Κώδικας Έλξη: 4 Τρόποι να γίνεις περισσότερο Ελκυστικός - Men's Bible

Κώδικας Έλξη: 4 Τρόποι να γίνεις περισσότερο Ελκυστικός

Κώδικας Έλξη: 4 Τρόποι να γίνεις περισσότερο ελκυστικός

Η ερωτική έλξη είναι ισχυρή και μυστήρια δύναμη. Δεν μπορείς να την δαμάσεις, ούτε να την προβλέψεις. Εκεί που πιστεύεις ότι ξέρεις τι θέλεις και τι ψάχνεις, ευθύς αμέσως εμφανίζεται μπροστά σου μια γυναίκα που καμία σχέση δεν έχει με τη σύντροφο που έχεις στο μυαλό σου.

Ή μάλλον για να το πω πιο σωστά, με τη λίστα των χαρακτηριστικών που πιστεύεις ότι πρέπει να έχει η ιδανική γυναίκα για εσένα. Καμία σχέση. Και όμως η έλξη που νιώθεις για την γυναίκα αυτή είναι έντονη κι ας είναι το άκρως αντίθετο αυτού που στη φαντασία σου θα ήθελες.

Η ερωτική έλξη είναι απρόβλεπτη. Δεν μπορείς να τη βάλεις σε συστήματα και σε καλούπια. Δεν είναι γλώσσα προγραμματισμού, ούτε μαθηματικό πρόβλημα, που με συγκεκριμένες κινήσεις και αλληλουχίες πετυχαίνεις πάντα και εγγυημένα ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που την επηρεάζουν. Παράγοντες που οι περισσότεροι δεν είναι (και δε θα έπρεπε να είναι) στο χέρι σου.

Οπότε τι κάνεις αν θέλεις να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή; Μπορείς να γίνεις περισσότερο ελκυστικός;

Ναι μπορείς.

Ενώ το να προσπαθήσεις να αλλάξεις, να επηρεάσεις και να καθορίσεις στα σίγουρα τη γνώμη και την έλξη που νιώθει για εσένα μια συγκεκριμένη γυναικά δεν είναι ρεαλιστικό (και ηθικό) μπορείς να βελτιώσεις τις πιθανότητες σου με τις γυναίκες γενικά.

Και ο τρόπος να το πετύχεις αυτό δεν είναι κάτι ιδιαίτερα πολύπλοκο, ούτε απαιτεί διδακτορικό στην ψυχολογία και στην επιστήμη της επικοινωνίας.

Το μυστικό για να ασκείς μεγαλύτερη έλξη στις γυναίκες που συναντάς, είναι να εστιάσεις στον εαυτό σου και τη ζωή σου και να τα βελτιώσεις αρκετά ώστε να είσαι για αυτές καλύτερη επιλογή ως σύντροφος.

Και οι παρακάτω τέσσερεις τρόποι θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ακριβώς αυτό.

Κώδικας Έλξη: 4 Τρόποι να γίνεις περισσότερο ελκυστικός

#1 Βάζε τα όρια σου

Φαντάσου ότι είσαι κουρασμένος και, έτσι όπως είσαι όρθιος, ακουμπάς την πλάτη σου στον τοίχο για να ξαποστάσεις.

Καθώς ακουμπάς όμως, αντιλαμβάνεσαι πως ο τοίχος δεν είναι συμπαγής και σταθερός, αλλά υποχωρεί από το βάρος και τη δύναμη που του ασκείς.

Τι θα κάνεις; Θα νιώθεις αρκετή ασφάλεια να ξαποστάσεις πάνω του; Θα συνεχίσεις να ακουμπάς την πλάτη σου εκεί ή θα φύγεις απότομα υπό το φόβο μήπως γκρεμιστεί και πέσεις;

Αν διάλεξες το δεύτερο, τότε καταλαβαίνεις γιατί το να βάζεις τα όρια σου είναι σημαντικό αν θέλεις να γίνεις περισσότερο ελκυστικός.

Δείχνεις με αυτόν τον τρόπο ότι είσαι άνδρας συναισθηματικά δυνατός. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Καμία γυναίκα δε θα ήθελε για σύντροφο κάποιον που δε μπορεί να διεκδικήσει τα δικαιώματα του και που επιτρέπει στους άλλους να τον εκμεταλλεύονται.

Η συναισθηματική δύναμη, πολύ περισσότερο από την μυϊκή δύναμη, είναι αυτή που ξεχωρίζει τους ώριμους άνδρες από τα παιδιά.Πάρε την κατάσταση στα Χέρια σου: Τι σημαίνει να είσαι Ανεξάρτητος, Κώδικας Έλξη: 4 Τρόποι να γίνεις περισσότερο ελκυστικός

#2 Περιποιήσου περισσότερο τον εαυτό σου και την εμφάνιση σου

Το λέμε και το ξαναλέμε ότι η εμφάνιση δεν είναι το παν στο φλερτ και στις ερωτικές γνωριμίες. Και αυτό είναι αλήθεια.

Αυτό που δεν είναι αλήθεια είναι η άποψη πως η εμφάνιση δεν παίζει κανένα ρόλο και δεν έχει καμία σημασία.

Κι όμως έχει και παραέχει. Η εμφάνιση μας, λέει πάρα πολλά για εμάς (ειδικά στους ανθρώπους που μας γνωρίζουν ελάχιστα ή και καθόλου).

Ο τρόπος που ντύνεσαι και η περιποίηση που δείχνεις στον εαυτό σου λέει πολλά για το κατά πόσο επενδύεις σε εσένα, πόση αυτοπεποίθηση έχεις κλπ.

Ναι, σίγουρα κάποιος μπορεί να είναι πολύ ωραίος και πολύ καλά ντυμένος και να είναι κόπανος. Αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία να μην επενδύσεις στην εμφάνιση σου.

Είναι το πρώτο πράγμα που γνωρίζουν οι άλλοι για εσένα και ο πιο απλός και εύκολος τρόπος να ξεχωρίσεις άμεσα από τους άλλους άνδρες.

Φτιάξε το προσωπικό σου στυλ, επίλεξε αξεσουάρ που σε εκφράζουν, διάλεξε ένα κούρεμα που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σου, επένδυσε σε άθληση και διατροφή.

Η εικόνα ενός υγιή, δυνατού, προσεγμένου και περιποιημένου άνδρα είναι ένα μεγάλο συν που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την πρώτη εντύπωση που αφήνεις.

#3 Βελτίωσε τον τρόπο ζωής σου και θα δημιουργήσεις έλξη

Η έλξη που ασκείς στις υποψήφιες ερωτικές συντρόφους και ο τρόπος που ζεις τη ζωή σου είναι αλληλένδετα. Πραγματικά αν υπήρχε κάποιο cheat code για το φλερτ θα ήταν αυτό.

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι άνθρωποι γενικά δεν εστιάζουν πολύ στο πως ζουν.

Αφήνουν τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους και αν η τύχη (ή οι επιλογές τους) δεν τους βοηθήσει να κάνουν μια ζωή πλούσια σε εμπειρίες και συναισθήματα, από την οποία να αντλούν ζωντάνια και αυτοπεποίθηση, δυσκολεύονται να κάνουν αλλαγές.

Όμως οι αλλαγές είναι απαραίτητες.

Οι ευκαιρίες που έχεις για νέες γνωριμίες, η αυτοπεποίθηση σου, η ευτυχία σου, όλα αυτά εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό απ΄ το πως ζεις. Αν η ζωή σου είναι μόνο δουλειά, μπροστά από μια οθόνη και μετά ύπνο ή άντε καμιά σειρά στο Netflix, τότε ούτε σου δίνει πολλές ευκαιρίες να κάνεις κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, ούτε σε βοηθάει να γίνεις πιο ελκυστικός.

Αν λοιπόν θες να γίνεις πιο ελκυστικός, είναι απαραίτητο να βελτιώσεις τον τρόπο ζωής σου.

 

#4 Βελτίωσε τις κοινωνικές σου δεξιότητες

Αν και αυτά που παίζουν τον κύριο ρόλο στο φλερτ είναι το συναίσθημα που αποπνέεις και το πως νοιώθουν οι άλλοι με τη συμπεριφορά σου και τις πράξεις σου, αυτό δε σημαίνει ότι το πως μιλάς δεν έχει σημασία.

Μπορεί να έχεις πετύχει απίστευτα πράγματα, μπορεί να έχεις πολλά χαρίσματα, μπορεί να είσαι άνθρωπος πλούσιος σε συναισθήματα και εμπειρίες, αλλά αν δεν μπορείς να τα επικοινωνήσεις σωστά και ομαλά στους άλλους τότε κι εκείνοι δύσκολα θα σε γνωρίσουν πραγματικά.

Οι επικοινωνιακές δεξιότητες δεν είναι το μόνο πράγμα που χρειάζεσαι για να γίνεις περισσότερο ελκυστικός όμως βοηθούν να επικοινωνήσεις με ωραίο και στρωτό τρόπο τον εαυτό σου και την προσωπικότητα σου.

Προφανώς λέγοντας επικοινωνιακές δεξιότητες δε μιλάω για εντυπωσιακές ατάκες. Αλλά για την ικανότητα να μπορείς να εξιστορήσεις τις εμπειρίες σου με ωραίο και ενδιαφέροντα τρόπο.

Την ικανότητα να εντοπίζεις τα θετικά στους άλλους και να τα επισημάνεις με γνήσια κομπλιμέντα.

Την ικανότητα να μπορείς να κάνεις εύστοχες ερωτήσεις ανοιχτού τύπου ώστε να βοηθάς τους άλλους να σου μιλήσουν για τον εαυτό τους.

Την ικανότητα να διατυπώνεις ωραία και με δομή τις απόψεις σου και γενικά τα λόγια σου.

Γενικά όσο πιο καλές κοινωνικές δεξιότητες έχεις, τόσο πιο ευχάριστος και χαρισματικός συνομιλητής είσαι και αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο προσόν και στο φλερτ, αλλά και γενικά στη ζωή.

Θέλεις να βελτιώσεις τις κοινωνικές σου δεξιότητες στο φλερτ; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!