Καλύτερος Εραστής: Τι χρειάζεται να γνωρίζεις για να κάνεις καλό σεξ - Men's Bible

Καλύτερος Εραστής: Τι χρειάζεται να γνωρίζεις για να κάνεις καλό σεξ

Καλύτερος Εραστής: Τι χρειάζεται να γνωρίζεις για να κάνεις καλό σεξ

Το καλό σεξ και η σεξουαλική ικανοποίηση είναι αναπόσπαστο κομμάτι, μιας χαρούμενης σχέσης και μιας ικανοποιητικής ζωής. Δυστυχώς όμως είναι και κάτι που δυσκολεύει πολλά ζευγάρια.

Για αυτό το λόγο ακολουθούν μερικά απλά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για να γίνεις καλύτερος εραστής.

Θες να γίνεις καλύτερος στο κρεβάτι; Άσε το πορνό

Ο πρώτος κανόνας του να είσαι υπέροχος εραστής, είναι να ξεχάσεις οτιδήποτε έχει σχέση με το πορνό.

Σίγουρα, δεν υπάρχει κάτι κακό στο να απολαμβάνεις μια ταινία πορνό. Πολλές φορές μάλιστα ίσως και η κοπέλα σου να θέλει να την απολαύσει μαζί σου. Παρόλα αυτά η αλήθεια είναι μια , το πορνό σε κάνει κακό στο κρεβάτι.

Προφανώς δεν είναι ότι το πορνό έχει μαγικές ιδιότητες που καταστρέφουν τη λίμπιντο σου. Είναι το γεγονός πως το σεξ στις ταινίες πορνό είναι κακό και το κυριότερο, σου δίνει λανθασμένη αντίληψη για το πως πρέπει να είναι η ερωτική πράξη στην πραγματικότητα.

Το να πασχίζεις να κάνεις σεξ σαν πορνοστάρ, μοιάζει σα να μαθαίνεις να πετάς παρακολουθώντας ταινίες του Iron Man. Οι ηθοποιοί και η σεξουαλική πράξη μπορεί να μοιάζουν κουλ, ωστόσο ούτε εκείνοι ούτε το σεξ σε μια πορνοταινία δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Οτιδήποτε βλέπεις είναι στημένο για να δείχνει καλά στην κάμερα και δεν έχει καμία σχέση με το πως σε κάνει να νιώθεις και το αν σε ικανοποιεί.

Η ερωτική πράξη στο πορνό εστιάζει εντελώς στο να πραγματοποιηθεί η διείσδυση όσο πιο γρήγορα γίνεται, αντί να εστιάσει στην αμοιβαία διέγερση και ευχαρίστηση. Και φυσικά τα προκαταρκτικά είναι σχεδόν ανύπαρκτα.Σχετίζεσαι ή κάνεις σεξ;,Καλύτερος Εραστής: Τι χρειάζεται να γνωρίζεις για να κάνεις καλό σεξ

Το καλό σεξ παίρνει περισσότερη ώρα απ’ όσο νομίζεις

Κομμάτι του καλού σεξ είναι η διάρκεια. Έρευνες έχουν δείξει πως οι γυναίκες που φτάνουν στον οργασμό πιο συχνά, έκαναν σεξ για περισσότερη ώρα. Όμως δεν είναι γιατί το σεξ ήταν όπως στις ταινίες πορνό. Εκεί το μοντάζ και η επεξεργασία των σκηνών δίνουν την εντύπωση πως η διείσδυση μπορεί να κρατήσει με τον ίδιο ρυθμό για πάντα. Κάτι που στην πραγματικότητα δε συμβαίνει.

Γενικά πάντως η ποιότητα στο σεξ σχετίζεται με τη διάρκεια του και ένα από τα θέματα που οδηγούν τους άντρες σε μη ικανοποιητικές επιδόσεις, είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν την ερωτική διέγερση των γυναικών και τις διαφορές ανάμεσα στα μοτίβα διέγερσης των δύο φύλων.

Αν και κάθε άνθρωπος δεν είναι εντελώς ίδιος με κάποιον άλλο, σε γενικές γραμμές οι άντρες φτάνουν σε οργασμό πολύ γρηγορότερα από τις γυναίκες. Και σε αυτό το φαινόμενο σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός πως πολλές γυναίκες έχουν ένα διαφορετικό τρόπο ερεθισμού.

Αντί η επιθυμία να προηγείται της πράξης, πχ «έχω ερεθιστεί άρα θα αρχίσω να σε φιλάω» σε πολλές γυναίκες η ίδια η φυσική, αισθησιακή και σεξουαλική επαφή είναι που προκαλεί τη διέγερση και την επιθυμία.

Ενώ λοιπόν οι άντρες και οι γυναίκες χρειάζονται πάνω κάτω παρόμοιο χρόνο για να φτάσουν στην κορύφωση και στον οργασμό, στους άντρες η διαδικασία του ερεθισμού ξεκινάει νωρίτερα απ’ ότι στις γυναίκες.

Μοιάζει με το να ξεκινάς έναν αγώνα δρόμου από τη μέση της διαδρομής όταν μια γυναίκα ξεκινάει από την αφετηρία. Είναι λοιπόν λογικό να τερματίζεις πρώτος.

Από τη στιγμή λοιπόν που ο άντρας ξεκινά τη διαδικασία του σεξ ήδη ερεθισμένος είναι πιο εύκολο να βιαστεί και να τρέξει κατευθείαν προς την κύρια πράξη πριν η σύντροφος του ερεθιστεί αρκετά. Έτσι εκείνος μένει ικανοποιημένος ενώ εκείνη νιώθει πως δεν έχουν καλυφθεί οι ανάγκες της.

Το κλειδί εδώ είναι τα προκαταρκτικά . Αν αγαπάς τα προκαταρκτικά τότε και οι γυναίκες θα λατρεύουν το σεξ μαζί σου.

Ακόμα και τα προκαταρκτικά όμως δεν πρέπει να είναι μια ρουτίνα ή τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά. Ένας καλός εραστής όμως αναγνωρίζει πως μια γυναίκα έχει πολλές ερωτικές ζώνες και τις εκμεταλλεύεται όλες.

Θες να μάθεις περισσότερα για τις γυναίκες; Δες εδώ

Βάλε ποικιλία

Το καλό σεξ είναι πολλά περισσότερα από καλή τεχνική. Και ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις, είναι να κάνεις το σεξ βαρετό. Γιατί έτσι το καλό σεξ γρήγορα γίνεται μέτριο και το μέτρiο κακό.

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος διψάει για φρεσκάδα και ενθουσιασμό. Επεξεργαζόμαστε τα νέα ερεθίσματα εντελώς διαφορετικά από εκείνες τις εμπειρίες που μας είναι οικείες. Και αυτό είναι και ένας από τους λόγους που η αρχή μιας σχέσης είναι τόσο έντονη και με ενθουσιασμό. Γιατί ο εγκέφαλος σου έχει πλημμυρήσει το σύστημα με ντοπαμίνη. Και για αυτό το λόγο όλα δείχνουν φρέσκα και διαφορετικά και ακόμα και το πιο απλό σεξ έχει ένα πάθος και ενθουσιασμό που λείπει από πολλές μακροπρόθεσμες σχέσεις.

Δυστυχώς όμως ο εγκέφαλός είναι εξίσου καλός με το να συνηθίζει σχεδόν στα πάντα. Έτσι αυτό που ήταν καταπληκτικό στην αρχή γρήγορα γίνεται άνοστο, βαρετό και πληκτικό. Και όπως λέει και ο Γιώργος η βαρεμάρα, η ρουτίνα και η πλήξη είναι οι αθόρυβοι δολοφόνοι μιας σχέσης.

Η βαρεμάρα είναι η αντίθεση του καλού σεξ. Ο εκτελεστής της έλξης, ο εξατμιστής των οργασμών. Αν λοιπόν θες να διατηρήσεις τον ενθουσιασμό και την απόλαυση μέσα στη σχέση σε υψηλά επίπεδα τότε απαιτείται να υπάρχει ποικιλία.

Και φυσικά αυτό ισχύει και για το σεξ. Και μια απλή και εύκολη αλλαγή είναι να δοκιμάσετε νέες στάσεις. Και μόνο που αλλάζετε θέσεις στην ερωτική πράξη αλλάζει και η τοπογραφία του σώματος καθώς και η αίσθηση.

Φυσικά αυτό δε σημαίνει πως το καλό σεξ είναι μια αέναη πορεία προς το νέο και το καινούριο. Όμως το να πέσεις σε μια ανιαρή ρουτίνα είναι ο πιο απλός τρόπος να σκοτώσεις και το πιο δυνατό ειδύλλιο.Σχετίζεσαι ή κάνεις σεξ;,Καλύτερος Εραστής: Τι χρειάζεται να γνωρίζεις για να κάνεις καλό σεξ

Χρησιμοποίησε τις λέξεις για καλό σεξ

Το κλειδί για είσαι καλός εραστής δεν βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια σου αλλά ανάμεσα στα αυτιά σου. Και για να είμαι πιο συγκεκριμένος μιλάω για το μυαλό και το στόμα σου. Οι μεγάλοι εραστές δεν εστιάζουν μόνο στο τι γίνεται μέσα στην κρεβατοκάμαρα αλλά σε ολόκληρη την σχέση.

Ένας από τους παράγοντες που συνεισφέρουν τον γυναικείο οργασμό είναι το να βλέπεις το σεξ ως κάτι περισσότερο από το τι συμβαίνει με το σώμα.

Και η επικοινωνία είναι ένα από τα κομβικά σημεία του να κρατάς τη σεξουαλική διάθεση ψηλά.

Φλέρταρε λοιπόν με την κοπέλα σου και έξω από την κρεβατοκάμαρα, κάνε της κομπλιμέντα για το σώμα της και τις ερωτικές της επιδόσεις και πείραζε τη συχνά για να κρατάς τον ερεθισμό και την αίσθηση της ικανοποίησης ψηλά.

Για αυτό το λόγο χρειάζεται να επικοινωνείτε ξεκάθαρα τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας στο κρεβάτι. Οι γυναίκες που αισθάνονται άνετα να αφεθούν και που νιώθουν πως ο σύντροφος τους θα ακούσει τις ανάγκες τους και θα αποκριθεί σε αυτές, έχουν περισσότερους οργασμούς από εκείνες που δε νιώθουν άνετα.

Για αυτό λοιπόν το μεγαλύτερο μυστικό για καλό σεξ είναι να είσαι σε θέση να ρωτάς. Άλλωστε η τεχνική που δίνει σε μια γυναίκα απανωτούς οργασμούς, μια άλλη απλά την αφήνει αδιάφορη. Και εκείνα που μια κοπέλα τα απεχθάνεται στο κρεβάτι, για μια άλλη μπορεί να είναι ότι χρειάζεται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες της.

Ενώ το πορνό κάνει το καλό σεξ να δείχνει εντελώς ζωώδες και ενστικτώδες στην πραγματικότητα αυτό γεννιέται μέσα από την σωστή και ξεκάθαρη επικοινωνία.

Για αυτό λοιπόν ρώτα την κοπέλα, είτε είναι μακροχρόνια σύντροφος είτε είναι μια περιπέτεια μιας νύχτας, τι θέλει, τι της αρέσει και τι έχει ανάγκη. Αυτό είναι που θα σας οδηγήσει στο απολαυστικό σεξ και θα σε κάνει τον εραστή που θα μείνει στο μυαλό της.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!