3 Λόγοι που Δεν Απαντάει σε Μήνυμα σου - Men's Bible

3 Λόγοι που Δεν Απαντάει σε Μήνυμα σου

3 Λόγοι που Δεν Απαντάει σε Μήνυμα σου

«Έστειλα μήνυμα στην κοπέλα που γνώρισα πρόσφατα και με την οποία αρχίσαμε να φλερτάρουμε και εκείνη το διάβασε αλλά δεν απάντησε. Τι σημαίνει αυτό; Έκανα κάτι λάθος;». Η αλήθεια είναι πως αν η κοπέλα που σε ενδιαφέρει δεν απαντάει σε μήνυμα σου, είναι πολύ πιθανόν η γνωριμία να μην εξελιχθεί όπως θα ήθελες.

Ζούμε σε μια εποχή που το κείμενο και ο γραπτός λόγος αποτελούν σημαντικό κομμάτι της επικοινωνίας. Και πολλές φορές το πόσο συχνά και το πόσο γρήγορα απαντάει ή δεν απαντάει σε μήνυμα σου η κοπέλα, στέλνει κι αυτό με τη σειρά του ένα μήνυμα.

3 Λόγοι που δεν απαντάει σε μήνυμα σου

#1 Δεν την ενδιαφέρεις

Ένας αρκετά πιθανός λόγος που δεν απαντάει σε μήνυμα σου είναι λοιπόν γιατί δεν την ενδιαφέρεις. Μπορεί να σε συμπαθεί όμως δεν νιώθει κάποια έλξη για εσένα και με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να σου στείλει το μήνυμα ότι δεν σε βλέπει ερωτικά.

Αρκετές κοπέλες, εκτιμώντας το θάρρος και τον τρόπο ενός άνδρα που τις πλησιάζει για να τις φλερτάρει δεν θέλουν να τον απορρίψουν ευθέως.

Έτσι μιλούν μαζί του και του δίνουν τον αριθμό τους ή δέχονται κάποιο αίτημα φιλίας ή follow στα social media.

Μπορεί να μιλήσουν μαζί του για λίγο όταν εκείνος τους στείλει κάποιο μήνυμα όμως ακριβώς επειδή δεν τις ελκύει και δεν νιώθουν κάποιο ενδιαφέρον για αυτό, η κουβέντα σταδιακά θα ξεθυμάνει.3 Λόγοι που Δεν Απαντάει σε Μήνυμα σου

#2 Είναι απασχολημένη

Οκ, δεν απαντάει σε μήνυμα σου. Όμως, στα προηγούμενα μηνύματα που απάντησε έδειχνε θετική και πρόθυμη να κουβεντιάσει μαζί σου ή απαντούσε τυπικά; Γιατί αν μιλάμε για την πρώτη περίπτωση τότε είναι δύο τα πιθανά ενδεχόμενα.

Το πρώτο απ’ τα δύο, είναι πως η κοπέλα δεν απάντησε σε μήνυμα σου γιατί είναι απασχολημένη. Μπορεί να εργάζεται, μπορεί να της έτυχε κάτι έκτακτο και επείγον. Σε κάθε περίπτωση, μην αφήσεις την αγωνία και το άγχος να σε παρασύρουν.

Εφ’ όσον βλέπεις πως η ώρα περνάει και εκείνη δεν αποκρίνεται, απόφυγε να μπεις στον πειρασμό να της στείλεις κάποιο παραπονιάρικο μήνυμα του τύπου «που είσαι;», «γιατί δεν απαντάς;» κλπ.

Αυτού του τύπου τα μηνύματα το μόνο που πετυχαίνουν είναι να δημιουργούν πίεση στην κοπέλα και να αναδεικνύουν  το άγχος σου και την ανασφάλεια που νιώθεις επειδή δεν σου έχει στείλει ακόμα.

Ειδικά αν πρόκειται για νέα γνωριμία και ακόμα δε γνωρίζεστε καλά καλά, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις μια μέρα να περάσει και να στείλεις κάτι απλό και ελαφρώς χαλαρό – χιουμοριστικό την επόμενη.

#3 Δεν απαντάει σε μήνυμα επειδή έχασε το ενδιαφέρον της

Το τρίτο ενδεχόμενο, είναι πως δεν απαντάει σε μήνυμα σου γιατί κάτι που είπες ή έκανες την ξενέρωσε και έχασε το ενδιαφέρον της.

Σε αυτή την περίπτωση καλό είναι να διαβάσεις ξανά τη συνομιλία σας απ’ την αρχή και να δεις τα μηνύματα με καθαρό μυαλό και κρίση.

Ο μέσος άνδρας τείνει να θέλει πολύ να εντυπωσιάσει ή να δείξει πολύ δυναμικός και με αυτοπεποίθηση, έτσι κάνει υπερβολικά πολλά πειράγματα και γενικά καταφεύγει σε πολλές προσπάθειες εντυπωσιασμού.

Έτσι η κοπέλα ξενερώνει και αρχίζει να χάνει σταδιακά το ενδιαφέρον της.

Αν λοιπόν διαβάσεις τα μηνύματα που ανταλλάξατε και καταλαβαίνεις ότι η κατάσταση στράβωσε από κάτι που έστειλες, καλό είναι να αφήσεις ένα μικρό χρονικό διάστημα να περάσει και να δοκιμάσεις να αναθερμάνεις την κουβέντα μεταξύ σας έχοντας μάθει απ’ τα λάθη σου.

Αν και πάλι η κοπέλα δεν απαντήσει τότε καλύτερα να το αφήσεις και να προχωρήσεις  μπροστά. Ο στόχος δεν είναι να γίνεις πιεστικός ή ενοχλητικός, αλλά να σεβαστείς την άποψή της.

Γιατί αν προσπαθείς ξανά και ξανά με μια κοπέλα που δεν ενδιαφέρεται για εσένα εκτός του ότι κάνεις πιο δύσκολη τη ζωή σου, ακόμα και αν βγεις μαζί της το πιθανότερο είναι πως δε θα κάνετε κλικ.

Μην ξεχνάς ότι η απόρριψη είναι ένα φίλτρο που σε βοηθάει να βρεις συντρόφους με τους οποίους έχεις αρκετά κοινά και ταιριάζεις.

Αντιμετώπισε την κατάσταση με ηρεμία

Ο χειρότερος τρόπος να διαχειριστείς το γεγονός ότι δεν απαντάει σε μήνυμα σου, είναι να χάσεις την ψυχραιμία σου. Δε θα βγει τίποτα καλό με το να αφήσεις το συναίσθημα να σε παρασύρει και να της στείλεις ένα μήνυμα θυμωμένο ή μελό. Αντίθετα θα την κάνεις να νιώσει πίεση από μεριάς σου και πολύ πιθανό να την ξενερώσεις, καθώς έτσι δείχνεις έλλειψη σεβασμού.

Γι’ αυτό υποσχέσου στον εαυτό σου πως θα της στείλεις εκ νέου όταν θα είσαι ήρεμος και πως θα διαβάσεις ξανά και ξανά το μήνυμα που θα της στείλεις πριν το στείλεις. Και αυτό για να είσαι σίγουρος ότι είναι προϊόν ήρεμης σκέψης και όχι άγχους και ανασφάλειας.

Σε κάθε περίπτωση, το φλερτ και οι γνωριμίες γίνονται καλύτερα από κοντά και όχι απ’ τα μηνύματα.

Γι’ αυτό και δε χρειάζεται πολύ γραπτό μπλα μπλά.

Εφ’ όσον συνεχίσετε να μιλάτε και η κοπέλα σου επικοινωνεί ότι ενδιαφέρεται, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να της προτείνεις να βγείτε και ότι είναι να πείτε, να το πείτε καλύτερα από κοντά.

Θες να γίνεις καλύτερος στο φλερτ; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!