Γιατί δυσκολεύεσαι να προσελκύσεις τις γυναίκες που σου αρέσουν; - Men's Bible

Γιατί δυσκολεύεσαι να προσελκύσεις τις γυναίκες που σου αρέσουν;

Γιατί δυσκολεύεσαι να προσελκύσεις τις γυναίκες που σου αρέσουν;

Σήμερα θα σου αναλύσω τους τέσσερις βασικότερους λόγους, που σε αποτρέπουν απ’ το να προσελκύσεις τις γυναίκες που σου αρέσουν.

Ειδικά αν είσαι νέος αναγνώστης του  Men’s bible και έχεις ξεκινήσει τα πρώτα σου βήματα στο φλερτ, θα έχεις έρθει πολλές φορές αντιμέτωπος με τις παρακάτω καταστάσεις.

Μιας και οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν (Spoiler alert* για το επόμενο άρθρο), δώσε βάση ώστε να μπορέσεις να αποφύγεις κάποια πράγματα που «ρίχνουν» τις επιδόσεις σου στο φλερτ!

Spoiler alert: Φλερτ τις μέρες των γιορτών; Δες εδώ. 

#1 Η αρχή (άνοιγμα)

Πριν προσεγγίσεις μία κοπέλα, πολλές φορές πιάνεις τον εαυτό σου να το σκέφτεται υπερβολικά. Φαντάζομαι πως ήδη γνωρίζεις ότι αυτό δεν σε βοηθάει και πολύ, διότι όσες περισσότερες σκέψεις κάνεις, τόσο περισσότερο προσπαθεί το μυαλό σου να τις εκλογικεύσει, προκειμένου να σε αποτρέψει από το να της μιλήσεις «paralysis by analysis».

Ακόμα και όταν καταφέρεις να προσεγγίσεις, πηγαίνεις διστακτικά ή νευρικά στην κοπέλα και αμέσως αυτή αντιλαμβάνεται την αμηχανία σου, ώσπου σου γυρνάει την πλάτη… Και φυσικά έτσι δεν θα μπορέσεις ποτέ να προσελκύσεις τις γυναίκες που σου αρέσουν.

Το έχω πει άπειρες φορές και δε θα σταματήσω ποτέ να το λέω:  Ο κανόνας των 3 δευτερολέπτων (δεν τον εφηύρα εγώ αλλά δουλεύει). Όσο αγχωμένος και να νιώθεις, απλά και μόνο για να αποκτήσεις μια μικρή δόση αυτοπεποίθησης, καλύτερα να το κάνεις και έπειτα να το μετανιώσεις, παρά να μην το κάνεις ποτέ.

Από τη στιγμή που θα δεις μια κοπέλα που σου αρέσει, έχεις 3 δευτερόλεπτα για να πας να της μιλήσεις. Ξέρω τί σκέφτεσαι «μα πως θα πάω, έτσι απροετοίμαστος»;  Θα σου πω το εξής, καλύτερα να πας να της μιλήσεις απευθείας και να σκεφτείς αργότερα τί έκανες σωστά και τί όχι, παρά να προσπαθείς να μαντέψεις εξαρχής το τί θα πεις ώστε να της τραβήξεις το ενδιαφέρον.

Εκτός και αν είσαι μάντης! Οπότε, σταμάτα να σκέφτεσαι τί πρέπει να πεις και επικεντρώσου στον τρόπο που θα το πεις. Ακόμα και ένα απλό «γεια», είναι πανίσχυρο όταν γίνεται με γνήσιο τρόπο!

#2 Δεν κρατάς την κουβέντα «ζωντανή»

 Τα κατάφερες! Προσέγγισες, είσαι μέσα στην παρέα και μιλάς με την κοπέλα που σου αρέσει, πολύ σύντομα όμως, η κουβέντα παίρνει τον κατήφορο και η ενέργεια αρχίζει σιγά-σιγά να πέφτει... Το νιώθεις εσύ, το νιώθει και αυτή, ώσπου χάνεται το «παιχνίδι». Γιατί δυσκολεύεσαι να προσελκύσεις τις γυναίκες που σου αρέσουν;

Είναι η κλασσική περίπτωση που στην προσπάθεια σου να κρατήσεις την κουβέντα ζωντανή, κάνεις απανωτές ερωτήσεις «Τί κάνεις; Πώς σε λένε; Από πού είσαι; Με τί ασχολείσαι;» και τα λοιπά…

Αντιθέτως, βρες μερικές ενδιαφέρουσες ιστορίες να διηγηθείς, βασισμένες σε εμπειρίες που έχεις ζήσει, πες για κάτι αστείο που σου συνέβη όταν ήσουν με την παρέα σου, κάτι διασκεδαστικό που έκανες πρόσφατα και περιέγραψε το πώς ένιωσες και τί έμαθες μέσα από αυτές τις εμπειρίες που έζησες. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσεις τις γυναίκες που σου αρέσουν.

Με το να «εκβιάζεις» μια κοπέλα να σου ανοιχτεί πρώτη, κάνοντας της βαρετές ερωτήσεις, το πιο πιθανό είναι να καταλήξεις σε ένα επικοινωνιακό αδιέξοδο.

Για να έχεις πάντα ενδιαφέρον και να υπάρχει χημεία στην επικοινωνία σας, δες εδώ

#3 Η ζώνη φιλίας «Friendzone»

 Έχεις την προσοχή της κοπέλας, απολαμβάνει την παρέα σου και βρίσκεστε στη μέση μιας πολύ ωραίας συζήτησης, αλλά δεν κατάφερες να δημιουργήσεις έλξη, με αποτέλεσμα να καταλήξεις στη ζώνη φιλίας…

Ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους που σε παγιδεύει στην Friendzone, είναι όταν συμφωνείς συνεχώς με αυτά που σου λέει! Αν σου πει ότι της αρέσει το θέατρο, το πιο πιθανό είναι να της πεις «ναι μου αρέσει και εμένα» ή «πάντα ήθελα να παρακολουθήσω μια παράσταση αλλά δεν έτυχε, έχεις κάποια να μου προτείνεις;».

Με το να συμφωνείς συνεχώς με αυτά που σου λέει, πιο πιθανό είναι να σε αντιμετωπίσει η κοπέλα σαν ένα «φίλο» που θα περνάει ευχάριστα την ώρα της μαζί του, παρά σαν έναν πιθανό εραστή!

Αν δε σου αρέσει το θέατρο ή κάτι άλλο που συνηθίζει να κάνει απλά πες το! Επίσης, είναι ιδανική στιγμή να την πειράξεις και να την προκαλέσεις, ώστε να σου ανταποδώσει και αυτή το πείραγμα, να σπάσετε τα δεσμά της φιλικής γνωριμίας και να δημιουργήσεις έλξη.

#4 Κλείσιμο

Της αρέσεις και αυτό φαίνεται, δεν είσαι στη ζώνη φιλίας και γνωρίζεις πως από εδώ και πέρα πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα αλλά διστάζεις… Δε ξέρεις πως να ζητήσεις το τηλέφωνο της ή απλά δε βρίσκεις το θάρρος για να της πεις ότι θα ήθελες να την ξαναδείς.

Είτε θες να ζητήσεις το τηλέφωνο της, είτε θες να τη φιλήσεις ή ακόμα και να καταλήξετε το ίδιο βράδυ στο κρεβάτι, πάντα νιώθεις ότι υπάρχει μια «σκοτεινή δύναμη» που σε αποτρέπει απ’ το να κάνεις το επόμενο βήμα.

Κράτα το απλό! Μην περιμένεις μέχρι το τέλος της βραδιάς ή μέχρι να ξεμείνετε από θέματα συζήτησης.

Αν νιώθεις ότι θες να την ξαναδείς, πες της το, αν νιώθεις ότι θες να τη φιλήσεις, απλά καν’ το! Αν η κοπέλα σε απορρίψει συμπεριφέρσου σα να μη συνέβη τίποτα (διότι όντως δεν έγινε τίποτα). Το πιο σημαντικό είναι να μην είσαι αντιδραστικός, απλά συνέχισε την κουβέντα και μετά από λίγα λεπτά προσπάθησε ξανά.

Και αν δε γνωρίζεις τον τρόπο για να κάνεις το επόμενο βήμα, μπορούμε να στον δείξουμε εμείς! 

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το Men's Bible αποτελεί τη νο1 Ακαδημία για Άνδρες στην Ελλάδα. Με τα Εκπαιδευτικά μας Προγράμματα σε βοηθάμε να γίνεις ολοκληρωμένος Άνδρας με επιλογές στη ζωή σου και να βελτιωθείς στο Φλερτ, τα Ραντεβού, τις Σχέσεις, τις Κοινωνικές Δεξιότητες. 

Για τον Συγγραφεα

Cosmas

Ο Cosmas, έχοντας βιώσει ευχάριστες και δυσάρεστες καταστάσεις στην ζωή του χρησιμοποίησε τις εμπειρίες που έζησε ως ευκαιρίες να εξελιχθεί. H πολυτάλαντη προσωπικότητα που ανέπτυξε και η τάση του να αναλύει τα πράγματα, τον οδήγησαν στην πεποίθηση πως η αυτοβελτίωση και οι επιτυχίες στην ζωή έρχονται όταν ένας άνθρωπος βρίσκεται σε αρμονία με τον εαυτό του.


Βελτίωσε τα αποτελέσματα σου στο Φλερτ!

Γίνε άμεσα καλύτερος με τις γυναίκες.
x