10 Κανόνες για να στέλνεις Μηνύματα που θα κρατήσουν το Ενδιαφέρον της - Men's Bible

10 Κανόνες για να στέλνεις Μηνύματα που θα κρατήσουν το Ενδιαφέρον της

10 Κανόνες για να στέλνεις Μηνύματα που θα κρατήσουν το Ενδιαφέρον της

Αν δυσκολεύεσαι να κρατήσεις το ενδιαφέρον της με τα μηνύματα που στέλνεις, οι πιθανότητες λένε ότι αυτό έχει περισσότερο να κάνει με την ικανότητά σου να επικοινωνείς κρατώντας το ενδιαφέρον της.

Με το μεγαλύτερο μέρος της επικοινωνίας να γίνεται πια online, και προτού αποφασίσει κι αυτή αν θέλει να βρεθείτε από κοντά, θα βγάλει κάποια συμπεράσματα για εσένα από τα μηνύματα σου. Και όπως καταλαβαίνεις, το να επικοινωνείς με κάποια που δεν ξέρεις καλά (ή πολλές φορές δεν ξέρεις και καθόλου) είναι δύσκολο.

Οπότε ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες για να αποφύγεις τις κακοτοπιές στα μηνύματα που της στέλνεις.

#1 Μην απαντάς σε όλα

Αν αυτό που σου έστειλε δεν χρειάζεται απάντηση, τότε μην απαντάς. Αν το τελευταίο της μήνυμα ήταν απλά ένα «χαχα» ή ένα emoticon, τότε δεν χρειάζεται να απαντήσεις. Καλύτερα να αφήσεις τον διάλογο σε υψηλό mood.

#2 Μην προσπαθείς μόνο εσύ

Δεν χρειάζεται να κρατάς μόνιμα εσύ τη συζήτηση ζωντανή. Δεν είναι δική σου δουλειά, πρέπει να συμμετέχει και αυτή. Όσο πιο συχνά της στέλνεις, τόσο πιο δύσκολο είναι ο διάλογος να παραμείνει ενδιαφέρων. Μην προσκολλάσαι στις συζητήσεις λες και δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις.

 #3 Μην προσπαθείς να αποδείξεις τον εαυτό σου

Αν την δεις ότι γίνεται πιο ψυχρή είναι πιθανό να ρίξεις το φταίξιμο σε εσένα και να σκεφτείς ότι αν της είχες δείξει μια διαφορετική πλευρά σου, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Συχνά αυτό σε κάνει να της στέλνεις μηνύματα με άλλο στυλ που δείχνει ότι μπορείς να φλερτάρεις, ότι είσαι δυναμικός, αρρενωπός κλπ. Μην ασχοληθείς καν. Η πιο δυνατή κίνηση είναι να το αφήσεις το θέμα.

#4 Πρέπει να υπάρχει αμοιβαιότητα

Αν ποτέ δεν συμφωνεί να βγείτε ή αν η συζήτηση ξεθυμάνει πολύ, τότε απλά άσε την. Οι γυναίκες δεν είναι ένας γρίφος που πρέπει να λύσεις. Καλύτερα να επενδύσεις σε κάποια, που επενδύει και σε σένα.

#5 Άσε τα emoticons στην άκρη

Μείωσε τη χρήση των emoticons. Όταν τα χρησιμοποιείς συνέχεια φαίνεται σαν να προσπαθείς πολύ. Και ακόμα χειρότερα, δείχνεις σαν φίλος της και όχι σαν δυνητικός εραστής. Και ο στόχος είναι να δείχνεις αυτοπεποίθηση. 10 Κανόνες για να στέλνεις Μηνύματα που θα κρατήσουν το Ενδιαφέρον της

#6 Μην γράφεις περισσότερα από εκείνην

Μην απαντάς στα ψίχουλα που σου δίνει με …ολόκληρο κέικ. Αν σου δίνει λίγη από την  προσοχή της απαντώντας μονολεκτικά ή με λίγες λέξεις, μην απαντάς εσύ με ολόκληρες παραγράφους και εκθέσεις . Έτσι καταλαβαίνει ότι με λίγα από μεριάς της παίρνει πολλά από εσένα.

#7 Μην την κυνηγάς

Δεν κυνηγάς γυναίκες που δεν ενδιαφέρονται να σε συναντήσουν από κοντά. Αν της έχεις ζητήσει τον αριθμό της ή να συναντηθείτε περισσότερες από μία φορά και σε αγνόησε, τότε προχώρα σε άλλες περιπτώσεις. (Εκτός αν δεν σε πειράζει να μιλάτε σαν απλοί φίλοι).

#8 Μην την ψάχνεις σε πολλά διαφορετικά social media

Ξέρω ότι είναι δελεαστικό αν δεν σου απάντησε στο viber, να της στείλεις και στο Instagram. Αλλά απόφυγε να την κάνεις follow κι εκεί. Κράτα τα πράγματα χαλαρά και απλά δώσε της χρόνο να απαντήσει. Και αν δεν ανταποκριθεί τελικά, δεν χάνεις και κάτι.

#9 Τα μηνύματα είναι για να κανονίσετε να βρεθείτε

Ο σκοπός των περισσότερων μηνυμάτων είναι για να κανονίσετε να βγείτε. Μην προσπαθείς μέσα από να δημιουργήσεις κάποια σύνδεση, είναι δύσκολο και τις περισσότερες φορές αποτυχία. Φρόντισε τα μηνύματά σου να είναι διαδικαστικά προκειμένου να συναντηθείτε και να αναπτύξετε τη χημεία σας από κοντά.

Θες να στέλνεις τα σωστά μηνύματα για να βγαίνετε ραντεβού; Δες εδώ

#10 Μην δείξεις χολωμένος

Αν σε εκνευρίσει, εξαφανιστεί, σου ακυρώσει κλπ καλό είναι να αντισταθείς στον πειρασμό να της την «πεις» με κάποιο επιθετικό σου μήνυμα. Αυτό σε κάνει να δείχνεις πικραμένος και αποτελεί χάσιμο χρόνου και ενέργειας. Αν δεν θέλει να σε δει από κοντά, τότε προχώρα σε άλλες γυναίκες που θέλουν.

Θυμήσου ότι το να σέβεσαι τον εαυτό σου, τον χρόνο σου και τα στάνταρ σου είναι πολύ πιο σημαντικό από οποιαδήποτε νέα γνωριμία. Το τι θα της στείλεις δεν είναι επιστήμη, αλλά σίγουρα απαιτεί να έχεις έναν υγιή βαθμό αυτοεκτίμησης.

Για αυτό επικεντρώσου σε κοπέλες που είναι ανοιχτές να βρεθείτε από κοντά, επικοινωνούν μαζί σου ομαλά και με σεβασμό και σε εσένα.

Αν νιώθεις ότι χρειάζεται να αποκτήσεις υψηλότερα στάνταρ και την ικανότητα να σταματήσεις να την βάζεις με το καλημέρα ψηλά σε «θρόνο», βεβαιώσου πρώτα ότι έχεις δουλέψει σε αυτό προτού ασχοληθείς με το τι μηνύματα θα της στείλεις. Και αν θες βοήθεια, πάτα απλά εδώ για να σε καθοδηγήσουν υπεύθυνα οι coach μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!