Φλερτ σε Μπαρ: Πώς να το κάνεις Σωστά - Men's Bible

Φλερτ σε Μπαρ: Πώς να το κάνεις Σωστά

Φλερτ στο Μπαρ: Πώς να το κάνεις Σωστά, Πώς να σπάσεις τον πάγο με μια Άγνωστη

Το φλερτ σε μπαρ αποτελεί έναν κλασικό τρόπο να φλερτάρεις με κοπέλες που δεν ανήκουν στον κοινωνικό σου κύκλο. Πολλοί άνδρες το έχουν δοκιμάσει, άλλοι με επιτυχία, άλλοι χωρίς, και πάρα μα πάρα πολλοί θέλουν να το κάνουν αλλά κάτι τους σταματάει.

Αν λοιπόν θες και εσύ να αξιοποιείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και με επιτυχία να φλερτάρεις  στα μπαρ που βγαίνεις, καλό είναι να γνωρίζεις κάποια πράγματα και να αποφύγεις κάποια κλασικά λάθη.

Λάθη τα οποία θα κάνουν τις γυναίκες στις οποίες μιλάς είτε να βαρεθούν γρήγορα, είτε να σε απορρίψουν εξ αρχής.

Και το πιο βασικό πράγμα που πρέπει να θυμάσαι για το φλερτ σε μπαρ είναι πως χρειάζεται να είσαι χαλαρός, να εκπέμπεις αυτοπεποίθηση και να βλέπεις το φλερτ σαν παιχνίδι, σεβόμενος τα όρια της.

Παγώνεις στην σκέψη να πας να της μιλήσεις;

Οι περισσότεροι άνδρες κάποια στιγμή όταν βγαίνουν για ποτό βλέπουν μια γοητευτική γυναίκα και επιθυμούν να τη γνωρίσουν. Όμως η σκέψη να της μιλήσουν τους κάνει να παγώνουν. Ξαφνικά νιώθουν νευρικοί και ανησυχούν για το τι θα πουν, αν τους κοιτάει ο κόσμος, αν θα απορριφθούν κλπ.

Και όταν δεν βρίσκουν το θάρρος να προσεγγίσουν την κοπέλα που τους ενδιαφέρει, αρχίζουν να απογοητεύονται και να τα βάζουν με τον εαυτό τους.

Μήπως το ίδιο συμβαίνει και σε εσένα;

Νιώθεις νευρικός όταν θες να φλερτάρεις με μια κοπέλα σε μπαρ; Νιώθεις πως ξεμένεις από πράγματα να πεις όταν της μιλάς;

Να ξέρεις πως η συμπεριφορά αυτή είναι φυσιολογική όταν δεν έχεις ιδιαίτερες εμπειρίες από φλερτ σε μπαρ και δεν είσαι εξοικειωμένος με τη διαδικασία.

Αυτό που αρκετοί όμως δεν αντιλαμβάνονται είναι πως οι γυναίκες δεν θέλουν να νιώθεις νευρικότητα όταν τις φλερτάρεις. Αρκετές μάλιστα θα αντιδράσουν συγκρατημένα ακόμα και αν τους αρέσεις ή δε θα συνεισφέρουν αρχικά στην κουβέντα, ώστε να δοκιμάσουν την αυτοπεποίθηση σου.

Δε θέλουν να τα χάσεις, να πανικοβληθείς και να φύγεις τρέχοντας. Θέλουν να είσαι χαλαρός, άνετος και να πιστεύεις στον εαυτό σου με σεβασμό στα όριά της.

Πότε να της μιλήσω;

Μια ερώτησή που μου κάνουν συχνά σχετικά με το φλερτ σε μπαρ, είναι το αν θα πρέπει να πλησιάσει κάποιος την κοπέλα που του αρέσει όταν είναι με τις φίλες της ή να περιμένει να την πετύχει μόνη της.

Η απάντηση είναι πως αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Αυτό που έχει ουσιαστική σημασία είναι το τι εκπέμπεις καθώς την προσεγγίζεις και ξεκινάς να της μιλάς. Από εκεί και πέρα, ανάμεσα στα δύο, προτιμότερο είναι το να την πλησιάσεις όταν είναι με την παρέα της.

Αφ’ ενός δεν ξέρεις αν και πότε θα την πετύχεις μόνη της, αφ’ ετέρου το να σε δει να την κοιτάζεις και να περιμένεις να βρεθεί μόνη της, δείχνει λίγο σα να διστάζεις. Φυσικά ποτέ δεν επιμένεις στην επικοινωνία, αν δεις ότι δεν ενδιαφέρεται να μιλήσετε.

Φλερτ σε μπαρ με παρέα γυναικών: Τι να προσέξω;

Όταν μιλάς σε μια παρέα γυναικών σε μπαρ με στόχο να φλερτάρεις και να γνωρίσεις τη μια από αυτές, σιγουρέψου πως κάνεις τα ακόλουθα:

Μιλάς σε όλα τα κορίτσια της παρέας

Ναι, δεν σε ενδιαφέρουν όλες, αλλά μια συγκεκριμένη. Ωστόσο, και ειδικά αν η παρέα δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη (δυο-τρεις κοπέλες) σιγουρέψου πως δείχνεις καλή κοινωνική νοημοσύνη μιλώντας από λίγο σε όλα τα κορίτσια της παρέας.

Διαφορετικά, αν τις πλησιάσεις και ξεκινήσεις να μιλάς μονάχα σε εκείνη που σου αρέσει χωρίς να δώσεις καμία σημασία στις υπόλοιπες, η αίσθηση που θα αφήσεις είναι πως δεν είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και πως απλά «χτυπάς και ότι κάτσει».

Και σε αυτή την περίπτωση, οι φίλες της μπορεί να σου βάλουν εμπόδια καθώς μιλάς στη φίλη τους ή να σε κακολογήσουν αφού φύγεις.

Θυμήσου, η αίσθηση που θες να αφήσεις είναι εκείνη του τύπου που είναι κοινωνικός, άνετος, κουλ, διασκεδάζει και περνάει καλά. Όχι εκείνη του τύπου που είναι «περίεργος» και που βγαίνει σε μπαρ απλά γιατί ψάχνεται.Φλερτ στο Μπαρ: Πώς να το κάνεις Σωστά

Διατηρείς τη σωστή γλώσσα σώματος

Το σώμα είναι ίσως το πιο σημαντικό μέσο με το οποίο επικοινωνείς στο φλερτ, καθώς μέσα από το πώς στέκεσαι, κινείσαι και εκφράζεσαι, δημιουργείς τη σωστή ατμόσφαιρα και περνάς στη γυναίκα το σωστό μήνυμα.

Χρειάζεται λοιπόν να έχεις το νου σου στο σώμα σου καθώς φλερτάρεις με την κοπέλα που σου αρέσει και μιλάς με την παρέα της.

Για αρχή, φρόντισε το ποτό σου να μην το κρατάς στο ύψος του στήθους. Γιατί; Γιατί όταν το έχεις τόσο ψηλά ουσιαστικά το χρησιμοποιείς ασυνείδητα ως ασπίδα και η αίσθηση που εκπέμπεις είναι πως νιώθεις άβολα. Προτίμησε να κρατάς το ποτό σου στο ύψος του ισχίου ή ακόμα καλύτερα να το κρατάς με το χέρι εντελώς χαλαρό.

Επίσης ξέρω καλά ότι στα μπαρ συχνά η μουσική σε εμποδίζει να μιλήσεις με άνεση. Είναι λογικό λοιπόν είτε να μην ακούσεις εσύ κάτι που θα σου πει η κοπέλα, ή εκείνη να μην ακούσει εσένα.

Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν μην σκύβεις με το κεφάλι σου προς την κοπέλα όλη την ώρα, παραβιάζοντας τον προσωπικό της χώρο. Προτιμότερο να πλησιάσεις πιο κοντά της διατηρώντας ίσιο κορμό ή σε περίπτωση που δε σε ακούει εκείνη, να αρχίσεις να μιλάς πιο δυνατά.

Κάτι ακόμα που πρέπει να θυμάσαι είναι πως οι εκφράσεις του προσώπου σου θα πρέπει να είναι πιο άνετες και παιχνιδιάρικες για να εκπέμπουν τη σωστή αύρα. Φρόντισε λοιπόν να είσαι χαμογελαστός και να διατηρείς την οπτική επαφή καθώς μιλάς είτε στην κοπέλα που σου αρέσει είτε στις φίλες της.

Θες να γίνεις πραγματικά καλός στο φλερτ σε μπαρ; Δες εδώ

Βάζεις χιούμορ στον λόγο σου

Αν ο τρόπος με τον οποίο μιλάς και η κουβέντα που κάνεις με την κοπέλα είναι πολύ σοβαροί, τότε και εκείνη θα χάσει σταδιακά το ενδιαφέρον της.

Για να φλερτάρεις επιτυχημένα σε μπαρ, χρειάζεται ο λόγος σου να έχει μια δόση χιούμορ. Όχι βέβαια σε υπερβολικό βαθμό, γιατί κι εκεί πάλι δημιουργείται πρόβλημα. Δες το χιούμορ και τα πειράγματα, σαν το αλατοπίπερο με το οποίο νοστιμεύεις ένα πιάτο.

Μην είσαι υπερβολικά αστείος. Χρειάζονται όμως για να σπάσει ο πάγος, για να νιώσει η κοπέλα πιο άνετα μαζί σου και για να μαγνητίσεις το ερωτικό της ενδιαφέρον.

Φρόντισε λοιπόν να πασπαλίσεις τον λόγο σου με λίγα παιχνιδιάρικα πειράγματα καθώς της μιλάς. Και αν νιώθεις πως θες να βελτιωθείς στα πειράγματα και να γίνεις καλύτερος στο φλερτ σε μπαρ, έλα για μια συνάντηση να δεις πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!