Πως να Φλερτάρεις με Σερβιτόρα / Μπαργούμαν και όχι μόνο - Men's Bible

Πως να Φλερτάρεις με Σερβιτόρα / Μπαργούμαν και όχι μόνο

Πως να Φλερτάρεις με Σερβιτόρα / Μπαργούμαν και όχι μόνο

Πάντα θα υπάρχει μία σερβιτόρα ή μία μπαργούμαν που την θες πολύ. Είναι απαράβατος νόμος ή μήπως έτσι πιστεύουμε;

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Οι μπαργούμεν και οι σερβιτόρες έχουν αποτελέσει το άπιαστο όνειρο πολλών ανδρών.  Πόσες φορές έχεις βγει έξω και έχεις καταλήξει να χαζεύεις αυτή που σερβίρει ή έχεις περάσει ατελείωτες ώρες κοιτώντας μία μπαργούμαν να σερβίρει ποτά και να δέχεται το (πολλές φορές άχαρο) φλερτ από διάφορους άντρες;

Το ίδιο ισχύει και για την υποδοχή του καταστήματος, τις κοπέλες που δουλεύουν στο προμόσιον, σε φούρνο, σε ταμείο και οποιαδήποτε άλλη είναι σε θέση που την εκθέτει μπροστά σε κόσμο.

Όπως είναι αναμενόμενο, το γεγονός ότι «εκτίθενται» τις κάνει να φαίνονται περισσότερο και πολλοί αισθάνονται ότι αν καταφέρουν να ρίξουν μία γυναίκα που δουλεύει στην εξυπηρέτηση, θα πετύχουν δήθεν μεγάλο κατόρθωμα.

Είναι όμως πραγματικά έτσι; Και αν ναι, τι μπορούμε να κάνουμε για να έχουμε επιτυχία με μία τέτοια γυναίκα; Τι πρέπει να προσέξεις;

Εκείνη την ώρα η σερβιτόρα / μπαργούμαν δουλεύει

Το να φλερτάρεις μία τέτοια κοπέλα έχει κάποιες δυσκολίες που δεν γίνεται να αγνοήσεις. Κατ’ αρχάς την ώρα που εσύ θέλεις να φλερτάρεις, εκείνη δουλεύει. Αυτό σημαίνει ότι προσπαθεί να εργαστεί κι έχει κι εσένα από πάνω της να της λες ατάκες και σχόλια.

Ταυτόχρονα, κάπου στον χώρο υπάρχει ένας υπεύθυνος ορόφου ή κάποιος προϊστάμενος που την τσεκάρει για να δει αν κάνει γρήγορα και αποτελεσματικά την δουλειά της. Αν διαπιστώσει ότι την καθυστερείς, θα πιέσει εκείνη κι όχι εσένα, γιατί είσαι πελάτης και θέλει να είσαι χαρούμενος.

Βάλε στην εξίσωση το γεγονός ότι στον χώρο υπάρχουν κι άλλοι πελάτες που κοιτάνε «Τι θα πει ο κόσμος» και να είσαι σίγουρος ότι όλη αυτή η κατάσταση θα την κάνει να αισθανθεί άβολα.Φλερτάροντας με σερβιτόρες / μπαργούμεν και όχι μόνο

Είναι η δουλειά της να είναι φιλική

Άσχετα με το αν είναι πίσω ή μπροστά από μία μπάρα ή στην είσοδο ενός μαγαζιού, ο πρωταρχικός σκοπός της δουλειάς της είναι να είναι ευγενική με τον κόσμο και να τον βοηθάει να περάσει καλά. Αυτό σημαίνει ότι αυτές οι κοπέλες είναι περισσότερο φιλικές από ότι έχουμε συνηθίσει. Περισσότερα χαμόγελα, αγγίγματα, ίσως και κάποια κεράσματα.

Όλα αυτά είναι μέρος της δουλειάς της και δεν πρέπει να τα λαμβάνουμε υπ’ όψιν. Εξάλλου δεν είναι λίγες οι φορές που ο κόσμος τους κολλάει την ταμπέλα της εύκολης, λόγω αυτής της φιλικότητάς τους.

Καταλαβαίνω ότι σου αρέσει που έχεις αυτή την έξτρα προσοχή αλλά να έχεις πάντα στο νου σου ότι ίσως είναι μέρος του σόου όλο αυτό.

Αυτό που προτείνουμε συνήθως, είναι να μην ασχοληθείς με κοπέλες που είναι η δουλειά τους να είναι ευχάριστες και αντ’ αυτού να ασχοληθείς με όλες τις υπόλοιπες που έχουν διαφορετική νοοτροπία. Παρόλα αυτά, αν κρίνεις ότι αξίζει τον κόπο και επιμένεις να κάνεις την κίνησή σου, οφείλουμε να σου δώσουμε μερικές συμβουλές για να κάνεις την δουλειά σου ευκολότερη κι αποτελεσματικότερη.

Θες να μάθεις πως να φλερτάρεις με σερβιτόρες και μπαργούμεν αποτελεσματικά; Δες εδώ

Βγες από τα τετριμμένα

Την ώρα που πλησιάζεις μία τέτοια κοπέλα και σκέφτεσαι μία φανταστική και μοναδική ατάκα, να ξέρεις ότι κάποιος της την έχει ήδη πει. Έχει δει κι ακούσει όσα δεν μπορείς να φανταστείς και έχει μάθει να αποκρούει αυτούς που την προσεγγίζουν, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Αυτό σημαίνει ότι για να τραβήξεις την προσοχή της θα πρέπει να βγεις αρκετά έξω από την ζώνη άνεσης σου και να βγάλεις κι αυτήν από την δική της. Δεν θα ξεχάσω την φορά που ένας από τους coach μας, προσεγγίζοντας μία κοπέλα στην υποδοχή ενός καταστήματος, πήρε το χέρι της, την έκανε μία σβούρα και μόλις την έφερε μπροστά του, ξεκίνησε να χορεύει μαζί της. Εκείνη γελούσε και όλο το βράδυ περνούσε από μπροστά μας και έλεγε «Ο τρελός». Περιττό ότι φεύγοντας αντάλλαξαν τηλέφωνα με (πάντα) διακριτικό τρόπο.

Δεν έχει νόημα να κεράσεις ποτό την μπαργούμαν ή την σερβιτόρα, γιατί έχει ήδη πιει αρκετά. Όπως δεν έχει νόημα να παιδεύεις μία πωλήτρια δοκιμάζοντας μπλουζάκια όλη μέρα, απλά και μόνο για να την έχεις κοντά σου.

Για να κερδίσεις την σερβιτόρα / μπαργούμαν, χτίσε οικειότητα

Αν θες να προσεγγίσεις σερβιτόρα ή κάποια πωλήτρια, ίσως χρειαστεί να πας στο μαγαζί της μερικές φορές παραπάνω για  να χτίσεις οικειότητα και να είναι άνετη μαζί σου όταν θα κάνεις το επόμενο βήμα. Από την στιγμή που θα αρχίσετε να μιλάτε, άσε την να ανοιχτεί και πείραξε την με ελαφρύ χιούμορ για να την βάλεις στο κλίμα.

Όταν σου ανοιχτεί αρκετά και αρχίσει να σε πειράζει κι εκείνη, πες την μία ατάκα του τύπου «Ωραία τα λες. Τα λες έτσι και εκτός εργασίας;» και να είσαι σίγουρος ότι θα καταλάβει αμέσως τι εννοείς.

Η ανταλλαγή τηλεφώνων θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί είναι στον χώρο εργασίας της και η συναναστροφή με τους πελάτης απαγορεύεται. Μπορείς να της πεις κάτι όπως «Θα ήθελα να τα ξαναπούμε αλλά δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση στον χώρο εργασίας σου. Πως μπορούμε να το κανονίσουμε;», οπότε θα σου πει αυτή τι μπορείτε να κάνετε.

Να θυμάσαι ότι το φλερτ με αυτές τις γυναίκες είναι ιδιαίτερο και απαιτεί ικανότητα, ευελιξία και ετοιμότητα για να μπορείς να προσαρμοστείς στις καταστάσεις.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!