Σ’ αρέσει να φλερτάρεις μόνος; 2 απλοί τρόποι για να το κάνεις σωστά - Men's Bible

Σ’ αρέσει να φλερτάρεις μόνος; 2 απλοί τρόποι για να το κάνεις σωστά

Σ’ αρέσει να φλερτάρεις μόνος; 2 απλοί τρόποι για να το κάνεις σωστά

Μήπως βαρέθηκες να βγαίνει με φίλους που δεν ξέρουν πώς να φλερτάρουν;

Όσες φορές προσπάθησες να τους δείξεις τι να κάνουν ή να τους πείσεις να έρθουν μαζί σου, πήρες απαντήσεις όπως: «Που να τρέχουμε τώρα ρε φίλε;» ή «Μα καλά, θα βγούμε να κάνουμε τους γύπες;» ή «Αυτά δεν πιάνουν φίλε. Αν δεν την κεράσεις τρία σφηνάκια και δύο ποτά δεν κάνεις τίποτα».

Αν τα βαρέθηκες όλα αυτά, είναι λογικό γιατί θέλεις κάτι παραπάνω από την ζωή σου και αυτοί οι φίλοι δεν είναι ικανοί να σου τα προσφέρουν.

Άσε που αν αποφασίσεις να βγεις μαζί τους έξω, υπάρχει περίπτωση να σου κάνουν χαλάστρα. Οι περισσότεροι από αυτούς αισθάνονται αμήχανα ή ζηλεύουν όταν βλέπουν έναν άλλο άντρα να έχει επιτυχίες με τις γυναίκες.

Είναι πάρα πολλές οι φορές που κάποιος φίλος που δεν ήξερε, προσπάθησε να με μειώσει μπροστά σε μία γυναίκα, μόνο και μόνο για να την ξενερώσει και να μην καταφέρω να πάρω το τηλέφωνο της.

Αν, λοιπόν, σε κούρασαν όλα αυτά, τότε ήρθε η ώρα να βάλεις τα καλά σου, να ετοιμαστείς ψυχολογικά και να βγεις έξω, μόνος, για να φλερτάρεις. Επίσης, αν έχεις πολλούς τέτοιους φίλους, ίσως ήρθε η ώρα να αφήσεις κάποιους από αυτούς να πετάξουν μακριά σου και να βρεις άλλες παρέες.

Τώρα θα μου πεις, γιατί να παίξεις μόνος και μήπως είναι λίγο περίεργο να κυκλοφορεί ένας τύπος μόνος του στα μαγαζιά; Θα σου απαντήσω βιολογικά.

Οι άνθρωποι, όπως και πολλά από τα θηλαστικά, είναι κοινωνικά όντα και έχουν την τάση να κινούνται σε αγέλες. Αν έχεις προσέξει τα λιοντάρια, ποια από αυτά κινούνται σε αγέλες και ποια κινούνται μόνα τους;

Σε αγέλες κινούνται οι θηλυκές και τα μικρά τους και κάποιες φορές, τα νεαρά αρσενικά που δεν έχουν αρκετή πείρα και αυτοπεποίθηση για να κυκλοφορήσουν μόνα τους. Τα έμπειρα αρσενικά κινούνται μόνα τους, κυνηγάνε μόνα τους και είναι ανεξάρτητα. Γίνε ένα τέτοιο αρσενικό και πάμε να σου πω τι μπορείς να κάνεις.Σ’ αρέσει να φλερτάρεις μόνος; 2 απλοί τρόποι για να το κάνεις σωστά

Στον δρόμο

Είναι ότι πιο απλό μπορείς να κάνεις. Βγες μόνος σου σε έναν πολυσύχναστο δρόμο και άρχισε να τον περπατάς. Φρόντισε να είναι δρόμος που έχει μαγαζιά, έτσι ώστε να υπάρχουν και γυναίκες.

Προσέγγισε όποια σου αρέσει και μίλα της. Ένας άντρας μόνος στο δρόμο, δεν πρόκειται να προκαλέσει αρνητική εντύπωση γιατί είναι κάτι συνηθισμένο. Μπορείς να τις προσεγγίσεις είτε ευθέως, είτε με έμμεσο τρόπο.

Τι να προσέξεις

Φρόντισε να είναι δρόμος με κόσμο και φώτα για να μην τις τρομάξεις.

Επίσης, ντύσου με κάτι σχετικά καλό, χαμογέλα και έχε τα χέρια σου έξω από τις τσέπες σου για να μην νομίσει ότι έχεις κάτι κρυμμένο εκεί. Προσέγγιζε τες χαλαρά, με αυτοπεποίθηση και σταθερή φωνή.

Αν η στάση σου ή η φωνή σου χαμηλώσει, μπορεί να σε περάσει για ζητιάνο ή κάποιον που προσπαθεί να της πουλήσει κάτι.

Θες να έχεις πλήρες πλάνο επικοινωνίας για τον δρόμο και τα μπαρ; Δες εδώ

Σε μπαράκια

Οκ, μάζεψες αρκετά τηλέφωνα έξω και ίσως και να κουράστηκες περπατώντας πάνω κάτω στο δρόμο. Ειδικά αν κάνει υπερβολικό κρύο ή υπερβολική ζέστη, τότε έχεις έναν ακόμα λόγο να μπεις σε κάποιο μαγαζί για να προστατευτείς.

Άσχετα με το αν θα διαλέξεις το κέντρο της πόλης, τα βόρεια ή τα νότια προάστια, υπάρχουν πολλά μαγαζιά που μπορείς να γνωρίσεις γυναίκες. Μην χάνεις χρόνο και μην το σκέφτεσαι πολύ γιατί μπορεί να αλλάξεις γνώμη. Μπες σε ένα μαγαζί και κοντοστάσου στην πόρτα.

Όσο θα κοιτάς μέσα στο μαγαζί για να δεις ποιες διαθέσιμες παρέες υπάρχουν, οι υπόλοιποι θα νομίζουν ότι ψάχνεις να βρεις την παρέα σου, οπότε δεν θα δημιουργήσεις εντυπώσεις και δεν θα ασχοληθεί κανείς μαζί σου. Μόλις βρεις κάποια που σου αρέσει, κινήσου προς τα εκεί και πιάσε της αμέσως κουβέντα. Πες της ότι δεν θα κάτσεις πολύ και φρόντισε να το εννοείς.

Φεύγοντας από αυτή, κάνε έναν γύρο στο μαγαζί για να δεις αν υπάρχει κάποια άλλη που θα ήθελες να μιλήσεις. Αν η πρώτη σου προσέγγιση ήταν επιτυχημένη, φρόντισε η επόμενη να είναι σε ένα μέρος του μαγαζιού που δεν θα φαίνεται από την πρώτη. Μετά από αυτό, βγες από το μαγαζί και πήγαινε στο επόμενο.

Τι να προσέξεις

Μην γίνεις εκείνος ο τύπος που κάθεται και πίνει ποτό στην μπάρα, μόνος του. Αν θες να το κάνεις, τότε θα είναι μόνο για ποτό και όχι για να φλερτάρεις.

Κάθισε λίγο χρόνο σε κάθε μαγαζί. Αν μείνεις μισή ώρα σε μία γωνία του μαγαζιού, χωρίς να κάνεις κάτι και απλά κοιτώντας τις διπλανές παρέες, θα κάνεις κακή εντύπωση. Καλό είναι να είσαι περιποιημένος χωρίς να κάνεις υπερβολές. Δεν χρειάζεται να ντυθείς γαμπρός για να τις εντυπωσιάσεις.

Τώρα αν δεν ξέρεις τι να τους πεις, μπορείς πάντα να επικοινωνήσεις μαζί μας, να έρθεις από τα γραφεία μας για μια σύντομη κουβέντα και έναν καφέ και θα σου φτιάξουμε ένα πλάνο στα μέτρα σου.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!