθε μα κάθε μήνυμα που σου στέλνει, και δε χρειάζεται να της στέλνεις πάρα πολλά μηνύματα.

Αν επιδιώκεις να μιλάτε συνεχώς και της στέλνεις πολύ, κινδυνεύεις να την κάνεις να σε δει ως άνδρα ενοχλητικό, αλλά και πολύ εύκολο. Και εννοείται πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνεις πιεστικός.

Ειδικά αν η κοπέλα που σου αρέσει είναι αρκετά εμφανίσιμη, τότε θα δέχεται καθημερινά στα social media πολλά μηνύματα από άνδρες που ελπίζουν να «σταθούν τυχεροί» μαζί της.

Αν είσαι απλά άλλος ένας τύπος που της στέλνει συνεχώς μηνύματα, τότε δεν έχει σημασία πόσο ωραία ή έξυπνα είναι τα μηνύματα αυτά. Είσαι ένας από τους πολλούς θαυμαστές της.

Απόφυγε λοιπόν την υπερβολή και επιδίωξε να κανονίσετε να βγείτε και όχι να πιάσετε κουβέντα περί ανέμων και υδάτων μέσα από τα μηνύματα.

Θες να μάθεις τα πάντα για το φλερτ μέσω μηνυμάτων; Δες εδώ

Δείχνεις απεγνωσμένος

Συχνά, ο τύπος εκείνος που στέλνει το ένα μήνυμα μετά το άλλο, περιμένει η απάντηση της κοπέλας να είναι άμεση. Και αν εκείνη δεν απαντήσει τόσο γρήγορα και τόσο άμεσα όσο εκείνος θέλει, τότε αρχίζει και αγχώνεται.

Πανικοβάλλεται, αναρωτιέται τι μπορεί να έκανε λάθος και αρχίζει να στέλνει στην κοπέλα ακόμα περισσότερα μηνύματα.

Και όχι μόνο αυξάνει τη συχνότητα με την οποία προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της, αλλά πολύ πιθανό να της στείλει και κάποιο άμεσο, θυμωμένο ή πληγωμένο μήνυμα ζητώντας της εξηγήσεις επειδή δεν απαντάει στα μηνύματα του.

Όλη αυτή η συμπεριφορά όμως δείχνει έναν άνδρα σε απόγνωση και όχι έναν άνδρα ελκυστικό. Και όσο περισσότερο αυτός συνεχίζει σε αυτό το μοτίβο, τόσο γρηγορότερα η κοπέλα ξενερώνει, χάνοντας τον ενθουσιασμό και το σεβασμό της για εκείνον.5 Λάθη στα Μηνύματα σου που την κάνουν να ξενερώνει μαζί σου

Στέλνεις «Πονηρές» φωτογραφίες

Ένας από τους λόγους που η πορνογραφική βιομηχανία απευθύνεται κυρίως σε ανδρικό κοινό, είναι πως οι άνδρες είμαστε κατά βάση οπτικοί τύποι. Η σεξουαλική μας επιθυμία πυροδοτείται από οπτικά κυρίως ερεθίσματα, ωστόσο αυτό δε συμβαίνει και με τις γυναίκες.

Το να στείλεις σε μια κοπέλα φωτογραφία το πέος σου, έχει μικρή επίδραση στη σεξουαλική της επιθυμία. Και όχι μόνο έχει μικρή επίδραση αλλά η κοπέλα ξενερώνει με αυτήν την κίνηση σου.

Ο λόγος είναι πως οι γυναίκες «ανάβουν» κυρίως με τη συμπεριφορά του άνδρα και την προσωπικότητα του και λιγότερο με το σώμα του.

Αυτό εννοούμε όταν λέμε πως οι γυναίκες είναι πιο «εγκεφαλικές». Σημασία έχει το πως την κάνεις να νιώθει και όχι το τι της δείχνεις.

Μπορεί λοιπόν εσύ να «ανάβεις» εύκολα όταν εκείνη σου στέλνει μια γυμνή της φωτογραφία, αλλά για να «ανάψει» εκείνη όταν της στείλεις φωτογραφία τους κοιλιακούς σου, θα πρέπει πρώτα να έχεις προβάλει ελκυστικά χαρακτηριστικά μέσα από τη συμπεριφορά σου.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!