Πως να μην Χάνεσαι στην κουβέντα όταν Φλερτάρεις - Two Coaches and a drink 63 - Men's Bible

Πως να μην Χάνεσαι στην κουβέντα όταν Φλερτάρεις – Two Coaches and a drink 63

 

Το πόσο καλός είσαι στην επικοινωνία παίζει τεράστιο ρόλο. Όχι μόνο στο φλερτ αλλά και στη ζωή γενικότερα. Η ικανότητα να μεταφέρεις σωστά το μήνυμα σου ή να αποκωδικοποιήσεις σωστά το μήνυμα των άλλων, επηρεάζει άμεσα τις σχέσεις σου, την εργασία σου και το πόσες πόρτες θα ανοίξουν στη ζωή σου.

____________________________________________
Τι είναι το Two Coaches and a drink

Το Two Coaches and a drink είναι η πιο ποιοτική Αντρική εκπομπή στην Ελλάδα!

Σε αυτήν οι coach μας συζητούν μαζί σου όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν το σύγχρονο άνδρα, όπως επικοινωνία, αυτοβελτίωση, σχέσεις, φλερτ, ψυχολογία, με τον ποιοτικό λόγο του Men’s Bible.

Κάθε εβδομάδα, ο Βασίλης (Επικοινωνιολόγος και Coach) και ο Δήμος (Coach) σου κάνουν παρέα αναλύοντας θέματα που θέτουν οι φίλοι του Men’s Bible.

Μπορείς να μας ακούσεις σε Podcast στο Spotify και στο YouTube. Καλωσόρισες στην παρέα!

Αν σου άρεσε το podcast, μοιράσου το με κάποιον φίλο σου που πιστεύεις ότι θα βοηθήσει. Για να κρατήσεις επαφή, κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ: https://bit.ly/2KJrutn

Θες να μας γνωρίσεις από κοντά; Έλα σε επαφή με τους Coach μας!

Instagram

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!