4 Σημάδια που Μαρτυρούν πως θέλει να σε Γνωρίσει - Men's Bible

4 Σημάδια που Μαρτυρούν πως θέλει να σε Γνωρίσει

4 Σημάδια που μαρτυρούν πως θέλει να σε γνωρίσει

Φαντάσου πως περπατάς σε ένα πολυσύχναστο πεζόδρομο με πλήθος κόσμου να σε περιτριγυρίζει, πως διασχίζεις το διάδρομο ενός πολυσύχναστου μπαρ ή πως στέκεσαι σε κάποια αποβάθρα τρένου η οποία σφύζει από κόσμο.

Κάπου μέσα στο πλήθος, στο δρόμο, το μπαρ ή την αποβάθρα που βρίσκεσαι, υπάρχει μια κοπέλα η οποία επιθυμεί να κάνει κάποια γνωριμία.

Κάποια που θέλει πολύ να γνωρίσει εσένα ή κάποιον άλλο ωραίο και ελκυστικό τύπο, που δε διστάζει να της πιάσει κουβέντα και να τη φλερτάρει.

Κάποιον που μπορεί να ξυπνήσει μέσα της συναισθήματα και που μπορεί να της προσφέρει μια όμορφη εμπειρία.

Πως μπορείς να εντοπίζεις κοπέλες σαν και αυτή;

Κοπέλες που είναι ανοιχτές στο ενδεχόμενο μιας γνωριμίας και οι οποίες θα είναι δεκτικές στο φλερτ σου (εφ’ όσον έχεις προσέξει το πώς παρουσιάζεσαι);

Όπως φυσικά γνωρίζεις, οι γυναίκες δείχνουν το ενδιαφέρον τους με πιο έμμεσο τρόπο απ’ ότι οι άνδρες.

Ο μέσος άνδρας ωστόσο είναι κακός στο να διαβάζει αυτά τα έμμεσα σημάδια. Γι’ αυτό και πολλές κοπέλες που βγαίνουν με την ελπίδα να γνωρίσουν κάποιον ωραίο τύπο, επιστρέφουν σπίτι τους απογοητευμένες.

Αν όμως γνώριζες πώς να αναγνωρίζεις αυτά τα σημάδια, αν ήξερες ποιες κοπέλες επιθυμούν μια γνωριμία μαζί σου, τότε θα είχες μια ικανότητα που λίγοι άνδρες έχουν.

Πως λοιπόν μπορείς να καταλάβεις άμεσα, συχνά με μια ματιά, ποιες κοπέλες είναι πιο πιθανό να είναι δεκτικές στο φλερτ σου;

Με λίγα λόγια πως καταλαβαίνεις αν η κοπέλα που κοιτάς, θέλει να σε γνωρίσει;

Υπάρχουν συγκεκριμένα σημάδια τα οποία μαθαίνεις να αναγνωρίζεις καθώς γίνεσαι περισσότερο έμπειρος στις νέες γνωριμίες. Ως ένα βαθμό, η διαδικασία αυτή γίνεται ασυνείδητα.

Καθώς κοιτάζεις την κοπέλα, πιάνεις διάφορες μικρές λεπτομέρειες στον τρόπο που κοιτάει ή που στέκεται, οι οποίες σου λένε πως η συγκεκριμένη κοπέλα ενδέχεται να θέλει να σε γνωρίσει.

Καθώς λοιπόν εκπαιδεύεις τον εαυτό σου να ψάχνει συνειδητά για τα συγκεκριμένα μη λεκτικά σήματα, για τα οποία θα μιλήσουμε παρακάτω, εκπαιδεύεις παράλληλα και το ένστικτο σου, το οποίο αργότερα θα σε ειδοποιεί για την περίπτωση που κάποια ευκαιρία εμφανιστεί μπροστά σου.

Σημάδια που μαρτυρούν πως η κοπέλα θέλει να σε γνωρίσει

Οι γυναίκες που είναι πιο «περπατημένες» και έχουν περισσότερη εμπειρία στο φλερτ, χρησιμοποιούν αυτού του είδους τα σημάδια περισσότερο απ’ τις υπόλοιπες.

Προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να κεντρίσουν την ανδρική προσοχή, (ή την προσοχή κάποιου συγκεκριμένου άνδρα).

Επίσης, όσο πιο ώριμη είναι, τόσο πιο επιδέξια και με διακριτικότητα χρησιμοποιεί αυτές τις κινήσεις. Αντίθετα, όταν η κοπέλα είναι μικρή ηλικιακά, τόσο πιο αδέξια και προφανής γίνεται.

Ποια είναι λοιπόν τα σημάδια αυτά;Δεν αρκεί μόνο να δείξεις τις προθέσεις σου, 4 Σημάδια που μαρτυρούν πως θέλει να σε γνωρίσει

#1 Η κοπέλα κοιτάζει αργά και διακριτικά τριγύρω της

Πιθανότητα αυτό θα είναι και το πιο κοινό σημάδι που θα έχεις διακρίνει. Είναι η κοπέλα που δείχνει αφηρημένη και ενδεχομένως βαριέται. Και αντί να είναι προσηλωμένη στην παρέα της κοιτάζει συνεχώς τριγύρω και μοιάζει κάπως σα να σκανάρει διακριτικά το μαγαζί.

Πρόκειται για ένα σημάδι που λέει «θέλω κάποιος να μου μιλήσει και να μου φτιάξει τη μέρα».

Αυτό που θα ξεχωρίσει τις πιο άπειρες κοπέλες από τις πιο έμπειρες, είναι πως οι πρώτες θα γυρίσουν το κεφάλι τους και θα κοιτάξουν τους άνδρες γύρω τους απ’ ευθείας στο πρόσωπο.

Με λίγα λόγια, θα είναι εμφανής και θα «καρφώνονται» πιο εύκολα. Οι πιο έμπειρες γυναίκες θα είναι πιο διακριτικές και αν είσαι πιο άπειρος, ενδεχομένως να αμφιβάλεις για τις προθέσεις τους και να αναρωτιέσαι αν η κοπέλα με την οποία κοιταχθήκατε, θέλει όντως να σε γνωρίσει ή έτυχε να κοιτάξει ελαφρώς προς την πλευρά σου.

#2 Κάνει κινήσεις που κεντρίζουν την προσοχή

Η κοπέλα δεν είναι απορροφημένη σε κάποια κουβέντα με την παρέα της, αντίθετα δείχνει πιο απομονωμένη απ’ τις φίλες της και κάνει κάποιες κινήσεις, οι οποίες συχνά είναι ζωηρές και τραβούν πάνω της τα βλέμματα και την προσοχή των γύρων της.

Κινήσεις όπως:

  • Κινείται ή χορεύει ζωηρά.
  • Παίζει με κάποιο ποτήρι, μαντίλι ή άλλο αντικείμενο στο χέρι της.
  • Δε χορεύει αλλά κουνάει το κεφάλι της ζωηρά στο ρυθμό της μουσικής.

#3 Σε κοιτάζει στα μάτια και αμέσως κοιτάζει αλλού

Η τυχαία οπτική επαφή ενώ η κοπέλα κοιτάζει για λίγο στο χώρο δε σημαίνει από μόνη της και πολλά. Όταν όμως το βλέμμα της μένει για λίγο πάνω σου και αμέσως, συχνά με απότομο τρόπο, φεύγει και κοιτάει αλλού, τότε το σήμα που σου στέλνει η κοπέλα είναι πιο δυνατό και ξεκάθαρο.

Είναι ίσως το πιο ξεκάθαρο σημάδι που φωνάζει «έλα να μου μιλήσεις».

#4 Κάθεται με τρόπο που είναι πανεύκολο να της πιάσεις κουβέντα

Αν η κοπέλα κάθεται σε κάποιο σκαμπό στην μπάρα του μπαρ και αντί το σώμα της να κοιτάζει τη μπάρα, κοιτάζει όλο το υπόλοιπο μαγαζί, τότε είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο μιας νέας γνωριμίας.

Αντίθετα, όταν κάποια δε θέλει να την προσεγγίσουν και να της μιλήσουν, δε θα βάλει τον εαυτό της σε μια θέση που είναι εύκολο να τραβήξει τα ανδρικά βλέμματα αλλά και εύκολο για τους άνδρες να της πιάσουν την κουβέντα.

Όταν η κοπέλα δείχνει πως κοιτάζει για άνδρες

Για αρχή κάτι πολύ σημαντικό: Αν δεις κάποια κοπέλα να κοιτάζει τριγύρω στο μαγαζί ή να κοιτάζει εσένα για λίγο και να αλλάζει το βλέμμα και την πλησιάσεις, μην της πεις κάτι του τύπου «Σε είδα που κοιτούσες τριγύρω…», «Σε είδα που σκανάρεις το δωμάτιο…», «Εγώ είμαι αυτός που ψάχνεις…» κλπ.

Φράσεις σαν και τις παραπάνω θα κάνουν την κοπέλα να νιώσει άσχημα, καθώς δίνουν την εικόνα πως αυτή είναι η απελπισμένη που ψάχνει ερωτικό σύντροφο και την αναγκάζουν να σε απορρίψει άμεσα ώστε να σώσει την υπόληψη της.

Για μια γυναίκα, η φήμη και η εικόνα της είναι πολύ σημαντικά και αν της πεις κάτι που μπορεί να την κάνει να νιώσει άσχημα που σε κοίταξε, τότε ξεκινάς το φλερτ με όχι και τόσο καλές προοπτικές.

Επίσης, μη ξεχνάς πως τα σημάδια φανερώνουν απλώς πως η κοπέλα είναι ανοιχτή σε κάποια γνωριμία, όχι πως της αρέσεις τρελά.

Θυμήσου πως εκείνη δε σε ξέρει κι εσύ δεν την ξέρεις. Και γι’ αυτό, είτε σου έδειξε πως ενδιαφέρεται να σε γνωρίσει, είτε την προσέγγισες εσύ επειδή σου κίνησε το ενδιαφέρον, πάλι θα πρέπει να γνωριστείτε, να συνδεθείτε και να βρείτε κοινά.

Απλά το να μπορείς να διαβάσεις τα σημάδια και να εντοπίσεις τη γυναίκα που επιθυμεί νέες γνωριμίες,  είναι μια κρίσιμη δεξιότητα που κάνει τη διαδικασία του φλερτ πιο απλή.

Βεβαία τίποτα δε θα συμβεί αν μείνεις απλώς στην ανάγνωση άρθρων. Χρειάζεται να βγεις, να φλερτάρεις και, μέσα από την εμπειρία, να μάθεις να ξεχωρίζεις τις γυναίκες που είναι ανοιχτές σε νέες γνωριμίες, από εκείνες που δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο.

Αν θες να γίνεις ο άνδρας που κάθε γυναίκα επιθυμεί να γνωρίσει, δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!