Φίλοι με Προνόμια: Οι Κανόνες για να πάει καλά - Men's Bible

Φίλοι με Προνόμια: Οι Κανόνες για να πάει καλά

Φίλοι με Προνόμια: Οι Κανόνες για να πάει καλά

Φίλοι με προνόμια. Κάποιοι το θεωρούν όνειρο θερινής νυκτός και άλλοι το έχουν στάνταρ πρακτική.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι κάτι που μπορείς να το κάνεις να συμβεί και που είναι απαραίτητο να το στήσεις ακολουθώντας κάποιους βασικούς κανόνες, αν θες να γίνει σωστά και να κρατήσει για παραπάνω από δύο με τρεις συναντήσεις.

Φίλοι με προνόμια σημαίνει άνεση, χαλαρότητα, όχι ευθύνες και υποχρεώσεις και μπόλικη ευχαρίστηση. Είναι ωραίο να κάνεις σεξ με κάποια που την σέβεσαι και σου αρέσει, χωρίς απαραίτητα να έχεις τις υποχρεώσεις μίας σχέσης.

Ωστόσο, για να μπορέσεις να κρατήσεις μία τέτοια κατάσταση πρέπει να σεβαστείς την σύντροφό σου και να ρυθμίσεις τις καταστάσεις με τέτοιον τρόπο που να μην μετατρέψεις την κατάσταση σε σχέση ή γίνεις πιεστικός και κουραστικός.

Διάλεξε κάποια που είναι ειλικρινής

Πρέπει να βεβαιωθείς ότι λειτουργείτε και επικοινωνείτε με άνεση μεταξύ σας για το οτιδήποτε. Και αυτό περιλαμβάνει και το γεγονός ότι ένας από τους δύο ίσως αναπτύξει αισθήματα για τον άλλο. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση που αποφασίσετε να το λήξετε. Η επικοινωνία και η άνεση μεταξύ σας  είναι απαραίτητη.

Ζήτα αυτό που θες – Στο σεξ

Ο κύριος λόγος που θέλεις μία κοπέλα για μία τέτοια κατάσταση είναι ακριβώς γιατί θέλεις να κάνει καταπληκτικό σεξ, χωρίς δεσμεύσεις, υποχρεώσεις και ταμπού. Άρα είναι σημαντικό να ζητάς αυτά που θέλεις στο σεξ, χωρίς ντροπή. Πες τι θέλεις και τι δεν θέλεις και παρότρυνε την παρτενέρ σου να κάνει το ίδιο. Φυσικά αυτό μπορείς να το κάνεις και σε μία κανονική σχέση – Απλά λέμε τώρα.

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι που δεν θέλεις και πρέπει να έχεις την άνεση να το πεις χωρίς πίεση.

Για να παραμείνετε φίλοι με προνόμια περιποιήσου τον εαυτό σου

Άσχετα με το αν θέλεις ή όχι μία σχέση, δεν είναι δίκαιο ή σωστό να εμφανιστείς άπλυτος και απεριποίητος. Πας για καταπληκτικό σεξ, όχι γιατί δεν είχες κάτι καλύτερο να κάνεις. Φαντάσου κι εκείνη να εμφανιζόταν άλουστη και με πόδια που τσιμπάνε. Μάλλον θα σε χαλούσε η κατάσταση.Θέματα για Συζήτηση με Κοπέλα: Τι να της πεις στο Φλερτ, Φίλοι με Προνόμια: Οι Κανόνες για να πάει καλά

Βεβαιώσου ότι είσαι έτοιμος συναισθηματικά

Πόσο μα πόσο σημαντικό είναι αυτό. Το ανέμελο σεξ μπορεί να στραβώσει αν δεν είσαι ξεκάθαρος για το τι θέλεις συναισθηματικά. Κάποιοι μπορούν να αποσυνδεθούν συναισθηματικά κατά την διάρκεια του σεξ. Κάποιοι άλλοι όμως δυσκολεύονται πολύ και μπορεί να διαπιστώσεις ότι και εσύ είσαι ένας από αυτούς. Αν προκύψει κάτι τέτοιο, διάβασε πάλι τον πρώτο κανόνα.

Σεξ με προστασία

Ειδικά με κάποια που δεν έχεις και δεν θέλεις κάτι περισσότερο, είναι απαραίτητο να λάβεις τα μέτρα σου. Πέρα από όλα τα σεξουαλικός μεταδιδόμενα νοσήματα, ειδικά όταν δεν έχεις μονογαμική σχέση, σκέψου μία κατάσταση όπου θα έχεις μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη με κάποια που δεν θέλεις να επενδύσεις συναισθηματικά.

Μπορεί να είστε φίλοι με προνόμια αλλά κράτα τα μάτια σου ανοιχτά για νέες σχέσεις

Ξέρω ότι, το να έχεις κάποια που μπορείς ανά πάσα στιγμή να καλέσεις στο τηλέφωνο για να κάνεις σεξ, είναι βολικό. Όμως αν βολευτείς υπερβολικά σε αυτή την κατάσταση, θα απομακρυνθείς από την διαδικασία να βρεις κάποια που θα σου προσφέρει αυτό το κάτι παραπάνω. Φυσικά, αν είσαι συνειδητοποιημένος και δεν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο αυτή την στιγμή, απλά αγνόησε το.

Απόφυγε οτιδήποτε θα αλλάξει την κατάσταση αυτής της σχέσης

Πολλές φορές μπερδευόμαστε και μπορεί να κάνουμε κινήσεις που θεωρούμε φυσικές, που δεν ταιριάζουν όμως με μία τέτοια κατάσταση. Μετά το σεξ, είναι προτιμότερο να κοιμηθεί ο καθένας στο σπίτι του. Βέβαια, είναι ωραίο να την φιλοξενήσεις και να μην τρέχει βραδιάτικα για να γυρίσει σπίτι της αλλά αυτό μπορεί να μπερδέψει τα πράγματα, όπως και οι πολλές αγκαλιές και φιλιά. Επίσης, ότι έχει να κάνει με ρομαντικά ραντεβού, μικρές εκδρομές και το να την γνωρίσεις στους γονείς σου, είναι κόκκινο πανί.

Όλα αυτά μπορούν να μπερδέψουν την κατάσταση, εκτός και αν θέλετε την κατάσταση μπερδεμένη.

Είστε φίλοι με προνομία για αυτό μην γίνεις πιεστικός

Φίλοι με προνόμια δεν σημαίνει ότι στέλνεις μηνύματα κάθε μέρα και πιέζεις για απάντηση. Επίσης, δεν βρίσκεστε κάθε μέρα. Αυτή η κοπέλα δεν είναι η σύντροφός σου και έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να σου δίνει αναφορά που πάει και τι κάνει. Τέλος, να είσαι έτοιμος και χαλαρός όταν σου ανακοινώσει ότι έχει βρει κάποιον και θέλει να προχωρήσει στη ζωή της. Αυτού του είδους οι σχέσεις έχουν ημερομηνία λήξεως και πρέπει να είσαι έτοιμος να τις διαχειριστείς με άνεση και κατανόηση.

Θέλεις να βελτιώσεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες με τις γυναίκες; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!