Σπάσε τον πάγο – 5 απλοί τρόποι για να ξεκινήσεις κουβέντα με μία κοπέλα - Men's Bible

Σπάσε τον πάγο – 5 απλοί τρόποι για να ξεκινήσεις κουβέντα με μία κοπέλα

Σπάσε τον Πάγο: Τι χρειάζεται να Ξέρεις για να ξεκινάς κουβέντα με γυναίκες παντού, Σπάσε τον πάγο – 5 απλοί τρόποι για να ξεκινήσεις κουβέντα με μία κοπέλα

Σε αγχώνει το να ξεκινήσεις κουβέντα στο φλερτ;

Εκτός από το άγχος προσέγγισης, το επόμενο πράγμα που αγχώνει τους περισσότερους άντρες είναι το τι θα πουν μόλις ξεκινήσουν να φλερτάρουν μία κοπέλα.

Άντε και ξεπέρασες το άγχος του να σηκωθείς από την καρέκλα σου για να την πλησιάσεις. Άντε και μάζεψες το κουράγιο σου και της μίλησες (εφόσον θέλει κι αυτή).

Μετά υπάρχει ένα χάος στο μυαλό των περισσότερων από εμάς. Η αλήθεια είναι ότι κάθε προσέγγιση είναι μοναδική όπως και κάθε απόκριση από την κοπέλα που προσεγγίζεις. Όσο κι αν είναι αστάθμητος παράγοντας αυτό, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να πεις, που θα σε βοηθήσουν να σπάσεις τον πάγο με άνεση και χωρίς άγχος.

Η αντίδραση της κάθε κοπέλας σε μία προσέγγιση είναι παρόμοια. Δεν ξέρει αν την προσεγγίζεις για χαβαλέ ή για κάτι σοβαρό. Δεν ξέρει αν θα είσαι πιεστικός ή περίεργος, οπότε οι άμυνές της συνήθως είναι σηκωμένες.

Απλό, ουδέτερο κομπλιμέντο για να ξεκινήσεις κουβέντα

Για αρχή, θέλεις να μαλακώσεις την κοπέλα που φλερτάρεις με μία απλή ατάκα που είναι κομπλιμέντο αλλά είναι κάτι απλό και ουδέτερο και δείχνει σεβασμό από μεριάς σου.

Όπως για παράδειγμα, «Σε είδα και μου φάνηκες ενδιαφέρουσα». Αυτό είναι κάτι απλό που δεν υπονοεί κάτι. Εδώ χρειάζεται να αποφύγεις τρία βασικά λάθη που κάνει ο περισσότερος κόσμος.

Πρώτον, το σχόλιό σου δεν πρέπει να είναι υπερβολικά σεξουαλικό. Είναι νωρίς και θα είναι άκυρο και ίσως να το δει και ως προσβλητικό. Δεύτερον, δεν πρέπει να πεις κάτι που δεν το εννοείς. Ο τόνος της φωνής μας αλλάζει όταν λέμε ψέματα και μπορεί να το καταλάβει. Τρίτον, δεν θα μείνεις στο σχόλιο. Αφού κάνεις το σχόλιο, άλλαξε θέμα κατ’ ευθείαν. Μην της δώσεις χρόνο να απαντήσει στο σχόλιο αλλά κάνε την να το αποδεχτεί όπως είναι.

Ακόμα καλύτερα, κάνε το σχόλιο όσο πιο προσωπικό μπορείς και απόφυγε τις γενικότητες. Το «Μου αρέσει το χαμόγελό σου» είναι πολύ καλύτερο από το «Έχεις ωραίο χαμόγελο».

Αντίστοιχα, μπορείς να ενισχύσεις το σχόλιο σου με ένα είδος πλατωνικής επαφής. Είτε ένα high five, είτε ένα τσούγκρισμα των ποτηριών σας είναι αρκετό για να κάνει την ατάκα σου πιο δυνατή. Φυσικά όλα αυτά με σεβασμό στα όρια της κοπέλας.

Αυτό μου θυμίζει…

Ο καλύτερος τρόπος να το κάνεις αυτό είναι να πιαστείς από την ατάκα που της είπες και να την βάλεις να σκεφτεί μία παρόμοια κατάσταση. Αν ξεκινήσεις με κάτι όπως «Μου αρέσει το χαμόγελό σου» και τσουγκρίσεις το ποτό σου, κατευθείαν πες της «Αυτό μου θυμίζει μία διαφήμιση. Ποια ήταν η κοπέλα με το ωραίο χαμόγελο εκεί;» Έτσι, αντί να ασχοληθεί με το κομπλιμέντο σου, θα ασχοληθεί με την διαφήμιση, αν την ξέρει, οπότε κατευθείαν έχετε ένα νέο θέμα στα χέρια σας για να συζητήσετε.

Χρησιμοποίησε οριζόντια κατάτμηση

Για να μην μπερδευτείς από την ορολογία, ας το πούμε απλά. Όταν κάνεις μία ερώτηση και βλέπεις ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά της, αντί να αφήσεις την κουβέντα να κρεμάσει όπως κάνουν οι περισσότεροι, βρες ένα παρόμοιο θέμα για να συζητήσετε. Π.χ.

-Σου αρέσουν τα ταξίδια με μηχανή;

-Όχι, τις σιχαίνομαι.

-Κατάλαβα, με το αυτοκίνητο όμως κάνεις βόλτες; Ποιο ήταν το πιο πρόσφατο road trip που πήγες;    

Είναι σημαντικό να μην μπλοκάρεις όταν χτυπάς αδιέξοδο αλλά να μπορείς να ελιχθείς δεξιά κι αριστερά στην θεματολογία.Μην Κολλάς: Τι να πεις σε μια Κοπέλα που σου αρέσει, Πώς να την κάνεις να Ενδιαφερθεί Ερωτικά, Αποκάλυψε τον Εαυτό σου: Πως να κάνεις κουβέντα με Ροή και Ενδιαφέρον, Σπάσε τον πάγο – 5 απλοί τρόποι για να ξεκινήσεις κουβέντα με μία κοπέλα

Ψάξε για θέματα κοινού ενδιαφέροντος για να ξεκινήσεις κουβέντα

Όση ώρα μιλάς μαζί της, ψάξε για θέματα που σας αρέσουν από κοινού. Δεν χρειάζεται να την ρωτήσεις αν τις αρέσουν οι ταινίες ή η μουσική.

Επάνω στην κουβέντα, πιάσε μία ατάκα της και κάνε αναφορά σε μία ταινία ή ένα τραγούδι. Θα φροντίσει από μόνη της να πιαστεί σε αυτό που της αρέσει περισσότερο. Το ίδιο μπορεί σαν κάνει για οποιοδήποτε θέμα, όπως αθλητισμός, ταξίδια, θέατρο, αρκεί να μην πιάσεις βαριά θέματα όπως πολιτική, θρησκείες, πολέμους κλπ.

Κάνε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που θα την εξιτάρουν

Υπάρχουν πολλές κοινότυπες ερωτήσεις όπως, από πού είσαι, που μένεις, έρχεσαι συχνά εδώ; Όλες είναι βαρετές κυρίως γιατί είναι χιλιοειπωμένες και δείχνουν ότι δεν έχεις φαντασία. Εσύ μπορείς να πας ένα βήμα παραπέρα και να κάνεις ερωτήσεις «Γιατί» που θα βοηθήσουν να αναπτυχθεί το θέμα και να μιλήσει για τις αξίες της.

Αν την ρωτήσεις με τι ασχολείται και σου απαντήσει, η επόμενη ερώτησή σου μπορεί να είναι, «Πολύ ωραία, γιατί επέλεξες να δουλέψεις εκεί;» Φρόντισε να την κάνεις με γνήσιο ενδιαφέρον και χωρίς να υπάρχει κριτική στη φωνή σου. Θέλεις να σου μιλήσει για τις αξίες της και όχι να σου δικαιολογηθεί.

Ταυτόχρονα κάνε της ενδιαφέρουσες και τραβηγμένες ερωτήσεις που θα την κάνουν να γελάσει αλλά και που θα απολαύσει να απαντήσει. Για παράδειγμα «Αν είχες ένα μαγικό ραβδάκι, τι θα άλλαζες;»

Και πάνω απ’ όλα να θυμάσαι να χαμογελάς και να την κοιτάς στα μάτια.

Θέλεις να μάθεις πως μπορείς να ξεκινήσεις κουβέντα με απλό τρόπο; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!