3 γρήγορες (αλλά σημαντικές) Συμβουλές για το Tinder - Men's Bible

3 γρήγορες (αλλά σημαντικές) Συμβουλές για το Tinder

3 γρήγορα (αλλά σημαντικά) tips για το Tinder

Με το μεγαλύτερο μέρος της επικοινωνίας να γίνεται πια online (βλέπε Tinder, Instagram κλπ), και προτού αποφασίσει κι αυτή αν θέλει να βρεθείτε από κοντά, θα βγάλει κάποια συμπεράσματα για εσένα από τα μηνύματα σου. Και όπως καταλαβαίνεις, το να επικοινωνείς με κάποια που δεν ξέρεις καλά (ή πολλές φορές δεν ξέρεις και καθόλου) είναι δύσκολο.

Και καθώς τα dating site και οι εφαρμογές (όπως το Tinder) έχουν γίνει παγκοσμίως δημοφιλή, υπάρχει μια ερώτηση που γίνεται όλο και πιο συχνά:

«Τι μήνυμα πρέπει να στείλω για να κάνω καλή εντύπωση;»

Και θέλω σήμερα να σε βοηθήσω σε αυτό το ερώτημα δίνοντάς σου τρεις διαφορετικές τεχνικές που θα αυξήσουν τις πιθανότητες σου να περάσεις από την απλή ανταλλαγή μηνυμάτων στην συνάντηση με την κοπέλα.

Γιατί είναι αλήθεια ότι βλέπω πολλούς που έχουν την τάση να ξοδεύουν πολύ χρόνο και ενέργεια σε μια άσκοπη γραπτή επικοινωνία. Βλέπεις, το online dating μπορεί να μοιάζει τέλειο σε ορισμένους (ειδικά αν έχουν φόβο προσέγγισης). Γιατί να μην γνωρίζεις γυναίκες από την ηρεμία του σπιτιού σου; Φλέρταρε με την άνεσή σου χωρίς καν να χρειαστεί να ντυθείς και να βάλεις τα καλά σου.

Δυστυχώς όμως όσο εύκολο μπορεί να γίνει το online dating με τα dating apps, είναι ακόμα πιο εύκολο να καταλήξεις να σπαταλάς τον χρόνο σου. Οπότε καλό είναι να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου.

#1 Έχε σωστή ορθογραφία και μην κάνεις συντομεύσεις

Αυτό είναι κάτι πολύ απλό, πολύ σημαντικό κι όμως πολλοί το παραμελούν. Μπορεί στην πράξη με τους φίλους σου να μιλάς με συντομεύσεις ή να μην δίνεις σημασία στην ορθογραφία, όμως σε μια νέα κοπέλα με την οποία μόλις άρχισε η επικοινωνία δείχνεις τσαπατσούλης και δίνεις μια πρόχειρη εικόνα.

Όσο και να βιάζεσαι λοιπόν, πάντα να δίνεις τον έξτρα χρόνο ώστε το «Μ φαίνεται» να το γράφεις «Μου φαίνεται» κοκ.

Έχω γνωρίσει κοπέλες που απορρίπτουν απευθείας όσους δεν μπορούν να συντάξουν μία σωστή πρόταση στο μήνυμα, όχι τόσο επειδή είναι πωρωμένες με το συντακτικό και την ορθογραφία, όσο επειδή θεωρούν ότι ο τύπος βαριέται να ασχοληθεί.

Και μιας και είναι πολύ εύκολο να πληκτρολογήσεις μερικά έξτρα γράμματα και να τσεκάρεις την ορθογραφία, απλά κάνε το.

Με αυτό τον τρόπο δεν αποθαρρύνεις ένα ολόκληρο τέτοιο γκρουπ από κοπέλες προτού να έχει την ευκαιρία να σε γνωρίσει. Γιατί οκ, υπάρχουν και οι ανέμελες που δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τέτοια θέματα, αλλά γιατί να χάνεις τις υπόλοιπες;

Οπότε με μερικά επιπλέον δευτερόλεπτα προσοχής, αυξάνεις κατά πολύ τον πληθυσμό από υποψήφια ραντεβού. 3 γρήγορα (αλλά σημαντικά) tips για το Tinder

#2 Μην το υπερ-αναλύεις

Ο Γιώργος, ο Head Coach μας, έχει έναν κανόνα: Αν γράφει ένα μήνυμα και αρχίζει να σκέφτεται πολύ για να βρει κάποια έξυπνη ή ενδιαφέρουσα ατάκα που θα κάνει την διαφορά, τότε απλά τη σβήνει και στέλνει το μήνυμα χωρίς αυτήν.

Το να γίνεσαι needy και να το παραπροσπαθείς σε κάνει να δείχνεις απελπισμένος και γίνεται εμφανές τόσο από κοντά, όσο και μέσα από τα μηνύματα.

#3 Χρησιμοποίησε τα σωστά memes στο Tinder

Τα memes μπορεί να είναι ένας αστείος και έξυπνος τρόπος να απαντήσεις σε ένα μήνυμα. Δείχνουν την προσωπικότητά σου και σε κάνουν την εξαίρεση ανάμεσα στον σωρό των μηνυμάτων.

Αλλά μην χρησιμοποιείς άσχετα gifs στην τύχη, από αυτά που περιλαμβάνει η εφαρμογή. Καλύτερα κάνε μια συλλογή από memes που σου ταιριάζουν και σου αρέσουν πραγματικά.

Επίλεξε αυτά που έχουν εφαρμογή σε μια ποικιλία καταστάσεων και έχε τα στο τηλέφωνό σου. Και αν χρειαστεί να απαντήσεις σε κάτι που κρίνεις ότι θα ταίριαζε και ένα από τα memes σου, τότε στείλε αυτό αντί να πληκτρολογήσεις μια απάντηση.

Η απάντησή σου με το meme θα είναι πιο απροσδόκητη και ξεχωριστή από τη μέση γραπτή απάντηση.

Ωστόσο, χρησιμοποίησε αυτή την τεχνική με μέτρο, γιατί αν το παρακάνεις και θα χάσει την αξία της και ρισκάρεις να δείξεις ότι δεν μπορείς να επικοινωνήσεις κανονικά.

Έξτρα bonus για το Tinder

Πάντα λέμε ότι είναι καλό να ξέρεις την πόλη σου και να έχεις εύρος γνώσεων.

Όταν βρίσκεις ένα μέρος που πιστεύεις ότι θα άρεσε στην κοπέλα με την οποία μιλάς, στείλε της το Link ή μια φωτογραφία και πες της ότι «αυτό μου θύμισε εσένα»

Έπειτα δες την απόκρισή της. Αν δεις ότι όντως της φαίνεται ωραίο, τότε χρησιμοποίησέ το ως αφορμή για να κανονίσεις να πάτε μαζί.

Χρησιμοποίησε τις παραπάνω συμβουλές και πες μου πως πήγε. Και αν θες κάποια παραπάνω βοήθεια, επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε προσωπικά και σε βάθος.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!